Jordanred Bisiklet Forması, Bisiklet Taytı ve Bisiklet Giyimine Dair Her Şey

Ikibin11 Mad10

Ozzgurr

Forum Bağımlısı
Tepki
1.613
Selam arkadaslar,
Fotograflarini dun cektigim yol bisikletimi sizinle paylasiyorum. Yol bisikletimi almadan once bircok test surusu yaptim, Cannondale Synapse Carbon 3'e cok cok yakindim ama Felt testi icin gittigim bayide gordugunuz 56 cm 2011 Madone 5.2 H2'yi test ettikten sonra Trek almaya karar verdim. Bu bisiklet benim icin sanki ozel yapilmis gibi cok rahat, vucudumun bir parcasi gibi hissediyorum.

2011 5 serisini 2010 modeline gore ustunlukleri;150 gr daha hafif, ustundeki Ultegra 6700 set 6600'e gore 150 gr daha hafif, kablolar icten geciyor, E2 headtube teknolojisi var, orta gobek BB90, kadans ve hiz sensorlerini arka kolda "DuoTrap" kutusunun icine gizleyebiliyorsunuz, benim aldigim H2 modelinin acilari H1 kadar agresif degil ama H3 gibi sirf konfor icinde tasarlanmamis yani uzun yol icin rahat ve ayni zamanda atak ve hizli bir kadro.

(link)

(link)

(link)

(link)

(link)

(link)

(link)

(link)

(link)

(link)

(link)

(link)

(link)

(link)

(link)

(link)

(link)

(link)

(link)

(link)

(link)

(link)

(link)

(link)

(link)

Scudo
Güzel bir seçim yapmışsınız en çok hoşuma giden yol bisikleti modellerinden birisi hayırlı olsun

• Beğen
Tepkiler: Ozzgurr
Çok zarif bir bisiklet...Hayırlı olsun , Allah kaza bela vermesin...Bolll pedallllarrr

• Beğen
Çok güzel, keyifle kullanmanızı dilerim:) sele borusuna taktığınız arka stop pek iyi durmuyor kanaatindeyim, onun yerine fizik selenin arkasındaki fizik yazısı çıkabiliyor, oraya takılan bir stop var, bayii ye sorarsanız yardımcı olacaktır, onu takmanızı öneririm:)

• Beğen
@binRR

Buyrun bu da link i:)

(link)

• Beğen
hayırlı uğurlu olsun mükemmel gözüküyor bol pedallı günler dilerim ...

• Beğen
Vay be kırmızı ve beyazın en asil hali:)siyah ayrı bir hava katmış...Harika bir yol bisikleti.Hayırlı olsun.Kazasız sürüşler...

• Beğen
Hayırlı olsun.Çok güzel görünüyor...

• Beğen
aynı renkleri seviyoruz ikimizde anlaşılan :D bisiklete söyliyecek bişey bulamıyorum hayırlı olsun

• Beğen
Atla da bin diyor resmen :D Mükemmel bir alet, güle güle kullanın

• Beğen
Geri