Jordanred Bisiklet Forması, Bisiklet Taytı ve Bisiklet Giyimine Dair Her Şey

Honor Band 6

TeAk

Aktif Üye
Tepki
68
İsim
Tevfik
Başlangıç
1999—00
Bisiklet
Carraro
Bisiklet türü
Yol bisikleti
Merhabalar,

Honor Band 6 almıştım. Bisiklet sürerken, koşarken veya diğer egzersizlerde kalori vb. işlemleri yapsın diye ama sürekli ışığını yanıyor kendi kendine. Bildirim geldiğinde de ışık yanmıyor. Ayarlamasını nasıl yapabilirim? Araştırdım kalp ritmini ölçtüğünden sürekli yandığını söylüyorlar. Onu kapatmam sizce iyi mi?

Bu arada saat hepsiburada da 468 lira. Media markt üzerinden alacaktım 700 liraya ama sorguladığımda hb içerisinde daha uyguna gördüm alacak kişiler olursa.
84397186-2252-42AC-99F9-A7211DD041EA.jpeg
526053A7-AA68-49BB-B2BB-A12ABBFDAFA5.jpeg

Scudo
Merhaba, iyi günlerde kullanın saatinizi. Işık yanıyordan kastınız saatin altında bulunan yeşil ışık mı? Eğer öyleyde saatin nabzınızı takip edebilmesi için o özelliğin açık olması gerekiyor. Kapatmanızı önermem ama isterseniz ölçüm aralığını uygulama üstünden ayarlayabilirsiniz.

• Muhteşem
Tepkiler: TeAk
Merhaba, iyi günlerde kullanın saatinizi. Işık yanıyordan kastınız saatin altında bulunan yeşil ışık mı? Eğer öyleyde saatin nabzınızı takip edebilmesi için o özelliğin açık olması gerekiyor. Kapatmanızı önermem ama isterseniz ölçüm aralığını uygulama üstünden ayarlayabilirsiniz.

Bilgilendirmeden dolayı teşekkür ederim hocam. Birçok kez kurcaladım ve sanırım sonunda çözdüm (basit ama kurcalamak gerekiyormuş) :)

Geri