Bu konu tartışıla gelmiştir yıllardır. 100 görenleri gördük bianchi ile. Orbis ile. Daha doğrusu görmedikte o hıza ulaştığını söyleyenleri gördük kamyon arkasında değil. Bu konunu. Ucu bucağı yok. Bu arada ben hız yapmaktan korkmuyorum korkmadım ama bende tek başına gece turunda zifiri karanlık ve yan tarafım arazi boşluk olan yerlerden korkuyorum. Sanki birşey gelecek gibi oluyor. Zaten öyle yerleri ben 3 kişi geçiyorum. Biri ben diğerleri Yusuf ve yusuf kardeşler [emoji3]
lise yıllarında ilk dijital sayaç aldığımda 600 metralik iniş vardı gece 12 gibi cıkardım düz yolda hız alırdım 35 ile virajı dödükten sonra inişe gecerdim allah ne verdiyse çevir pedalı mtb ile 62 yi gecememiştim defalarca deneme yapmama ragmen
defalarca dediğimiz gibi bisiklet hız aracı değildir kullanıma göre ulaşım ve gezi aracıdır, hız yapmak isteyenler var ise motorsiklet alsınlar, 70-80-90 km hız vs yaptım ile hava atmamızın anlamı yok.
max ne kadar hiza nasil hangi sartlarda cikilacagini gosteren bilimsel calisma.
(link)
sonrasinda bi velodrom izleyelim
velodromda time trialde dahi top sprintlerin cikabildigi max hiz bile burada yazilan hizlardan dusuk ise geriye tek sey kaliyor yine daha onceki mesaji yeniden yazmak .
Demirden korksak sürmezdik
Çok hızlıyken bir viraja girmeden önce bir dürtü geliyor ve biraz frenleyip giriyorum o dürtüyü dinleyin yanıldığını görmedim frenlemeden girdiğim yerlerde zar zor dönüyorum
@cumali55 o hızlara düz yolda kimse ulaşmadığı için hava atma hakkı olmuyor maalesef benim görüşümde bu hocam, gözünü karart kendini aileni düşünme in geç bu hızlara, sabuncubelinde 90 rahat yaparsın sıkıntı yok,
@serkanoz87
ama şu da var, herkes yokuşta aynı performansı gösteremiyor.
ne diyorlar ona, aero pozisyon mu, hani rüzgarı kesmek için eğilme falan derken yokuş da ayrı performans değil mi? sadece sal bisikleti gitsin değil ki... di mi?
inanmayan arkadaşlar için bir video çekip koyacağım 82 km hızla nasıl gidiliyor hep birlikte izleriz birine zor gelen başka biri için normal gelebilir başka biri için imkansız gelebilir. Burada birbirini tanımayan insanların başkalarına hava atma derdinde olduğunu düşünmüyorum açıkcası.