Scudo Sports

IRC marka dış lastik nasıldır?

Ender A.

Aktif Üye
Tepki
123
İsim
Ender
Başlangıç
2011—12
Bisiklet
Geotech
Bisiklet türü
Dağ bisikleti
İklim krizi gerçeği nedeniyle artık neden olduğum karbon emisyonuna çok daha fazla dikkat ediyorum (benim dikkat etmemle bir şey değişmeyecekse de). Bu nedenle taa Çin'den getirilen bir lastik yerine yerli üretim bir dış lastik almak istiyorum. Gördüğüm kadarıyla piyasada satılmakta olan IRC diye bir marka var. Anlas firması üretiyormuş. Fiyatı da yabancı markaların üçte biri civarında. Bu markayı ya da başka bir marka yerli üretim lastik kullanan var mı?

Scudo
Ben iç lastiğini kullanıyorum 2 kere sibop tarafından patlak çıkmıştı başka bir sorun yaşamadım ama diğer lastik markalarına göre biraz kalitesi düşük.

Ben iç lastiğini kullanıyorum 2 kere sibop tarafından patlak çıkmıştı başka bir sorun yaşamadım ama diğer lastik markalarına göre biraz kalitesi düşük.

Ben de bugün iç lastiğini taktırdım. Üretim hatası oluyor sizin yaşadığınız sorun. Pek iyi değil demek ki. Yerli üretimin kalitesizliği eninde sonunda ithal ürüne yönlendiriyor kullanıcıyı. En iyisi ikinci el bakmak.

• Beğen
Tepkiler: Orkun KnighTR34
Anlas'ın motorsiklet lastikleri iyi baya . Bisiklet lastikleri konusunda bizim geri bildirimlerimizle daha iyi hale gelebilirler.

Benim bisikletimde Anlas marka lastik var hem uygun fiyatlı hem parasını sonuna kadar hak ediyor. Ben gayet memnunum.

Anlas markasına bı kaç sene evvel "yol bisikleti lastiklerinin de ürün föyüne eklenmesi" konusunda mail yazmıştım fakat şimdi sitelerine baktım maalesef pek dikkate almamışlar.

Dikkate alacak olsalardı, standart bir kalitede olması koşuluyla bizler de milli markamıza bir şans verirdik herhalde diye düşünüyorum.

Geri