Bu bisikletlere karbon maşalı bisan RX9300 sora ekleyebilirsiniz. Bir hafta 10 gün içinde bayilere gelmiş olur. Ağırlık olarak da en hafifi bu.Arkadaşlar selam öncelikle. 18 yaşındayım ve 8-10 yaşlarındayken bisiklet sürmeyi öğrenmiştim her hafta yaklaşık 10 km sürerdim.
Şimdi tekrar başlamak istiyorum ve yol-yarış bisikleti almayı düşünüyorum.Boyum/kilom 180/63. Bütçem 3500tl civarı olduğu için sora setli bisikletlerde karar kıldım. 3 model var kafamda;
1) Mosso Cavalier 700 Sora
2) Carraro Cr Race 042
3) Corelli Sprint Kr300
Teknik olarak çok bilgim yok dişli oranları vs pek bilmiyorum. Bu bisikletlerin teknik detaylarındaki eksiler artılar nelerdir çok fark var mıdır ?(Detayları ekleyemedim mazur görün yeni kayıt oldum foruma) Ya da önereceğiniz farklı sora setli bisikletler var mıdır ? Bilgilendirirseniz çok memnun olurum.
bütçenin hepsini bisiklete ayırmamakla başlayabilirsin. ikinci el daha uygun bir fiyatlı bisikletlere bakmanı öneririm.Arkadaşlar selam öncelikle. 18 yaşındayım ve 8-10 yaşlarındayken bisiklet sürmeyi öğrenmiştim her hafta yaklaşık 10 km sürerdim.
Şimdi tekrar başlamak istiyorum ve yol-yarış bisikleti almayı düşünüyorum.Boyum/kilom 180/63. Bütçem 3500tl civarı olduğu için sora setli bisikletlerde karar kıldım. 3 model var kafamda;
1) Mosso Cavalier 700 Sora
2) Carraro Cr Race 042
3) Corelli Sprint Kr300
Teknik olarak çok bilgim yok dişli oranları vs pek bilmiyorum. Bu bisikletlerin teknik detaylarındaki eksiler artılar nelerdir çok fark var mıdır ?(Detayları ekleyemedim mazur görün yeni kayıt oldum foruma) Ya da önereceğiniz farklı sora setli bisikletler var mıdır ? Bilgilendirirseniz çok memnun olurum.