Jordanred Bisiklet Forması, Bisiklet Taytı ve Bisiklet Giyimine Dair Her Şey

İşe Bisikletle Gidenler

İşe hangi sıklıkta bisikletle gidiyorsunuz?

• Toplam katılım
    694
Eskiyenlerin yerine schwalbe marathon aldım..ancak continetal markasını arabada kullandım.bana göre michelinden çok daha iyi.schwalbeye göre fiatlari daha ucuz.dunyaniın en büyük lastik üreticilerinden biri.bu nedenle bisiklet lastiklerini hem daha iyi hem de daha ucuza mal edip rekabetçi fiatla tuketiciye ulaştırabilme yeteneği olduğunu düşünüyorum.bike24den de fiyatlara bakabilirsiniz.
ultra sport 3 modeli hakkında nasıl bir yorum yaparsınız? Benim için uygun olur mu? Amazonda fiyatı 387 tl, aliexpresten alırsam çifti 661 tl + 71 tl gönderim ücreti + gümrük

Scudo
Kardeş shwalbe marathon ve big apple modellerine dair yorumları taradım.bu lastikler hakkında bilgim var.continental üst başlığı altındaki modellere dair pek bir bilgim yok.
Ama bu model hakkında yabancı sitelerden kullanıcı müşteri yorumlarını goohle aracılığıyla türkçeye çevirip etraflıca bilgi edinebirsiniz.
Sarı sitede ilan var bir çift sifir lastik 720lira özelliklerini de uzun uzun atlatmis

Son düzenleme:
ultra sport 3 modeli hakkında nasıl bir yorum yaparsınız? Benim için uygun olur mu? Amazonda fiyatı 387 tl, aliexpresten alırsam çifti 661 tl + 71 tl gönderim ücreti + gümrük
Yaklaşık 1500km kullandım sıfır patlak. Kuru yol tutuşu kullandığım en iyi lastik. Islakta pek sürüş yapmadığım için çok tecrübe edemedim. Yuvarlanma direnci çok iyiydi o fiyat skalasındaki modellere göre. Ben alırken fiyati rakiplerine göre daha uygundu şuan ne alemde hiç bilmiyorum.

arkadaşlar merhaba, yakın zamanda motor ehliyeti aldım A sınıfı, işe gidip gelmek için toplu taşımadan kurtulayım ve bir motor alayım düşüncesindeydim lakin fiyatlar sürekli tırmanışta, zaten uygun fiyatlı bir motor almak düşüncesindeyken, artık hayal oldu.

ben de günlük 5 km gidiş- 5 km geliş ev iş arası mesafem için bisiklet almaya karar verdim. bütçem yok gibi ama 3.000-4.000 TL karttan çekim taksit ile bir bisiklet almak istiyorum. MTB düşünüyorum. en azından arada araziye gider kamp yaparım filan gibi hayallerim de var. arkaya bi port bagaj ve üzerine bir çanta takarım diye düşünüyorum.

iş yerimde takım elbise giyiyorum. genelde evden pantolon gömlek ayrılıyorum. MTB bisikletlerde çamurluklar çok hoş duruyor ama işlevsel mi bilmiyorum. işe gittiğimde üstümü temizlemek zorunda kalmak zor olacaktır. acaba bisiklet öneriniz olur mu ? üzerimiz en az seviyede kirlenmesi için alabileceğim bir önlem var mıdır ? istanbul'da ikamet ediyorum rast gele baktığım bir bisiklet ilanını da şuraya bırakayım. yorum yaparsanız çok sevinirim.

