Jordanred Bisiklet Forması, Bisiklet Taytı ve Bisiklet Giyimine Dair Her Şey

İngiliz kadın bisikletçi Türkiye'deki tacizi anlattı: Ben de insanım...

Ortalık karışacağa benziyor...

Scudo
mayıs ayında evimizde misafir ettiğimiz romanyalı bisikletçi kadına dilimiz döndüğünce türkiye'de başına gelebilecekleri anlatmıştı eşim . herkese güvenme diye başlayan cümle ve sonrasında bir sürü şey.. maalesef herkes bu toplumun yapısını biliyor fakat değiştirme dönüştürme yapamıyor. muhafazakar tacizciler , tecavüzcüler , hırsızlar ,katillerle dolup taşan bir ülke olduk

4CD5C7C9-8332-4C2A-BBEA-8122D92ED78D.jpeg

neyse sonunda bizi affetmiş kadın. bugün instagramında türk bayrağı paylaşıp altına yazmış; iki tane barzo yüzünden Türkiyeyi kötü gösterecek değilim, diğer tanıştığım herkes şeker gibiydi demiş.

demişki “Son iki günde, üç erkek beni yol üzerinde durdurup ‘You. Me. Sex’ diye garip bir teklifte bulundular. ‘Merhaba’, lugatlarında yoktu herhalde. Başka biri yaklaşıp beni ellemeye çalıştı, hızla uzaklaştım. Bir başkası ise aracından uzanıp öpmeye kalktı. Köyler ve kasabalardan geçerken atılan lafları saymıyorum bile…”
Benim bildiğim köy ve kasabalar en tutucu yerlerdir. hatta taytla, şortla dolaşmana kıl olurlar. Lan tamam anladımda erkek olarak giydiğin şort diz kapağını bir nanometre geçti diye aleme nizamat vermeye kalkan bu müslümanlar nerede öyleyse. "Garı" gördüklerinde ani mutasyon mu geçiriyorlar.
Yolda geçen yabancı turculara zaman zaman yer buluyoruz, evimizde ağırlıyoruz, gidip en iyi yerlerde yemek yediriyoruz. Anladım ki bu pislik O. Çocuklarının sadece arkasını toparlıyoruz. Onlar bok ediyor biz toparlıyoruz, onlar sıçıp sıvıyor biz toparlıyoruz. Artık yok.

@sirrunu bir sakinleş de bir oku, senden iki mesaj yukarıda yazan Ahmet Can Yakışır'ın yazısını baştan sona bir oku bir zahmet. "Böyle davarlar her yerde var, ooo hölooğğğğ davarlığa devaaaaaam" mı diyelim, yoksa ülkemizi davarsızlaştırmak, uygarlık (bunu insanlık olarak da yazabiliriz) seviyesinde dünya 1. si yapmak için neler yapabiliriz onu mu konuşalım?

Türk olarak kendimden utandım şimdi..Bunu yapan şerefsizlerin karısına kızına yanlışlıkla baksan namusları için cinayet işlerlerler ama başkasının eşine kızına musallat olmakta bir sakınca görmezler.Be adi herifler ömrünüzde hiçmi kadın görmediniz.Bunların çükünden yarım santim kesmek lazım.

You me sex ne yaw, insan hiç çekinmezmi utanmazmı, bir türk bayana gidip hadi s*k**ek demek gibi bişi olmuş. Başka bir olay aklıma geldi istanbulda türkü bar arayan turiste gel ben seni türkü bara götüreyim diyip evine götürmeye çalışan bi elemanın haberi çıktıydı geçenlerde.
@sirrunu

video iyimiş yanlız, tüm dünya erkekleri olarak kafalar aynı demekki :koptum:
bu türk yapımı

555643_243996892385199_1352015744_n.jpg

buda gavur yapımı
brain-female-male.png

• Beğen
Tepkiler: Devenez ce que
@Serkan Mıstınoğlu
e what are you? :D

• Beğen
Tepkiler: Road_Runner
@sirrunu

Bu videodaki bayanı Londra gibi Türkiye'deki en işlek caddelerinden herhangi birine koyalım bir de öyle deneyelim bakalım sonuç ne olacak.

@Serkan Mıstınoğlu
e daha ne istiyon :p adamdan cuk tespitler :harika:

• Beğen
Tepkiler: Road_Runner
Bursa'ya ulaşmış. Bundan sonrası sıkıntı.

Haydaaa, harbiden öyle :ssrtcbya: Ama anadolu yiğidine farkedeceğini sanmıyorum. Zaten suratında tüy bitmemiş, kız gibi.

Hasan Kaçan'dı sanırım. Onun bir karikatürü geldi aklıma şimdi. Elli yaş üzeri hatırlayacaktır, kanal sayısının bugünkü kadar olmadığı bir dönemde bir Robin Hood uyarlaması vardı televizyonda. Başrolü tüysüz bir genç oynuyordu. Karikatürde 10-15 kadar maganda köy kahvesi gibi bir yerde diziyi seyrediyor, bir ikisi de şöyle bir şeyler söylüyordu: "Yumurta gibi oğlan," "Şervud uzak mıdır la?" Karikatür maalesef gerçeği yansıtıyordu. Kronik cinsel tatminsizlik yaşayan, yalancı, sözde mutaassıp, ikiyüzlü ve türlü iğrenç davranış kalıpları olan bir kesimi barındırıyor bu toplum. Onların varlığı bu ülkenin dine değil ahlaka ihtiyacı olduğunu gösteriyor.

Kendi ülkenizi b.. klamaktan başka bir şey sevemeyen ne kadar sayı fazlalığı var. Bu zihniyet yüzünden lawrence gibiler geldiler ülkeyi parçaladilar bu kadar toprak bıraktılar bize.

• Beğen
Tepkiler: Özcan ve OnTheRun
@Sinyor Yalan mı söylüyoruz? Burası tecavüzcü dolu bir ülke değil mi? Hem "Arabistanlı Lawrence" ne alaka? Bunlar gibi bir sürü haber var. Forumda da taciz/tecavüze uğrayan turist bisikletçi haberleri mevcut. Ama ne hikmetse google'a "greece, cyclist, tourist, rape, sexual assault" gibi şeyler yazdığımda bişey bulamıyorum mesela.

(link)
(link)
(link)
(link)

Milliyetçi olmakla Türkiye Cumhuriyeti vatandaşı olan herkesi yüceltmek çok farklı şeyler, kaldı ki milliyetçi olmak da bi zorunluluk değil. Kırk milletten insanla kaynaşmış ve üremiş bi toplumuz biz. Türk milleti zekidir, çalışkandır ama Türk milleti saf Türk olarak kalamamıştır maalesef. Aptalların, ahlaksızların, şerefsizlerin, ensestlerin, pedofillerin arasında kaldık.

Eleştirinin olmadığı yerde gelişim olmaz, ancak osmanlıcık oynanır, o da bir ailenin hanedanı sadece. Zaten eleştiriler yersizse eleştiren küçük düşer. Sabaha kadar Almanlar beceriksiz desek adamlar güler bize, komik duruma düşeriz. ama pardon unutmuşum ''Elamanlar bizi gısganıy''

Geri