@Ahmet Bilge Kaan AKIN
Yahu tartışmaya ne kadar da meraklısınız. Kadının yanına birisi oturunca erkek namussuz olur mu dedim ben? Çok rica ediyorum toplum olarak, birey olarak birbirimizi yemeyi ve laf sokmayı bırakırsak belki bir kaç adım atarız da daha iyi daha yüksek, daha kaliteli seviyelere ulaşırız. Yazdıklarınıza gelince, madem o kadar azgın kendini mağaraya kapatsın demişsiniz. Bunu kim yapacak? Hayyır yani var mı çevrende hormonları fazlaca çalışan, seks bağımlısı olan ama kendisini mağaraya kapatan? Yok öyle bir dünya. Bizim için kadınlar dışarı çıkmasın düşüncesine sahipsin demişsiniz. Benim hakkımda ne çok şey biliyormuşsunuz ya da ne çok şey bildiğinizi zannediyormuşsunuz. Ya da biliyor gibi yapıp da iftira atıyorsunuz. Harika. Çamur atalım birbirimize. Tebrik ederim.
babacım sen şimdi onu bunu bırak da sadece gel. Bana delikanlı gibi söyle bakayım sen şimdi.
Sahile gittin, yalnızsın, bekarsın, evin araban var zenginsin, karşıdan da rus manita geliyor.. bakıştınız tanıştınız esselam kesselam akşam buluştunuz. . Ortam müsait, akşam oldu, evdesin. Çay mı içeceksin rus kızla? Yeme beni.
Senin verdiğin örneklerden bir farkı yok bunun. Erkek dediğin şey, tanısa da tanımasa da kadının namusuna sahip çıkacak. Her gördüğünü götürmeyecek. Eğer karşıdan rus manita geliyorsa, bakışlarını aşağı indirecek. Bu namustur. Kadının namusunu koruduğun gibi, kendi namusunu da korumandır. Bunun nesini anlamıyorsun ki? Kadının kalktığı yere oturmayan erkek meselesi bundan çok çok daha farklı bir boyut. İnan bana snein aklın bunu almaz, ben anlatırım, benim kafam bastı bu konuya. Ama senin kafa basmaz. O halde bilmediğiğn şeyler için de ona, buna, bana çamur atma. Adamın fikri bu diyeceksin geçip gideceksin.
Hanginize bir kere olsun şahsen bir şey dedim ben Sen şöylesin dedim? Bu yazımın dışında.
Ayıp denen bir şey var ya.
@berberci
Tanımadığınız bir insana nasıl çüşşş çüşş çüşş diyebiliyorsunuz? Hayır yani sizinle fikirlerini paylaşan birisiyle bu şekilde konuşmak sizi göklere mi çıkartıyor veya haklı mı oluyorsunuz sizin beğenmediğiniz şeyleri söleyene Çüşş deyince?
Sizin beğenmediğiniz her ne varsa, biz onları beğenmek zorunda değiliz. Fakat siz de sizinle aynı fikirde olmayanlara çüşş diyemezsiniz. Bu konuya daha sonra tekrar değineceğim, şimdi diyeceğim tek şey, seninle ve o küçücük beyninle ürettiğin insan kasan sözlerinle uğraşamam. Bir zavallısın, acıdım şimdi. O yüzden şimdi diyecek başka bir şeyim yok, daha sonraya bırakıyorum bunu. Aklımda..
Ha bu arada, çüşşş diye bir türkümüz var, al onu sana armağan ediyorum, içinde hayvan öküz vay dalavereci gibi kelimeler geçiyor. Lütfen al bir tarafına, uyar sana.
Ergen değilim ben o kadar lafın altında kalamam.
@dodurgalı_06
Konu başka bir resim eklenerek, o resmin açıklaması için açılmıştı. Sornadan resmi sildim, haberin yalan olduğu ortaya çıktı. Bu nedenle biraz tutarsızlık hakim.