Jordanred Bisiklet Forması, Bisiklet Taytı ve Bisiklet Giyimine Dair Her Şey

İşe Bisikletle Gidenler

İşe hangi sıklıkta bisikletle gidiyorsunuz?

• Toplam katılım
    694
Scudo
Arkadaşlar size aşağıda işe bisikletle gidenlerin ihtiyacı olan bir kit sunuyorum bunlar varsa gerisi problem değil :) :):):) 😆 😆 😆 😇 😇

Valla bazen hakkaten tam da hepsi lazım oluyor ilk zamanlar zor du ama alıstım bide normalden ince giyiniyorum hafif üşücek şekilde artık terleme falan olmuyor işe veya eve vardıgımda mis gibi ter temiz varıyorum

247519 dosyayı görüntüle

Havlu atlet perspirant- deodorant

Bu hafta hava muhalefeti(yağmur) kaynaklı olarak 3/5...

(link)
(link)
(link)

Geçen hafta ise esnek çalışma kapsamında 0.5/1 yapabildim.

(link)

Herkese hayırlı işler. Çok şükür işimiz var. İşi olmayanlar da en kısa zamanda işlerine kavuşur inşallah. Zor bir dönem...

bu hafta 5/4 yaptım. Bu sabah yağmur vardı o yüzden bisikleti evde bıraktım. Ayın 16 sından itibaren de evden çalışacağım yılbaşına kadar. Bu yılki en uzun arayı vereceğim bisiklete.

Bayramdan beri (kurban) 3 4 mecburi durum hariç her gün işe bisikletle geldim.
Akşamları tur atıyor öyle eve geçiyordum ve strava hep açık oluyordu. Sonra şunu fark ettim strava açıkken bir performans yapma isteği uyanıyor içimde ve sürüşün tadını çıkartmak yerine sürüş bitince Pr lerin tadını çıkarmaya başladım. Bu sebeple uzun turlara çıkmadığım sürece strava açmıyorum.

Bayramdan beri (kurban) 3 4 mecburi durum hariç her gün işe bisikletle geldim.
Akşamları tur atıyor öyle eve geçiyordum ve strava hep açık oluyordu. Sonra şunu fark ettim strava açıkken bir performans yapma isteği uyanıyor içimde ve sürüşün tadını çıkartmak yerine sürüş bitince Pr lerin tadını çıkarmaya başladım. Bu sebeple uzun turlara çıkmadığım sürece strava açmıyorum.
Ben strava açıkken bile bisiklet elimde dolaşıyorum artık çok da tın...

ya bu nedir yok nabız niye bu kadar yüksek* kadans düşük ortalama berbat 🤣
İşe geliyorum arkadaş ondan olabilir mi😔

Ciddi yağmur ya da aşırı sıcak yoksa hep bisikletle gider, hem trafiği atlatır hem de sabah mahmurlugundan kurtulurdum. Is cikisi bir yere gideceksem altımda bisiklet olması da büyük avantaj.

Pandemi, önce evden çalışma sonra issizlizlikle sonuclaninca yalan oldu tabii bunlar. Simdi yeni bisiklet ve yeni yılla beraber yağmursuz her sabah erken kalkıp, güne başlamadan 1-2 saatlik bir idman yapmak planım. Yarın başlıyorum :)

Ciddi yağmur ya da aşırı sıcak yoksa hep bisikletle gider, hem trafiği atlatır hem de sabah mahmurlugundan kurtulurdum. Is cikisi bir yere gideceksem altımda bisiklet olması da büyük avantaj.

Pandemi, önce evden çalışma sonra issizlizlikle sonuclaninca yalan oldu tabii bunlar. Simdi yeni bisiklet ve yeni yılla beraber yağmursuz her sabah erken kalkıp, güne başlamadan 1-2 saatlik bir idman yapmak planım. Yarın başlıyorum :)
Yeni yılda yeni işinize de bisikletle gidersiniz umarım. Pandemik günler bir anı olarak kalır aklımızda inşallah.

Bu hafta, bir günlük hava muhalefeti sebebiyle(yağmur) 4/5. Öyle veya böyle Ankara'da da işe bisikletle gidip gelmeye alıştım sayılır. COVID-19 kaynaklı pandemi/alım gücünün ciddi anlamda düşmesi sebebiyle bu tarz bir kültürün yayılmasını beklerdim ancak bu beklentim gerçekleşmiyor diyebilirim. Elbette Ankara ili de fiziki coğrafyası sebebiyle buna çok uygun değil. Herkese hayırlı işler.

(link)
(link)
(link)
(link)

Merhabalar;

benim de bu hafta 5/5 oldu. toplamda 13 kmlik gidiş-geliş rotam bulunuyor. pedal çevirmek değil de dur-kalklar yoruyor gerçekten. mi band-3 ve mi fit kullanıyorum.

sizler ne kullanıyorsunuz merak ediyorum açıkçası.

@cengower Ben telefondan strava açıyorum direk.

• Beğen
Tepkiler: cengower
@makaram selam;
ben strava kullanmadım ancak vücuda temas olmadığından nabız verisi; bu veri ile de yakılan kalori gibi veriler nasıl ölçülüyor strava da
sadece distance, time gibi veriler mi var yoksa?
Teşekkürler

@cengower Sadece gps üzerinden alınabilen verileri ve süreyi kaydediyor. Kilo, boy ve yaş verisi girerseniz tahmini kalori yakımını da hesaplıyor. Ant+ destekli bir telefon kullanıyorsanız yine ant+ destekli bir nabız sensörü ile eşleştirip nabız da kaydedebilirsiniz. Bluetooth üzerinden de oluyor sanırım.

Nabız ölçen bir cihazım olmadığı fark etmiyor bana.

• Beğen
Tepkiler: cengower
Ayda 15-20 gün, günde de 13 km kadar yol yapıyorum. Tüm ulaşım ihtiyaçlarımı da bisiklet ile sağlıyorum. İskenderun'un düz bir şehir olması ve yağmur olmadığı sürece hava koşullarının ılıman olması büyük kolaylık sağlıyor. Başlangıçta böyle bir amacım olmasa da sanırım 1 senede yol parasına vereceğim para ile bisikletin parasını (1800 TL) çıkartmış olurum. Zaman tasarrufu ve saat esnekliği ise bence en önemli faydaları.

Geri