Scudo Sports

İlk yol bisikletim cube olmalı mı?

berkayyy

Üye
Tepki
45
İsim
berkay
Bisiklet
Focus
MarkaCube
Kullanım AlanıYOL
KadroGTC Monocoque Twin Mold Technology, Road Comfort Geometry
MateryalKarbon
Kadro Boyu50,53,56,58,60
Jant Ebatı28"
Vites Sayısı22
Amortisör / MaşaCUBE CSL Race, One Piece 3D-Forged Steerer/Crown, Carbon Blades, 1 1/8" - 1 1/4" Tapered
Fren SistemiShimano 105 BR-5800
Fren KollarıShimano 105 ST-5800
Ayna KolShimano 105 FC-5800-L, Hollowtech II, 50x34T, 170mm (50/53cm), 172,5mm (56/58/60),
Vites KollarıShimano 105 ST-5800
Arka AktarıcıShimano 105 RD-5800GS, 11-Speed
Ön AktarıcıShimano 105 FD-5800, 31.8mm Clamp
RubleShimano 105 CS-5800, 11-32
ZincirShimano CN-HG600-11
Jant Seti/ÇemberiMavic Aksium
Jant Ön GöbekMavic Aksium
Jant Arka GöbekMavic Aksium
Jant TelleriMavic
FurçFSA I-t, Top Integrated 1 1/8", Bottom Integrated 1 1/4"
GidonCUBE Wing Race Bar Compact
Gidon BoğazıCUBE Performance Pro, 31.8mm
ElcikCUBE Performance Grips
PedalYok
SeleCUBE RP 1.0
Sele BorusuCUBE Performance Post, 27.2mm
Sele KelepçesiCUBE Screwlock, 31.8mm
Ön Dış LastikConti Grand Sport Race SL, 700x25
Arka Dış LastikConti Grand Sport Race SL, 700x25
Ağırlık8,5kg

ve size ek bi sorum var hız bisikletinde kilitli maşamı olmalı yoksa düz maşamı ve avantajları nelerdir?777100_light.jpg d777100_09.jpg d777100_10.jpg
bisikletin fotoğrafları... çok hoşuma gitti, rengini mat siyah istiyorum aldıktan sonra cam tozu veya fırın boyaya sokabilirim, cam tozundan sonra nikelajda yaptırabilirim, ilk yol bisikletim özel olsun istiyorum(bana özel:)
bide bi başla hız bisikleti olarak taptığım cervelo var.

Scudo
Fırın boya bisiklet kadrolarını öldürüyor bildiğim kadarıyla, sakın bulaşma derim. Fırın boya adından anlaşıldığı üzere fırınlama işlemi içeriyor. Ve fırının sıcaklıkları bisiklet kadrolarını yıpratacak kadar yüksek oluyor. Bisiklet tercihinde, marka takıntın yoksa, istediğin set belliyse sadece görüntüye bakarak bile tercih yapabilirsin. Tabi ufak bi araştırma şart her zaman.

@FERDİ İKİZ tşk ler usta o zmn fırın boya deil cam boya yaparım yada hiç ellemem sadece lastik jant vs. üzerinde oynar biraz karartırım bisikleti
marka takıntım var maalesef dağda trek yolda cube yada cervelo olmalı tabii iyi markalar var ghost, cannodele, scott, speicalized vs. gibi ama almışken sağlam alalım öğrenci adamız her yıl bisiklet deiştirememki:) ama üstüne katmak isterim durumum müsait oldukça

”ve size ek bi sorum var hız bisikletinde
kilitli maşamı olmalı yoksa düz maşamı ve
avantajları nelerdir?”
demişsin..
Kilitlenir maşa yol bisikletide değişik bir fanteziymiş.

@berkayyy
Ve yine sacmalanmis bir konu ve soru.

@epsilon91
Cok güzel ve en doğru cevap.

@FERDİ İKİZ
Bilgizizce verilen en sacma cevap.

Yalnız gercekten hic bir sey bilmeden dogru bir tercih yapmis.

Düzgün bir marka, en ucuz ama 11li sistem grup set. Kompakt krank ve 11-32 ruble.
25c lastikler.
Belki ileride bir jant degisimi ile yillarca uprage edilmeden kullanilacak bir yol bisikleti bulmus.

• Beğen
Tepkiler: berkayyy
Geri