Jordanred Bisiklet Forması, Bisiklet Taytı ve Bisiklet Giyimine Dair Her Şey

İnce boğazdı ama xcm taktık

Scudo
çalışmasında sorun yoksa süper olmuş ...bogaz olayında DEVRİM diyebiliriz...

• Beğen
Tepkiler: cannameli
Özel olarak parca yaptırdık böylece geniş boğaza çevirdik ve bunu yaparken kadro ya hiç bir zarar vermedik.

eyvallah bisiklette değiştirmem gereken yerler varsa yardımcı olun şimdiden teşekkürler

@cannameli

Parça yapılmış .. gayet şık'ta olmuş .. ama nasıl yapıldı ? Güvenilirmi ? Yani maşanın yerinden cıkması ciddi kazalara neden olabilir

(link)

Nasıl oldugunu anlamayanlar için bir fotoğraf daha cektim inşallah acıklayıcı bir fotoğraf olmuştur. Bisiklete sadece seçili iki parça takılmıştır.

@cannameli

İçten birleşimi varmı ?

sadece kadronun üstüne geçmeli

Aynı kadroyu kullanıyorum. Xcm yakışmış baya ancak bişey sorucam, taktığın parçaları satınmı aldın kendinmi yaptın?

vay be nasıl yapıldıgını söylermisin? ben de de aynı kadrodan var çok iyi olmuş:) ve ya nasıl yaptıra bılırız?

önceki mesajda gösterdiğim gibi o parcaları yaptırdık ölçülerini vererek baya uzun sürdü 5-6 saat kadar sonra boyadık o parçaları taktık benimde bilgim bu kadar. İstenilirse tekrar ince boğaz olarakda kullanıla biliniyor.

@mösyöcaca

öyle herkez yapamıyor ve yaptırmasıda cok zor :D:D

@Furkan_26
Hayır oraya hiç dokunmadık.

zaten o boru her yerde aynı kalını incesi yok. sadece onu destekleyen kısımın incesi kalını var.
daha iyi bilen biri acıklama yaparsa daha iyi olacak sanırım.

Geri