Herkese merhabalar,
Son zamanlarda ders yoğunluğum, yasaklar ve lastiğimin patlak olması yüzünden bisiklete binemedim, haliyle foruma da pek giriş yapmadım. Bu süreçte KPSS ile Ankara'da memurluğu kazandım. Bu bisiklet tutkusu içime öyle bir işledi ki içimde adeta bir toplu taşıma fobisi oluştu o yüzden çağırdıkları zaman işe servis yerine bisiklet ile gitmek istiyorum. Halihazırda bir taraftan uzman yardımcılığı için de dersaneye gidiyorum. Bisikletten ayrı kaldığım şu günlerde ulaşımımı yürüyerek sağlıyorum ve fiziksel aktivite yapmanın faydasını derslerde gerçekten görüyorum. O yüzden işe giderken de bu alışkanlığımı bırakmak istemiyorum. Terlemeyi azaltmak için kilitli pedala geçmeyi düşünüyorum. Takım elbise ile sürüş yapma fikri saçma gelebilir ama terlemenin önüne geçebilirsek eğer mantıksız gibi de durmuyor. Diğer türlü takım elbiseyi taşımak da sorun çünkü. Bir de çıkışlarda dersaneye gideceğim için kitaplarımı çantada taşımak zorundayım. Çantayı sırta takınca da gerçekten terletiyor. Sırt çantasını bisikletin üzerinde taşımaya yarayan çeşitli aparatlar var mıdır? Onun dışında verebileceğiniz başka tavsiyeler de varsa merakla bekliyorum.