SeYaP
Daimi Üye
- Tepki
- 620
- İsim
- Serkan Yavuz PAMUK
- Başlangıç
- 1988—89
- Bisiklet
- Diğer
- Bisiklet türü
- Diğer
Trafik açısından zor bir güzergah. Ben Esanyurt-Sirkeci arası katlanır ile metrobüs kullanarak gidip gelmiştim 1-2 sene. Çevremde hiç bisiklet kullanan yoktu. Ben de kimseyi umursamadan bindim. Bisikleti bile hor görenlerin gözüne soka soka katlanır kullanmıştım.Evle iş arası 20 km civarı; Esenyurt-Güneşli. Kimin ne diyeceği zerre umrumda değil ama kafamda rota yapmakta zorlanıyorum. Sabah trafikte saçma sapan yerlerden geçmeye çalışan, memleketteki tek akıllı yada uyanık insanın kendisi olduğunu düşünen tipler aklıma gelince tereddütlerim ciddi manada büyüyor. Ama en kısa sürede denemelere başlayacağım
Bisikleti hor görenleri takmak bir yana, sadece güler geçerim. Benimde zorlandığım öyle noktalar varki bisikletin dahi geçemeyeceği sıkışıklıklar oluyorTrafik açısından zor bir güzergah. Ben Esanyurt-Sirkeci arası katlanır ile metrobüs kullanarak gidip gelmiştim 1-2 sene. Çevremde hiç bisiklet kullanan yoktu. Ben de kimseyi umursamadan bindim. Bisikleti bile hor görenlerin gözüne soka soka katlanır kullanmıştım.