Jordanred Bisiklet Forması, Bisiklet Taytı ve Bisiklet Giyimine Dair Her Şey

Her türlü beddua mübah bunlara.

Scudo
@muratokan

@muratokan Geçmişten geleceğe bütün neslimiz tecavüzcü veya seksomanyak mı demek istediniz? Değilse ne demek istediniz?

@berberci Geçen kızın biri yanıma oturdu sınıfta, yani bir hormon salgılıyorum görmeniz lazım arkadaşlar. Sınıfa bir döndüm baktım her yer milletin hormonu dolmuş. Gdo lu muyuz diye test yaptırdım, dedim bu kadar hormonlu olmamız normal değil, yok yani o da negatif çıktı. Anlam veremiyorum hocam ne yapacağım ben. Hele geçen otobüse bir kadın bindi, aman Tanrım o da nesi yine hormon salgılamaya başladık hep birlikte. Yani öyle böyle değil toplumsal baskı olmasa herkes birbirini öpecek o derece hormonluyuz :D

Böyle düşünülmesinin sebebi insanların cinsel eğitim almamasıdır. Cinselliği insanların çok büyütmesidir ve kendilerine çok uzak görmeleridir. Bu azgınlık bulunduğumuz bölge gibi baskının daha çok olduğu ortamlarda daha fazladır. Bu tip durumlar; sapıklar, kendine güvensiz insanlar ve cinsellikten haz alamayan/alamayacak kadınlarla birlikte kendine güvensiz erkekler türetmektedir. Bunların en büyük sebebi kulaktan dolma, uydurma bilgilerdir. Bu yüzdendir ki yaşı kaç olursa olsun insanlara cinsellik dersleri verilmelidir.

Ayrıca kadını da bir canlı olarak gören bir insan her yanına oturan kadına hormon salgılamaz arkadaşlar. Varsa ihtiyacınız kendiniz gideriniz, imkanınız vardır. Açlık çekecek bir durum yok anlayacağınız, 2 dakikanızı almayacak bir işlem. Hiçbir cins karşı cinsini cinsel obje olarak görmemelidir.

Bir de insanlarımızın en büyük sorunu karşı cinsle konuşamama sorunudur. Gerçekten iki dakika konuşamıyorsunuz karşı cinsinizle. Kadınların bazıları çok garip yetişmiş hemen asılıyorsunuz sanıyor, erkeklerin bazıları daha da garip yetişmiş hemen asılıyorlar sanıyor :D Bunun nedeni de hayatları boyunca konuştukları erkek yahut dişi sayısının ailesi haricinde ve kasiyerler haricinde bir elin parmaklarını geçmemiş olmasıdır. Hepimiz insanız, büyütecek bir durum yahut rezil olunacak bir durum yok.

@muratokan
Nedir bu hormonlar? Bir de makale linki var mı acaba?

@berberciO bahsettiğiniz kafa yapısı bilhassa cinsi öğelerden uzak durup nefsini kontrol altında tutmak isteyen mübarek insanlar. Cinsi sapıklar değil. Olaya tam ters şekilde bakıyorsunuz. Adamlar çok hassas davranıp en ufak bir şeyden kaçınıyorken, siz kalkmış al işte böyle sapık olunuyor diyorsunuz.
Adsm nefes muhasebesi yapıyor, Allaha hesap vereceğim diyor, gözünü bakışını dahi yere indir ayetine uyuyor. Bu kadar korkan, kendini dizginleyen birine de çüşş vay sapık denilemez ki. Bi geri kafalılık da değil. Direkman kendinin ve toplumun namusuna sahip çıkmaktır bu.

yorumlara bakınca gözüm bizim @mariokaldato uu aradı onun bu konuda engin cevaplarına ihtiyacımız var arkadaşlar . Kendisini çok severim böyle hayata hep pozitif bakan insanlara bayılıyorum saygılar ha bu arada konuda yine birbirimizi anlamadan kırmak dökmek aşşağılamak adına herşey yapılmış kimse üstüne alınmasın

• Beğen
Tepkiler: mariokaldato
@Şeffaf
Çüşşş , Çüşşşşş, Çüşşşşşşş

Kendinizi anlatan konu açmışsınız haberiniz yok. Sizin gibi sapıklar yüzünden millet çocuğunu sokağa bırakmaya korkar oldu.

