Scudo Sports

İronman 70.3 Antalya / Türkiye ön kayıtları başladı :)

Scudo
Kaydımı yaptırdım. Önümde 1 yıllık hazırlık süreci var. Özellikle yüzmemi çok geliştirmeliyim.

(link) her sene caddebostanda oluyor çamaşır makınesı koymuslar arabaların yanında atlayıp zıplayarak 5 km koşunca ıronman mı olucaklar.

benım bıldığım ıronman 100 km bısıklet 10 km yuzersın ustunede 40 km koşarsın belli bır surede bitirebilmen gerekir ironmanliği şimdi bayanlarda yapıyor ;)

Antalya yari ironman.
Ironman Antalya' nin iki kati. 3.8km yuzme, 180km bisiklet, 40km kosu...

@Cem Ç.

İronman 3,9 km yüzme 180 km bisiklet 42 km koşudan oluşur. Antalya da koşulacak olan Half iron man.

Half iron man i bitirebilirsem, benim için ciddi bir başarı olacak.

(link)

ben bisiklete falan binmiyormuşum

bu bayan her hafta sonu 180 km bisiklet, her gün 20 km koşu yaparak ironmane hazırlanıyormuş.

1.60 boy 50 kilo bir bayan her haftasonu 180 km bisiklete binebiliyor gunde 20 km koşabiliyor, haftada üç gün 5 km yüzmede varmış.

ben 75 kiloyum benım aılem zayıfsın bısıklete bınme dıyor, gel de işin işinden çık :evil:

bizimkiler genelde 1.80 altı 130+ larda olduğundan normal tabi :mad:

• Beğen
Tepkiler: Osman Kıtay
Ben gercek Ironman derken yarismanin Ironman tarafindan organize edildigini belirtmek icin oyle yazmistim. Zaten Antalyada daha once 70.3 yapilmisti ama gercek Ironman organizasyonu degildi. Ulkemizin triathlon - Ironman yarislari hakkinda daha cok yol almasi lazim.

Antalya 70.3'un basarisina gore Istanbulda Ironman yarismasi yapilacak. On hazirliklar yapildi, iki kitada tek yaris olarak lanse edilmesi bekleniyor.

• Beğen
Tepkiler: Ahmet Egemen SAYIN
@Ahmet Egemen SAYIN
bir işi başlayıp herkes bitirebilir,bu sorun değil,şu an yarışan herkes zaten bitiriyor diyebiliriz,bir rahatsızlık geçimezseniz biter,amaç yarışı bitirirken siiznde bitmeniz,son dammlanıza kadar yarışmanız,yarışmakla ,yarışta koşmak aynı şey değil....

Çok güzel tanıtım videosu yapmamışlar mı ya ? :)
Bence şu eurovision şarkı yarışmasında ve diğer uluslararası etkinliklerde Türkiyeyi tanıtan tanıtımların gömlek gömlek üstünde başarılı bir tanıtm videosu olmuş.

Ironman Triathlon'un sınıflandırılmasında kullanılan bir terim sadece. Sıralama şu şekilde;

1. Sprint Mesafe; 750 mt yüzme, 20 km bisiklet, 5 km koşu
  2. Orta (standart veya Olimpik) mesafe; 1,5 km yüzme, 40 km bisiklet, 10 km koşu
  3. Uzun Parkur 1.9 km yüzme, 90 km bisiklet, 21.1 km koşu (yarı maraton)
  4. Ultra Mesafe veya "Ironman" 3.8 km yüzme, 180.2 km bisiklet ve 42.2 km koşu (tam maraton)

3.8 km yüzmeyi de denemediysen bi bak derim :) genelde tükenmiş bir halde :))

Yüzmeyi becerebilsem ilkinden başlayabilirdim denemeye :D

@mrt_kcmz

Ek bilgi;

"Ironman 70.3"ün diğer adı "Half Ironman" yani Yarı Ironman. @mrt_kcmz 'nin verdiği listede 3. sıradaki "Ironman 70.3" oluyor ;).

• Beğen
Tepkiler: mrt_kcmz
Cancellara motoru taktık mı hepsi kolayca biter:D

• Beğen
Tepkiler: eness
Bu saatten sonra bu senesine artık hazırlanamayacağımız yarıştır. Ancak seneye 3. kategoriden parkurlardayız.

• Beğen
Tepkiler: ZincirYagı
@Gökhan BİROL
Ekşi sözlük yazari gibi yorumlamissin :)

grup olarak katılım daha uygun. ben katılabilirim.

Geri