Scudo Sports

İdeal Tur Bisikleti ve Bi İki Soru daha

Tepki
3
Arkadaşlar sizden bisiklet tercihi konusunda fikir almak istiyorum.Bu yaz kısmetse bisiklet alıcam bisikleti şehiriçi ve şehirlerarası tur için kullanıcam boyum 1.91 aklımda üç model var onların arasında kaldım seçim yapmam konusunda yardımcı olursanız sevinirim. İlk bisiklet whistle (link) ikincisi drag (link) üçüncüsü de (link) bu bisiklet sizce markaya takılmalı mıyım yoksa en iyi komponenti taşıyan bisikleti mi almalıyım bir de sizce turda mtb kullanmamın yada yol (zira estetik açıdan yol bisikletleri çok hoşuma gidiyor) bir sakıncası yada dez avantajı olur mu bu bisikletlerin dışındaki öneriler de kabulüm fiyat 1100 ü geçmezse yorumlarınızı bekliyorum teşekkürler şimdiden.

Scudo
Marka bisikletler yani tur bisikletinde Trek, Scott ve Specialized bir kere degerinin biraz uzerinde satiliyor. Whistle Guipago Turkiye'de uretildigi icin fiyat olarak daha avantajli. Ama sirf ozellik listesine bakarak fiyat kiyaslamasi dogru olmaz. Ornegin Trek'in Scott'in vites sistemi Whistle'dan geri olabilir ancak kullanilan malzeme kalitesi ileridir. Zaten bunu da agirligin dusmesi ve kullanicilarin akici/performansli surus seklindeki olumlu yorumlarindan gorebiliriz.

Bu nedenle ,eger butce kritikse fiyat/performans icin Sedona, Whistle, Kron, Carraro tercih edilebilir. Butcesi esnek olanlar icin biraz fazla para verip muhendislik tasarimi, malzeme kalitesi ve marka guveninine yonelmek daha dogru.

Zannedersem Guipago 800-900 TL pesine alinabiliyor, guzel bir tercih olur. Ancak halen daha satin alan kullanicilarin yorumlarini goremedim. Ozellik olarak bakarsak en iyi fiyat/performansi veren model. Ama benim onerim, eger butce esnekse, tura uygun hibrit bisikletlerden Trek FX 7.3, Specialized Sirrus Elite veya Scott Sub modellerini tercih edebilirsiniz..

cevabınız için çok teşekkür ederim specialized bütçemi aşar gibi görünüyor scott ın bir kaç modeli aklıma yattı sportster modelleri aşmıyor gibi duruyor bütçeyi... gönül ister ki alabileyim bakalım hayırlısı.. bir de dragın yazdığım modeliyle ilgili bilginiz var mı acaba zira xt komponent kullanılmış ben xt yi mtb komponenti olarak biliyordum ama bu tur bisikletinde de kullanılmış anlamadım aydınlatırsanız sevinirim bu modelle ilgili.

Geri