Sınıfta yan yana oturan kız ve erkeğe namussuz demek nasıl bir rezil kafadır? Çüşşşşşşşşşş

@Serkan Mıstınoğlu 'nu bu aşağılık hakaretten sonra gerekeni yapmaya davet ediyorum.

@Şeffaf
Kadın yanına oturunca namussuz mu oluyor yani? Ya da yanınıza kadın gelince lafın doğrusu azıyor musunuz demek bu anlayamadım gerçekten yazdığınızı. Madem o kadar azgın insanlar var lütfen kendilerini mağaraya kapatsınlar, ölene kadar da çıkmasınlar madem inandıkları şey bu kadar katı olarak namusuna sahip çıkması gerektiğini söylüyor. Hatta olmadı sizin için kadınlar da dışarı çıkmasın. Ülkeyi ikiye bölelim bir kısmında erkekler yaşasın bir kısmında kadınlar :D Korkmak ve dizginlemekten bahsetmişsiniz de kendini dizginleyen ve korkan bir insan dediğiniz gibi yanına oturan kadından bile azmaz. Böyle bir şey olamaz yani, böyle bir düşünce yapısı olamaz.

Damacanaya tecavüz etmek nasıl bir kavram anlamadım bu kişi çalıştığı yerdeki damacanaylamı bu eylemi gercekleştirmiş bilmiyorum fakay bence insana veya hayvana yapılan tecavüzlerle bir arada anılması saçma adam hiç bir canliyi rahatsiz etmeden bu eylemi yapmış ama adı çocuk tecavüzcüleriyle kadın tecavüzcüleriyle hayvan tecavüzcüleriyle bir arada anılıyor bana çok büyük haksızlık ediliyor gibi geliyor.

@Ahmet Bilge Kaan AKIN @berberci yazilanlari dusunmeden ve empati kurmadan cevap vermissiniz konuya. İnsan nedir? İcinde neleri barindirir? Neler yapabilir? Ve sucladigimiz kisilerden farkimiz var mi yok mu? Sorularinin cevabini bilmeden cevaplar veriyorsunuz. Ve bu sekilde verilen cevaplarin tam tersini yaparken bulur insan. Namusluyum diyen namussuza, vatan severim diyen teroriste. Din bilginiyim diyen ateiste. İyiyim diyenin kotuye dondugunu hic mi gormediniz? İnsan kendini bilmeli kendinin neler yapabilecegini anlamali ve ona gore yasamali.

Hepimiz biriz hepimiz ayniyiz. Kimimiz kimi kotu duygularini ve kotu ozelliklerini bastirmis halde bu o kisinin kotuluk yapmayacagini anlamina gelmez.

Kimiside bin beterdir. Lanet ettirmistir kensinden ve birgun gelir tum iyi ozelliklerini on plana cikarmis insanlarin sevgisini kazanir. Yani ying yang muhabbetidir insan. Gece ve gunduzdur. Yaz ve kis gibidir ayni anda.
Yazdiklarindan nefret ettiginiz insan gun gelir bilmeden bi iyilik yapar gozunuzde en iyiye donusur. 40 yil size iyiligi dokunan kisi bir kotuluk yapar yada istediginizi vermez ona dusman olursunuz.

