Jordanred Bisiklet Forması, Bisiklet Taytı ve Bisiklet Giyimine Dair Her Şey

İlk kez bir yol bisikleti alacağım görüşleriniz nedir?

O site guvenilir ve o Fuji orjinal. Zaten sahte Fuji gormedimde duymadimda.Eger bedeniniz 54 ise o sitedeki Cervelo P2 DuraACe 7900 ekipmanla $ 2300'a kacmaz.

(link)

Scudo
@Hamit E.

Eklemeyi unutmuşum, bisiklet kişisel kullanım amaçlı gibi getirilecek. Bisiklet kutsunda değil, bisiklet çantası ile getirilecek. Kutusunda getirirseniz akıbeti ne olur bilmiyorum.

Bu durumda kimse sizden vergi alamaz.

Scott foil öneririm yurtdışından gelecekse canyon baya iyidir ama rica ediyorum kendinize bir sorun, "ben bu bisikleti hakedecek ne yaptım" çünkü bu artık işin sonudur 1-2 parça ancak yükseltilir fransa turundada bu kullanılıyor sizde bunu kullanacaksınız.

Beden ölçünüzü bilmiyorum ama şu an Aktif Pedal'da Shiv isimli bir Triathlon Bike satılıyor, indirime girmiş sanırım:

(link)

Abi az önce baktımda 2500 yuro diyo s2 ye 2013 de almışsın sanırım ama artık saolsun altın dğeerinde tele miz sayesinde 8000 tele leri buluyo :(:mad: çook çok

• Beğen
Tepkiler: Road_Runner
@Serkan Mıstınoğlu abi senin peofile bakıyodum bu konuyu gördüm benim boyum 177 civarı 15 yaşındayım bacak boyumu bilmiyorum .-. 51 kadro alsam uzun boğaz ve yüksek sele ayarıyla yırtarmıyım ? Bide yokuş performansı ve aerodinami için genelde 1-2 kadro küçük kullanılırya onuda hesaba katalım :)

@Serkan Mıstınoğlu abi biraz sapıklık yaptım valla :D tüm tecrübelilerin profillerini geziyorum 1 haftada rahat 5 konu hortlattım :D üzdü bu cevabın ya :( spec tarmac bulmuştumya o 51 kadroo :aglyrmngaa::aglyrmngaa::aglyrmngaa: 120 mm boğaz + yüksek sele ile yırtamazmıyım umut yokmu

15 yasindasim 17 olunca 190 bile olursun ne gerek var 51e 54 en az

Şu ana kadar bisikletinizi aldınız mı bilmiyorum. Ancak 2016 model lapierre sensium 600 CR belirttiğiniz fiyata ön siparişini verdim. İncelemenizi öneririm.

@Serkan Mıstınoğlu her şey bu konuyla başlamış sizin için üstat. 8 sene önce bisiklet almaktan vazgeçseydiniz bugün çok daha zengin olabilirdiniz sanırım. :)

• Beğen
Tepkiler: Road_Runner
Arkadaşlar selam öncelikle. 18 yaşındayım ve 8-10 yaşlarındayken bisiklet sürmeyi öğrenmiştim her hafta yaklaşık 10 km sürerdim.

Şimdi tekrar başlamak istiyorum ve yol-yarış bisikleti almayı düşünüyorum.Boyum/kilom 180/63. Bütçem 3500tl civarı olduğu için sora setli bisikletlerde karar kıldım. 3 model var kafamda;

1) Mosso Cavalier 700 Sora
2) Carraro Cr Race 042
3) Corelli Sprint Kr300

Teknik olarak çok bilgim yok dişli oranları vs pek bilmiyorum. Bu bisikletlerin teknik detaylarındaki eksiler artılar nelerdir çok fark var mıdır ?(Detayları ekleyemedim mazur görün yeni kayıt oldum foruma) Ya da önereceğiniz farklı sora setli bisikletler var mıdır ? Bilgilendirirseniz çok memnun olurum.

• Beğen
Tepkiler: Cemal Ç.
Arkadaşlar selam öncelikle. 18 yaşındayım ve 8-10 yaşlarındayken bisiklet sürmeyi öğrenmiştim her hafta yaklaşık 10 km sürerdim.

Şimdi tekrar başlamak istiyorum ve yol-yarış bisikleti almayı düşünüyorum.Boyum/kilom 180/63. Bütçem 3500tl civarı olduğu için sora setli bisikletlerde karar kıldım. 3 model var kafamda;

2) Carraro Cr Race 042
3) Corelli Sprint Kr300

Teknik olarak çok bilgim yok dişli oranları vs pek bilmiyorum. Bu bisikletlerin teknik detaylarındaki eksiler artılar nelerdir çok fark var mıdır ?(Detayları ekleyemedim mazur görün yeni kayıt oldum foruma) Ya da önereceğiniz farklı sora setli bisikletler var mıdır ? Bilgilendirirseniz çok memnun olurum.
Bu bisikletlere karbon maşalı bisan RX9300 sora ekleyebilirsiniz. Bir hafta 10 gün içinde bayilere gelmiş olur. Ağırlık olarak da en hafifi bu.
Daha sonra almayı düşünürseniz de Peugeot r15 sora renk olarak tek renk severlere hitap ediyor.
Bisan haricindeki hepsi alüminyum maşalı.

• Beğen
Tepkiler: Cemal Ç.

2) Carraro Cr Race 042
3) Corelli Sprint Kr300

bütçenin hepsini bisiklete ayırmamakla başlayabilirsin. ikinci el daha uygun bir fiyatlı bisikletlere bakmanı öneririm.

• Beğen
Tepkiler: Samsam
@Mustaac Teşekkürler Bisan RX9300 bayilere geldiğinde inceleyeceğim.

@Ronin45 Ekipmanlar için ayrı bir bütçe ayırdım zaten. 3500 tl sadece bisiklet için. Almışken sıfır alayım diyorum.

Geri