Jordanred Bisiklet Forması, Bisiklet Taytı ve Bisiklet Giyimine Dair Her Şey

Hobi Olarak Başladığım Epoksi Tasarımlarım

Mehmet Çınar

Aktif Üye
Tepki
234
İsim
Mehmet ÇINAR
Bisiklet
b'Twin
Hobi olarak başladığım ama artık bir işe dönüştürdüğüm epoksi takı tasarım işini burada sizinle paylaşmak istedim maksat sizden de destek beklemem.
Kim bilir yaptıklarım belki sizinde hoşunuza gider alışveriş yapmak istersiniz. Eşinize, annenize ,sevgilinize hediye almak isteyebilirsiniz.:)

instagram hesabım şu: (link)
Buda kredi kartı veya banka kartıyla alışveriş yapabileceğiniz güvenli bir site: (link)

Asıl amacım buradan reklam vermek değil forumda daha aktif olmak ve kaynaşmak.?
bide şuraya yaptığım kolyeden bi fotoğraf iliştireyim, örnek olsun .
192442

Scudo
Hobisini yaparak para kazanan insanlara çok imreniyorum. Hayırlı işler.

• Beğen
Tepkiler: Mehmet Çınar
Mehmet Bey fiyatlar yazmıyor mu bana mı öyle geldi fiyatları da yazarsanız süper olur. Benim gibi müşteriler fiyat sormadan bakıp bakıp çıkıyorlar instagramdan. Makul fiyatlı ürünler varsa eşime almak isterim hem siz kazanın hem de ben ?

Epoksi içine bazı küçük bisiklet parçaları hapsedebilirsiniz, ilginç takılar olur. Mesela, yarım bir zincir baklası.

bu, benim de bir süredir dikkatimi çeken bir şey. Çok harika şeyler çıkıyor ortaya. Tabi yapabilmek, el becerisi de lazım . özellikle şu tasarım beni benden aldı. Bak tavsiye ederim, çok güzel gerçekten. Sen de yaparsın belki. :

(link)

• Beğen
Tepkiler: Abdülkadir Ergin
nasıl bir malzemeden kalıp kullanıyorsunuz yapışmaması için

Tam olarak bilmiyorum fakat epoksi sonuçta kimyasal bir malzeme olduğu için zararlı olabilir mi acaba?

@Şeffaf
ben daha yeni başladım ? yüzük yapmayada başlayacam yakında ama adam baya güzel yapmış hee

@trainspotting35
fiyatlar (link) sitesinde yazıyor instagrama fiyat yazmıyorum neden yazmıyorum onu bilmiyorum ?

@Uçan
Evet kimyasal malzeme ama kuruduktan sonra tene değme ile bir sorun olacağını düşünmüyorum zararlıysa da bu değene kadar bir sürü kimyasallar değiyor alerjisi olanda görmedim ama bi araştırmak lazım.

@ghstrdr61
Silikon kalıp kullanıyorum epoksi kuruyunca ayrılıyor hemencecik biraz mat oluyor onuda pasta yaparak parlatıyorum.

@Şeffaf
bunu bende gördüm ama bunu yapmak için torna lazım birde buna en az 400 gram epoksi gitmiş. Alıcı bulduktan sonra sorun olmaz aslında uğraşılır yapılır ama müşteri bulmak sorun. Bunu yapsam 120 den aşağıya satmam o yüzden alıcı bulmak zorlaşır.

@Mehmet Metin Levent
deneyeyim bakalım bir kaç tane. Shopier'de ''Bisikletforum'a Özel'' diye kategori açarım burada paylaşırım ?

@Heisenberq
işe dönüştürdüm dediysem öyle elde tutulur bi para kazanamıyorum.(spotify üyeliğimi iptal ettim:hihi:). ? epoksiyi karşılasa yetiyor şimdilik. Benim için hem deneyim oluyor hemde kendimi deniyorum.

Buda odamdaki küçük atolyem öyle paylaşmak istedim :)?
192529

Son düzenleme:
Geri