Velhasil kelam mevzu nefret ettiklerimizde bizde var. Sevdiklerimizde. Bunu bilerek yasarsan kotuluk yapmasanizda kotuluk yapma ihtimaline karsi bazi cins, irk, mezhep ve kisilik karakterde ki insanlardan uzak durursunuz. Bunun ADİ SAPİKLİK DEGİL KENDİNİ BİLMEK OLUR. YUNUS EMRE NİN DEDİGİ GİBİ

İLİM İLİM DEMEKTİR
İLİM KENDİNİ BİLMEKTİR
SEN KENDİNİ BİLMEZ İSEN
BU NİCE OKUMAKTİR...
NOT: HİCBİR UNİVERSİTE YADA YUKSEK LİSANS YADA CAGDAS OGRETİM İNSANİN KENDİNİ BİLMESİNİ OGRETMİYOR İNSANA...

• Beğen
Tepkiler: el_Aksa_1903
@dodurgalı_06
Valla aynen öyle aldık cevabımızı. Verecek bir cevabımız da yok. Yok yani ortada bir şey yok. Rastgele tuşlara basmış ve araya da birkaç özlü söz serpiştirmiş. Susturmuş bizi. Yunus yazmış yani daha ne cevap verebiriliz ki :kptmya:

Allah(c.c.) da bizi ıslah etsin :komik:

@Ahmet Bilge Kaan AKIN

Yahu tartışmaya ne kadar da meraklısınız. Kadının yanına birisi oturunca erkek namussuz olur mu dedim ben? Çok rica ediyorum toplum olarak, birey olarak birbirimizi yemeyi ve laf sokmayı bırakırsak belki bir kaç adım atarız da daha iyi daha yüksek, daha kaliteli seviyelere ulaşırız. Yazdıklarınıza gelince, madem o kadar azgın kendini mağaraya kapatsın demişsiniz. Bunu kim yapacak? Hayyır yani var mı çevrende hormonları fazlaca çalışan, seks bağımlısı olan ama kendisini mağaraya kapatan? Yok öyle bir dünya. Bizim için kadınlar dışarı çıkmasın düşüncesine sahipsin demişsiniz. Benim hakkımda ne çok şey biliyormuşsunuz ya da ne çok şey bildiğinizi zannediyormuşsunuz. Ya da biliyor gibi yapıp da iftira atıyorsunuz. Harika. Çamur atalım birbirimize. Tebrik ederim.

babacım sen şimdi onu bunu bırak da sadece gel. Bana delikanlı gibi söyle bakayım sen şimdi.
Sahile gittin, yalnızsın, bekarsın, evin araban var zenginsin, karşıdan da rus manita geliyor.. bakıştınız tanıştınız esselam kesselam akşam buluştunuz. . Ortam müsait, akşam oldu, evdesin. Çay mı içeceksin rus kızla? Yeme beni.
Senin verdiğin örneklerden bir farkı yok bunun. Erkek dediğin şey, tanısa da tanımasa da kadının namusuna sahip çıkacak. Her gördüğünü götürmeyecek. Eğer karşıdan rus manita geliyorsa, bakışlarını aşağı indirecek. Bu namustur. Kadının namusunu koruduğun gibi, kendi namusunu da korumandır. Bunun nesini anlamıyorsun ki? Kadının kalktığı yere oturmayan erkek meselesi bundan çok çok daha farklı bir boyut. İnan bana snein aklın bunu almaz, ben anlatırım, benim kafam bastı bu konuya. Ama senin kafa basmaz. O halde bilmediğiğn şeyler için de ona, buna, bana çamur atma. Adamın fikri bu diyeceksin geçip gideceksin.

Hanginize bir kere olsun şahsen bir şey dedim ben Sen şöylesin dedim? Bu yazımın dışında.
Ayıp denen bir şey var ya.

@berberci

Tanımadığınız bir insana nasıl çüşşş çüşş çüşş diyebiliyorsunuz? Hayır yani sizinle fikirlerini paylaşan birisiyle bu şekilde konuşmak sizi göklere mi çıkartıyor veya haklı mı oluyorsunuz sizin beğenmediğiniz şeyleri söleyene Çüşş deyince?
Sizin beğenmediğiniz her ne varsa, biz onları beğenmek zorunda değiliz. Fakat siz de sizinle aynı fikirde olmayanlara çüşş diyemezsiniz. Bu konuya daha sonra tekrar değineceğim, şimdi diyeceğim tek şey, seninle ve o küçücük beyninle ürettiğin insan kasan sözlerinle uğraşamam. Bir zavallısın, acıdım şimdi. O yüzden şimdi diyecek başka bir şeyim yok, daha sonraya bırakıyorum bunu. Aklımda..

