air28-3
Forum Bağımlısı
- Tepki
- 4.511
- İsim
- Ersin
- Başlangıç
- 1995—96
- Bisiklet
- Salcano
- Bisiklet türü
- Yol bisikleti
Arkadaşlar size aşağıda işe bisikletle gidenlerin ihtiyacı olan bir kit sunuyorum bunlar varsa gerisi problem değil 😆 😆 😆 😇 😇
Valla bazen hakkaten tam da hepsi lazım oluyor ilk zamanlar zor du ama alıstım bide normalden ince giyiniyorum hafif üşücek şekilde artık terleme falan olmuyor işe veya eve vardıgımda mis gibi ter temiz varıyorum
247519 dosyayı görüntüle
Havlu atlet perspirant- deodorant
Ben strava açıkken bile bisiklet elimde dolaşıyorum artık çok da tın...Bayramdan beri (kurban) 3 4 mecburi durum hariç her gün işe bisikletle geldim.
Akşamları tur atıyor öyle eve geçiyordum ve strava hep açık oluyordu. Sonra şunu fark ettim strava açıkken bir performans yapma isteği uyanıyor içimde ve sürüşün tadını çıkartmak yerine sürüş bitince Pr lerin tadını çıkarmaya başladım. Bu sebeple uzun turlara çıkmadığım sürece strava açmıyorum.
Yeni yılda yeni işinize de bisikletle gidersiniz umarım. Pandemik günler bir anı olarak kalır aklımızda inşallah.Ciddi yağmur ya da aşırı sıcak yoksa hep bisikletle gider, hem trafiği atlatır hem de sabah mahmurlugundan kurtulurdum. Is cikisi bir yere gideceksem altımda bisiklet olması da büyük avantaj.
Pandemi, önce evden çalışma sonra issizlizlikle sonuclaninca yalan oldu tabii bunlar. Simdi yeni bisiklet ve yeni yılla beraber yağmursuz her sabah erken kalkıp, güne başlamadan 1-2 saatlik bir idman yapmak planım. Yarın başlıyorum