Kadir İLBAY
Forum Bağımlısı
- Tepki
- 834
- İsim
- Kadir İlbay
- Başlangıç
- 2017—18
- Bisiklet
- Cube
- Bisiklet türü
- Dağ bisikleti
Fazla beğeni yada takip yaptıysanız instagram bunu spam olarak algılayıp hesapları kitleyebiliyor, ortalama 24 ila 48 saat içinde normale dönüyor, bir sebep te bu olabilir.Arkadaşlar merhaba instgram hesabıma giremiyorum.Üzgünüz diye sorun çıkıyor.Facebook üzeri yine giremiyorum.Ama arkadaşın hesabıyla kendi telefonumdan girebiliyorum
Yok hocam ne beğeni ne takip 😉Fazla beğeni yada takip yaptıysanız instagram bunu spam olarak algılayıp hesapları kitleyebiliyor, ortalama 24 ila 48 saat içinde normale dönüyor, bir sebep te bu olabilir.
Farklı bir durum olabilir o zaman, instagram ile iletişime geçebilirsiniz, yada güncelleme varsa uygulamayı güncelleyip yada tamamen kaldırıp yeniden kurmayı deneyin derim, aklıma başka birşey gelmiyor şuanYok hocam ne beğeni ne takip 😉
Sağol hocam instgram ile iletişime nasıl geçerimFarklı bir durum olabilir o zaman, instagram ile iletişime geçebilirsiniz, yada güncelleme varsa uygulamayı güncelleyip yada tamamen kaldırıp yeniden kurmayı deneyin derim, aklıma başka birşey gelmiyor şuan
Bi detaylı bakıp dönüş sağlayacağım.Sağol hocam instgram ile iletişime nasıl geçerim
Hocam girmeden bekledim oldu sağol yardım için 😉Fazla beğeni yada takip yaptıysanız instagram bunu spam olarak algılayıp hesapları kitleyebiliyor, ortalama 24 ila 48 saat içinde normale dönüyor, bir sebep te bu olabilir.
Rica ederim, sabırlı olmak en iyisi, ara ara bu tarz durumlar herkesin başına gelebiliyor, hiçbir şey yapmasanız dahi sorunun çözülmesine sevindim.Hocam girmeden bekledim oldu sağol yardım için 😉