Jordanred Bisiklet Forması, Bisiklet Taytı ve Bisiklet Giyimine Dair Her Şey

İlk Bisikletimi Aldım ve Lastiğini Kendim Değiştirdim

Anonim

Silinmiş hesap
Tepki
0
Merhaba dostlar işim internette olduğundan dolayı iyice asosyalleşmiştim. bir hobi edinmeye ihtiyacım vardı, sonunda onuda buldum.
Başlangıç olarak Rockrider 500 mtb bisikleti aldım. Öncelikle dün açtığım konuyla ilgili bir söz etmek istiyorum. Konu; Decathlon'dan bisiklet aldım lastik patladı - BisikletForum Bana sahtekar muamelesi yapanlar ve işi dalgaya alan arkadaşlara bir kaç söz söylemek istiyorum. Her insan yabancı bir işte bir çocuk gibidir, hiç birşeyi bilmez ve hiç birşeyden anlamaz o insan hata yapsada sahtekar muamelesi dahi yapılmamalıdır bu doğru değil. Yine de konuyu okuyupda dalga ve gülenler için hiç bir söz etmedim yinede birşey söylemiyorum.

Ben çok hassas ve ince düşünen bir insanım örnek vermek olursa, bir iş'de hata yaparsam o işi çöpe atasım ve kırasım gelir. evde kumandanın yanlış yerde durması bile beni çok rahatsız eder. Bir insanada seviyeli uslupla davranmaya dikkat ederim. Dün bisikleti aldım o kadar mutluydum ki bisikletin verdiği özgürlükten. Neyseki 1.5 saat sonra lastiğim patladı, yolda giderken oto lastikçisi gördüm ve bisikleti göstereyim dedim jantta nokta çizziği meydana geldi, açıkcası bisikletten soğudum nasıl becerdim bunu diye kendimi kınadım. böyle bir huya sahip olmamdan dolayı ve 40 dakika boyunca yürümek bana çok koydu bisikleti iade etme derecesine kadar geldim. Neyseki bugün çok önemli olmadığını anladım. bugün decathlon'a gittim kendim iç lastiği alıp kendim taktım, en ufak çiziğin meydana gelmesi bile insanın elinde değil. çokda kafaya takmamam gerektiğini anladım ve sonuç olarak bisiklete bayıldım! hepinize iyi pedallamalar!

Scudo
Devam canım kardeşim devam ;=) 1 başlık fazla açılsın forumda isteyen okur istemeyen okumaz... burası sadece bisiklet forumu değil mi ? frenim patladı ne yapcam bile yazarsın ;=) eğer yazdığında uyarı gelirse eminim destek olacak bir sürü insan olacaktır. çok insan okuyor forumu yazmasalar bile seni destekleyen çok kişi olacağından şüphen olmasın.

hırt hırt tipler her yerde oluyor.

bu arada bu bisikletin rengi çok güzel görmüştüm mağazada da ... :) hayırlı olsun tekrardan

Diğer açtığın konuya da yazmıştım; "Büyütülecek bir şey değil" diye :) Kazasız, belasız kullanman dileğiyle :)

@NedensizPostalar
;) eyvallah hoşuma gittide ondan sordum ;)

@NedensizPostalar birde yenibosnada oturuyormussun sanırım bu pazar işin yoksa beraber turlsyalım istersen ben incirlide oturuyorum omur plazanın orda

• Beğen
Tepkiler: MTE
@inndream, bo konudaki hassasiyetini taktir ediyorum.

@NedensizPostalar, kendine bir arkadaş, bir dost, bir abi, bir öğretmen edindin. İyi değerlendir. Ben de sana destek veriyorum. Ufak sorunlara takmamaya çalış. Gelip geçici küçük şeyler işte adından da anlaışılacağı üzere. Sağlıklı ve huzurlu günlerde pedalla.

@inndream

• Beğen
Tepkiler: inndream
Bisikletimin tekerlerini ilk çıkardığımda nasıl takacağımı bilemediğim için jantların fotoğrafını foruma atmıştım. İki jantı da doğru taktım mı diye sormuştum ve arka jantta ruble olduğu için yanlış takma gibi bir durum olmayacağını farkedememiştim :) Başka bir konuda ise bir arkadaş V frenini çıkarmış. "Acil yardım frenim bozuldu ne yapmam lazım" diye konu açmıştı :)

Sonuçta bu işin piri değiliz neyin ne olduğunu bilmememiz gayet normal. Diğer konunuzda da sizle dalga geçmeye çalışan arkadaşlar, annelerinden bisikletle doğmuş hor görmeyelim onları. Ankara'da olsaydınız beraber turlardık :) Bisikletiniz hayırlı olsun patlak lastik görmeyin bir daha :)

@İbrahim Aslanhan abicim/dostum insanları kaybetmek en kolayı kazanmak gerek bisiklet yolumuz yok kimse bizi araç yerine koyup saygı göstermiyor diyoruz haklıyızda ama bu sorunları aşmanın yollarının biride kalabalık olmak sanırım ;)

• Beğen
Tepkiler: İbrahim Aslanhan
@inndream, yaşıtım/dostum. Evet kalabalık olmak iyi oluyor. Bu her yerde böyle. Grup halinde birlikte sürünce,hareket edince sıkıntı o kadar azalır arabalıların bize karşı olan agrasif,düşüncesiz tavırları içerisinde.

Hayırlı olsun kazasız günlerde kullan inşallah :)

@İbrahim Aslanhan birde ben grup suruşlerinde daha çok gaza geliyor daha az yoruluyorum yada keyif aldığımdan daha az yorulduğumu zannediyorum :)

O'da nazarı olsun :) daha ne çizikler olacak, bende senin gibi titizim bu konuda ama koruyamıyorsun mümkün değil. Bırak seninle yaşamayacak bisiklet :) sakınan göze çöp batar unutma ;)

@NedensizPostalar dostum bisikletin hayırlı uğurlu olsun dünkü konuya yorum yazanlardan biriydim bende : ) ayrıca whatsapp grubunada katılmışsın bizim onuda dün akşam farkettim...herkes adına deilde kendi adıma konuşayım açtığın başlık pek rastlanır cinsten olmadığı için ve şahsen tanımadığım için hafif tiye alma havası besledi bi an için konu bende yorumumuda buna istinaden yazdm (ÖN YARGI KÖTÜ BİŞEY :) )..grubumuza hoşgeldin merk ettiğin destek istediğin ne olursa seve seve yardım etmeye çalışırım...bisikletten hevesin kaçmasın o bir mtb çizilmek darbe almak doğasında var güle güle kullan iyi pedallamalar..bu arada ömür plazaya yakın sayılırım bende akşam çıkma ihtimalim var katılırsan turlarız cankurtaranda bi çay içeriz : )

@NedensizPostalar hayırlı uğurlu olsun kalabalık sürmek yalnız sürmekten çok daha zevkli bi sürü teklif geldi. :) ben tektim kendi ekibimi kuracam diye önce kardeşimi kandırdım, sonra teyze oğlumu, sonra hala oğlunu kandırmdım şu an 4 kişi olduk fırsatları değerlendir.

kazasız keyifli sürüşler herkese.

• Beğen
Tepkiler: inndream
@ERSN PK arkadaşım çok yakınız o zaman birbirimize :) keşke erken eve gidebilsem de çıkabilsek :(

@inndream duruma göre haber edersin dostum..nerede oturuyosun tam olarak..

@ERSN PK marmara Üniversitesi kampusunun bir üst sokağında

Siz nerede oturuyordunuz?

Geri