Jordanred Bisiklet Forması, Bisiklet Taytı ve Bisiklet Giyimine Dair Her Şey

Instagram kullanıcıları

• Beğen
Tepkiler: necmeddin
Scudo
(link)

Sadece manzara ve bisiklet fotoları

Son düzenleme:
  • Beğen
Tepkiler: necmeddin
Buradan bazı arkadaşlar ile takipleşiyoruz, eh biraz daha olsun bari. :)
Mesela son zamanlarda az sürüş yapan arkadaşlar filan var 😄

(link). @taygun.kon

• Beğen
Tepkiler: ghostt
(link)
Brompton Katlanır bisikletimle gezdiğim yerleri paylaşıyorum beğenirseniz takip edebilirsiniz

• Beğen
Tepkiler: Taygun Kon
Arkadaşlar merhaba instgram hesabıma giremiyorum.Üzgünüz diye sorun çıkıyor.Facebook üzeri yine giremiyorum.Ama arkadaşın hesabıyla kendi telefonumdan girebiliyorum

Arkadaşlar merhaba instgram hesabıma giremiyorum.Üzgünüz diye sorun çıkıyor.Facebook üzeri yine giremiyorum.Ama arkadaşın hesabıyla kendi telefonumdan girebiliyorum
Fazla beğeni yada takip yaptıysanız instagram bunu spam olarak algılayıp hesapları kitleyebiliyor, ortalama 24 ila 48 saat içinde normale dönüyor, bir sebep te bu olabilir.

Fazla beğeni yada takip yaptıysanız instagram bunu spam olarak algılayıp hesapları kitleyebiliyor, ortalama 24 ila 48 saat içinde normale dönüyor, bir sebep te bu olabilir.
Yok hocam ne beğeni ne takip 😉

Yok hocam ne beğeni ne takip 😉
Farklı bir durum olabilir o zaman, instagram ile iletişime geçebilirsiniz, yada güncelleme varsa uygulamayı güncelleyip yada tamamen kaldırıp yeniden kurmayı deneyin derim, aklıma başka birşey gelmiyor şuan :)

Farklı bir durum olabilir o zaman, instagram ile iletişime geçebilirsiniz, yada güncelleme varsa uygulamayı güncelleyip yada tamamen kaldırıp yeniden kurmayı deneyin derim, aklıma başka birşey gelmiyor şuan :)
Sağol hocam instgram ile iletişime nasıl geçerim

Sağol hocam instgram ile iletişime nasıl geçerim
Bi detaylı bakıp dönüş sağlayacağım.
Öncelik şu linke gidip adımları bir deneyin (link), eğer bir sonuç alamazsanız şu linki deneyebilirsiniz (link).

Instagram kullanıcı adım @dgny.berke

Hocam girmeden bekledim oldu sağol yardım için 😉

• Beğen
Tepkiler: trainspotting35
Hocam girmeden bekledim oldu sağol yardım için 😉
Rica ederim, sabırlı olmak en iyisi, ara ara bu tarz durumlar herkesin başına gelebiliyor, hiçbir şey yapmasanız dahi :) sorunun çözülmesine sevindim.

• Beğen
(link)

Son düzenleme:
(link) @cyclistmann

Yerçekimine meydan okuyan sürücüleri sayfamıza bekleriz :)
(link)1645181507688.png

• Beğen
İki Teker yolda :)
@ikitekeryolda

• Beğen
Tepkiler: bsklt07 ve ghostt
bskltman şahsi hesab elmalibisikletgezginleri bölge hesabımız

Son düzenleme:
Geri