Arkadaşlar sanırım Sedona 341 almaya karar verdim gibi... bugunde deneme ve görme fırsatım oldu.
Ancak bi sorun var
bu bisikletide kadiköyde buldum. aracım olmadıgı için bisiklet ile ordan tuzla'ya kadar binip gelecegim.
bu durumda söylemek isterim ki
- Yeterli kondisyonum yok. 6-7 yıldır bisiklete binmedim.
- kask , eldiven , pompa, yama gibi bisiklette sorun olursa müdahale edebilecegim aletlerim olmayacak yanımda.
yaklaşık 30 km mesafe var. kendime güvenim tam ancak bisiklette veya yolda başıma bişey gelirse diye endişeleniyorum.
Sizce bu mesafeyi sorunsuz gelebilir miyim ?
Yoksa hiç riske girme internetten sipariş ver evine gelsin mi dersiniz ? tabii birde bunun kurulumu var. sanırım gidon , ön teker takılıyor ? vitesler ayarlı mı onuda bilmiyorum açıkcası...
Siz böyle bi durumda ne önerirsiniz bana, hangi yolu tercih etmeliyim ?
Ancak bi sorun var
bu bisikletide kadiköyde buldum. aracım olmadıgı için bisiklet ile ordan tuzla'ya kadar binip gelecegim.
bu durumda söylemek isterim ki
- Yeterli kondisyonum yok. 6-7 yıldır bisiklete binmedim.
- kask , eldiven , pompa, yama gibi bisiklette sorun olursa müdahale edebilecegim aletlerim olmayacak yanımda.
yaklaşık 30 km mesafe var. kendime güvenim tam ancak bisiklette veya yolda başıma bişey gelirse diye endişeleniyorum.
Sizce bu mesafeyi sorunsuz gelebilir miyim ?
Yoksa hiç riske girme internetten sipariş ver evine gelsin mi dersiniz ? tabii birde bunun kurulumu var. sanırım gidon , ön teker takılıyor ? vitesler ayarlı mı onuda bilmiyorum açıkcası...
Siz böyle bi durumda ne önerirsiniz bana, hangi yolu tercih etmeliyim ?