Jordanred Bisiklet Forması, Bisiklet Taytı ve Bisiklet Giyimine Dair Her Şey

İşe Bisikletle Gidenler

İşe hangi sıklıkta bisikletle gidiyorsunuz?

• Toplam katılım
    694
Scudo
Bu hafta hava gerçekten çok iyiydi. Çarşamba günü dönüşte tişörtleydim hatta. 5/5 ile verimli bir hafta oldu ama bu kış döneminde yağış olmaması hususu korkutucu. Barajlar dolsun, etraf yeşersin, toplu taşıma kullansak da olur... Herkese hayırlı günler.

(link)
(link)
(link)
(link)
(link)

Bu hafta hava çok iyiydi 5'te 5 oldu yine fire yok 👍
Screenshot_20210205_093404.jpg
Bisiklete binmemişsem o gün evden çıkmamışımdır. 😬
Yasaklara uyan bir vatandaşım yani 🇹🇷

Keşke solo sürüşlere müsaade edilse sonuçta bisikletin ne zararı olabilir ki.

Herkese merhabalar,
Son zamanlarda ders yoğunluğum, yasaklar ve lastiğimin patlak olması yüzünden bisiklete binemedim, haliyle foruma da pek giriş yapmadım. Bu süreçte KPSS ile Ankara'da memurluğu kazandım. Bu bisiklet tutkusu içime öyle bir işledi ki içimde adeta bir toplu taşıma fobisi oluştu o yüzden çağırdıkları zaman işe servis yerine bisiklet ile gitmek istiyorum. Halihazırda bir taraftan uzman yardımcılığı için de dersaneye gidiyorum. Bisikletten ayrı kaldığım şu günlerde ulaşımımı yürüyerek sağlıyorum ve fiziksel aktivite yapmanın faydasını derslerde gerçekten görüyorum. O yüzden işe giderken de bu alışkanlığımı bırakmak istemiyorum. Terlemeyi azaltmak için kilitli pedala geçmeyi düşünüyorum. Takım elbise ile sürüş yapma fikri saçma gelebilir ama terlemenin önüne geçebilirsek eğer mantıksız gibi de durmuyor. Diğer türlü takım elbiseyi taşımak da sorun çünkü. Bir de çıkışlarda dersaneye gideceğim için kitaplarımı çantada taşımak zorundayım. Çantayı sırta takınca da gerçekten terletiyor. Sırt çantasını bisikletin üzerinde taşımaya yarayan çeşitli aparatlar var mıdır? Onun dışında verebileceğiniz başka tavsiyeler de varsa merakla bekliyorum.

IMG_20210206_175130.jpg

Bugün işten biraz erken çıktım. Güzel havayı görünce yolu uzatıp, Karadeniz havası alayım dedim. Sokağa çıkma yasağında, Şile'de ki kolluk kuvvetleri biraz esnek davranıyorlar. Turlarken herhangi bir sorun olmadı şimdiye kadar.

Bu hafta kara kışa kıyamete rağmen işe bisikletle gittim. Bir ara kaydım düştüm. Çok şükür ki arkadan gelen araba çok dikkatli davrandı ezilmekten kurtuldum. Sonuçta hedefe sağ salim vardım. IMG20210215100243.jpg

Çok geçmiş olsun
Teşekkür ederim abi. Karda bisiklete binmek çok zevkli oluyor. Düşsen bile yumuşak kara düştüğün için canın acımıyor ama trafik sıkıntısı en az 10 kat artıyor.

Teşekkür ederim abi. Karda bisiklete binmek çok zevkli oluyor. Düşsen bile yumuşak kara düştüğün için canın acımıyor ama trafik sıkıntısı en az 10 kat artıyor.
Bugün bende bir kaç kez düşme tehlikesi atlattım. :koptum: Köpeklerde iş yolunda daha bir cüretle saldırır oldu.

Pazartesi Kayseri'de güzel bir hava vardı. İş çıkışı biraz uzattım manzarayı görünce fotoğraf çekmeden edemedim.
Screenshot_20210218_080753.jpg
Salı sabahı kar yağışı başladı
Screenshot_20210218_080718.jpg
Akşam yine kar
Screenshot_20210218_080633.jpg
Çarşamba sabahı kar yağıyordu ama yol kenarları buzdu araçlarla beraber aynı şeritte sürdüm hakkım olanı aldım yani.
Screenshot_20210218_080550.jpg
Perşembe sabahı ise - 17 derece soğuk kariyer rekorum galiba😬 üsümeden geldim yine ama decathlon quechua -10 luk montu sayesinde galiba.
Screenshot_20210218_080503.jpg

255640 dosyayı görüntüle

Bugün işten biraz erken çıktım. Güzel havayı görünce yolu uzatıp, Karadeniz havası alayım dedim. Sokağa çıkma yasağında, Şile'de ki kolluk kuvvetleri biraz esnek davranıyorlar. Turlarken herhangi bir sorun olmadı şimdiye kadar.
Bisiklet çok güzel görünüyor. Modeli nedir bunun acaba?

Geri