sarı site; 941550177

Ozan , merhaba.
4 senedir işe bisiklet ile gidiyorum . Ofiste çalışıyorum. Bu arada bir çok bisiklet kullandım. MTB, şehir,yol fixie vs. ..
Bisikletin ne olursa olsun , tekerleri tam kapatan bir çamurluk tavsiye ederim.
Ayrıca dechatlon da pantolon yağmurluğu var. Ayakkabı dahil kapatıyor. Çok kullanışlı bir ürün .
Ayrıca kapşonlu bir yağmurluk bakabilirsin.
Ben bunları 6km güzergahımda kullanıyorum İstanbul'da.Ne ayakkabım ıslanıyor ne de üstüm başım.
MTB çamurluğu çok zayıf kalıyor sadece sırtınıza su gelmesini engelliyor.
Bu yüzden hafif bir şehir bisikleti ve tam kapatan bir çamurlukla ve dediğim kıyafetler ile çok rahat ıslanma derdi olmadan işine gidebilirsin.
Birde pantolon , gömlek ile sürmek çok sıkıntılı oluyor. Tavsiyem , bunları sırt çantası ile yanına alman veya iş yerin müsait ise dolap vs. Orada muhafaza edip 2-3 günde bir değiştirmen.
Aramıza hoşgeldin .
Umarım işine yarar bilgiler vermişimdir.

Yenikasiyer hoşbulduk, verdiğiniz bilgiler için çok teşekkür ederim. dediğiniz önlemleri alırım ama iş yerimde üzerimi değiştirebileceğim çok yer yok, elbiseleri koyacak dolap da mevcut değil, tuvalet kullanılabilir ama ne kadar sağlıklı olur bilmiyorum.
dağ bisikleti istememdeki sebep açıkçası arada kampa filan da gidersem o dere tepe yollarda sorun yaşamamak, eski bir lada niva offroadçusuyum, arabadan bisiklete geçsek de dağa bayıra gitme hevesimiz baki ..
o halde dağ bisikleti alıp kışın çantamda dediğiniz yağmurluk ve pantolon yağmurluğunu muhafaza etmem yeterli olabilir. her durumda yine de çamurluk takacağım ama MTB bisikletlerde anladığım kadarıyla tam tekeri çevreleyen bir çamurluk olmuyor, geneli daha sportif görünümde olan daha az işlevsel ürünler.

ilk hayalimi ilk fotoğraflarda görebilirsiniz, mevcut koşullarda daha sağlıklı da olacağından emin olduğum ikinci fotoğrafa evirdim hayallerimi :)

Dosyalar

• content-1468-11644608-0496-4fbf-9d7c-117dc97b2f17_640x480.jpg
    content-1468-11644608-0496-4fbf-9d7c-117dc97b2f17_640x480.jpg
    50,5 KB · Okunma: 64
  • Motosikletle-Kampa-gitmek-motosiklet-kampi-hakkinda-her-sey-7-768x512.jpg
    Motosikletle-Kampa-gitmek-motosiklet-kampi-hakkinda-her-sey-7-768x512.jpg
    101,4 KB · Okunma: 72
  • Screenshot_20220212-075128_Instagram.jpg
    Screenshot_20220212-075128_Instagram.jpg
    156,7 KB · Okunma: 72
Bu hafta 5/6. Bir gün bisikletsiz döndüm. Yeni makine ile yağmurlu havalarda da işe bisikletle gitme niyetindeyim. Henüz uygun kıyafetim yok. Decathlon'dan bakacağım bir ara. Çamurluk epey koruyor, sadece ayakkabıya çok az sıçrama oluyor. Bir de bisikletin 13 kg olması eve çıkarırken zorluyor. Biraz hafifletmeye çalışacağım.

20220223_192615.jpg

Merhaba arkadaşlar kron xc 100 aldım bu akşam 4.000 TL gibi bir maliyeti oldu, o kadar parayı verince de götürdüm yatak odasına koydum :)

RmzBurak , Continental Ultra Sport 2 kullanmanı tavsiye ederim. 25 mm olanını ama. İçerisine bir de Zozo markasının yeşil zırhını tak; patlak yapmayı unutursun emin ol. :harika:

Herkese merhaba, hergün işe yol bisikleti ile gidip gelen arkadaşlarım ve abilerime sorumdur. MİTAS dış lastikler hiç güven vermiyor ne yazık ki. Sizler ne kullanıyorsunuz?
Merhaba Bende haftanın beş günü işe bisiklet ile gidiyorum. Yol bisikletimde mitas dış lastik vardı. Çok patlamaya başlayınca cst xpedium lastik ile değiştirdim. Patlama konusunu çözdüm. Yol tutuşunu da beğendim. Tek dezavantajı ağırlığı.

Geri