Ha bu arada, çüşşş diye bir türkümüz var, al onu sana armağan ediyorum, içinde hayvan öküz vay dalavereci gibi kelimeler geçiyor. Lütfen al bir tarafına, uyar sana.
Ergen değilim ben o kadar lafın altında kalamam.

@dodurgalı_06
Konu başka bir resim eklenerek, o resmin açıklaması için açılmıştı. Sornadan resmi sildim, haberin yalan olduğu ortaya çıktı. Bu nedenle biraz tutarsızlık hakim.

@berberci
Ben o koltuğa oturmam..O koltuğa inancım gereği otur(a)madığım için,potansiyel tecavüzcü mü oluyorum?!
İnsanların inancını böyle hastalık olarak tanımlayamazsınız..İnanç bu..Sizene..
Hindular mesela..İnek yola oturdu mu,ineğin yoldan çekilmesini beklerler..İnsanların inancı böyle..
Azıcık saygı duyalım birbirimize,olmaz mı?
Allah(c.c),yardımcınız olsun..

@Ahmet Bilge Kaan AKIN
Ying yang muhabbetini atlamayalım hocam. Önemlidir... Saygılar

@NolanHee hee ben öyle dedim. Kadın oturmuş buraya aman biz oturmayalım dinden çıkarız dedim. He.

Eşeklik bende, seviyeye göre yazmadım. Bu sizin gibilerin anlayacağı bir şey değil. Ben bunu çok güzel örneklerle ve yaşanmış bir kaç olayla ispat eder anlatırım. Ama inan zerre kadar içimden gelmiyor artık.

Anasını satayım bundan sonra ciddi konu yok forumda. Goygoya devam. Aynen sizin yaptığınız gibi, milletin konularını da baltalamaya devam. Seviye bu.
Eşeklik bende abi sizin kabahatiniz yok

@Ahmet Bilge Kaan AKIN adamlar hem suçlu hem güçlüler.
millete namussuz derken, seksomanyak derken her şey güzel, ama biz çüşşş diyince zoruna gidiyor.

konudaki ilk mesajımda "okullardaki çocuklardan" bahsediyordum. bakın çocuk... ÇOCUK... ama çocuk olması bile, ki söylediğim şey sadece aynı sırada yan yana oturmalarıydı.
adamlar oradan namussuzluk çıkardı, seksomanyaklık çıkardı, kucak kucağa olmak çıkardı... malesef hayâdan eser yok.

neyse... bunların kafa belli.
bak biri de ben kadının kalktığı koltuğa oturmam diyerek kendini göstermiş göğsünü gere gere.

söyleyecek bir şey yok. ying yang falan işte

@Şeffaf
Hocam ben berberciye demiştim.Yanlış anlaşılma olmasın..
Ben oturmam,öbürü oturur.Mesele bu değil.Mesele inancı gereği hareket edenlere,hasta muamelesi yapılmasıdır.Günahtır bu.Ayıptır.
Bu aynen şuna benziyor.Vatandaş ateist.Ben diyorum ki;''ateist insanın benimsediği normlar yoktur,haliyle bu kafa sağlıklı değildir,bu kafayı eğitmemiz lazım.''Bu yanlış işte.Bir ateist,sırf ateist diye,hastalıklı insan muamelesi göremez ki.
Bir yolcu otobüsünde bir kadının kalktığı yere,inancı gereği oturmayan birisi de hastalıklı insan muamelesi göremez.Bunu diyorum,yanlış anlaşılmayayım yani.

Geri