Scudo Sports

Iphone 6 Wifi Bağlantısı Kopuyor

Kunget

Forum Demirbaşı
Tepki
379
İsim
Emre
Bisiklet
b'Twin
Selam, arkadaşlar benim telefonumda ekran kapalıyken wifinin bağlantısının kopması gibi bir sorunum var. İnternette araştırdım hiçbir yerde net bi bilgi bulamadım belki aranızda bilen vardır. Sorunun garip yanı bu sadece evde oluyor. Dükkanda ve evde aynı modem var ikiside superonline fakat dükkanda telefon wifiya hep bağlı kalırken evde bağnlantı gidiyor. Bunun ayarını bilen bir arkadaşımız var mı?

Scudo
dediklerinden yola çıkarak modemde problem olabilir

@Mehmet H. bakalım bir daha dükkana gittiğimde oradaki modemin ayarları ile bunu karşılaştırıcam bakalım ama belki bi bilen vardır diye sorayım dedim

Yazılımsal bir sorun var büyük ihtimalle

Kablo ile modeme bağlanıp modemi sıfırladım düzeldi. Telefonda çözüm bulamayan modem ile uğraşsın bir de

• Beğen
Tepkiler: Kaptancan
Konuyla ilgili deyil ama benim de
lenovo k5 note telefonum var telefonuma format attım sonra telefonu açmak için google hesabı istiyor google hesabımı ve şifremi girdikten sonra hata deyip 24 saat sonra tekrar deneyin diyor ben en az 4 5 farklı hesapla denedim ama açılmadı telefonum 3 4 gündür telefonumu kullanmıyorum lütfen yardım edin

@Fırat Ç. Telefonu açmak için google hesabı istiyor yani google hesabına girmeden kurulum yapılmıyor

@Bisiklet sever 93 hocam geçmiş olsun. Öncelikle recovery mod ile hard reset atmayı deneyin. Şöyle:20180121_104959.png
Bir de -iyi anlamıyorsanız tavsiye etmem-Lenovo k5 note stock romu bilgisayardan flaşlamayı deneyin.

@Bisiklet sever 93

youtube dan lenovo k5 note google frp bypass diye aratırmısın
cihazının versiyonuna uygun açma tekniği var ise oradan bakarak açabilirsin
bir süre teknik servislik yaptım bende öyle hallediyordum
son çare fatura ile servise yolla ama gmail unuttum diye yollama farklı arızalı yaz örneğin kendi kendine reserliyor diye direk gmail unutuldu diye yollarsan işlem ücreti istiyorlar ( bazen )

Geri