Scudo Sports

İronman 70.3 Antalya / Türkiye ön kayıtları başladı :)

Dün itibari ile olimpik mesafeli kuşadası triatlonunu tamamladım vallaha zor zanahat haberiniz olsun şimdilik bu mesafeler beni kesiyor bakalım ilk sezonumdu bakalım önümüzdeki yıllar ne gösterir

Scudo
antreman programı var mı? 2016 yılında triathlon katılmak istiyorum.. beslenme nasıl yaptınız..

bireysel katılım fiyatları çok yüksek olduğundan bende grup oluşturarak katılmak isterim. bu sene geçti artı darısı diğerlerine

@srdrmrs fiyatlar uçuk derecede neden böyle bir şey yapmışlar aklım almıyor... @hector07 kendime göre bir antreman programı oluşturdum karma bir workout yaptım bu sene az daha tecrübe kazandım nerde neler yapmam gerektiği konusunda az daha iyiyim beslenmeye gelirsek bir uzmandan yararlanmak gerekir çok doğru yaptığımı düşünmüyorum şahsım adıma bu arada özelden mail adresinizi atarsanız örnek olması için antreman programını gönderebilirim

Bu hafta sonu yapilacak Hawaii Ironman 'a katilacak Türk atlet varmidir?

Bugün yapılmış heralde yarış , 3 saat 50dakika gibi sonuçlar yazıyor nette aklım dondu doğrusu.

Yarışa katılanlar derecelerini ve eğer varsa normalde o mesafede bisikleti veya koşuyu tek başına ne kadar sürede gidebildiklerini yazabilirler mi?

Yüzme işini halledebilsem çok niyetim var ama zevk için , 6 saatin altında bitiremem sanıyorum.

Geri