Jordanred Bisiklet Forması, Bisiklet Taytı ve Bisiklet Giyimine Dair Her Şey

İşe Bisikletle Gidenler

İşe hangi sıklıkta bisikletle gidiyorsunuz?

• Toplam katılım
    696
Yurtdışında en azından benim bulunduğum ülkede firmalar (tabiiki işyeri yeterli kapasiteye sahip ise) çalışanları işe bisiklet ile gelmesi yada bisiklet ile gelmelerini teşvik etmek için çalışanlara duş, gardorap ve bisikletlerin güvenli muhafaza edilmesi için sadece çalışanların giriş yapabileceği güvenli bisiklet parkları yaomak zorundalar. Bu ülkemiz de olur mu? Elbette yapılır ama bizim görmeye ömrünüz yeter mi orası muamma!
Global olarak ilk 3 diyebileceğimiz hatta ilk sıraya bile oturabilecek bir firmada çalışıyorum dünya çapında 1.5m çalışanı var bize fabrikada verdiği tek imkan sıcak suyu olmayan derme çatma bir duş allahtan kapalı otopark varda bisikleti oraya koyuyorum
(Firma Türk firması da değil)

Scudo
Bu ülkemiz de olur mu?
Olmaz.

Brunch'a gidecek belediye başkanının karısı, devletin ödeneğiyle resmi işlere tahsis edilmiş araçla, önceden bisiklet yolu olan, şimdi araç yolunda gittiği sürece, olmaz.

Bırakın güvenli yere bisikletli bağlamayı ve insanları bisiklete teşviki falan, olan bisiklet yolunu bile temizlemeyen, zeminini düzenlemeyen belediye, kime örnek olacak da bu işe altyapı yaratacak? Önce altyapı yapılır. Sonra üst katmanlar gelişir. Biz üstten başlayıp, altı düzeltmeye çalışıyoruz.

Evimle işim arası hafif engebeli bir yapıda 10 kilometrelik asfalt yol. Duş imkanı olsa denemek istiyorum ancak yeni başladığım için hem çok zorlanıyorum hem de çok terliyorum. Biraz kilo verirsem denemek istiyorum.

Evimle işim arası hafif engebeli bir yapıda 10 kilometrelik asfalt yol. Duş imkanı olsa denemek istiyorum ancak yeni başladığım için hem çok zorlanıyorum hem de çok terliyorum. Biraz kilo verirsem denemek istiyorum.
Bir tatil gününüzde sabah kalkıp deneyin bence. Ben yıllar önce öyle yapmıştım.

Bir tatil gününüzde sabah kalkıp deneyin bence. Ben yıllar önce öyle yapmıştım.
Bir kaç akşamdır deniyorum. Olacak gibi değil. Daha yolun yarısına gelmeden tişörtte kuru yer kalmıyor. :)

Bir kaç akşamdır deniyorum. Olacak gibi değil. Daha yolun yarısına gelmeden tişörtte kuru yer kalmıyor. :)
Firmaların "aktif spor" diye sattıkları tişörtlerden kullanın. İşyeri için abartılı kaçmayacak düz renklerde, polo yaka olanları bile var. LCW gibi mağazalarda ya da toplu platformlarda satılıyor. Pamuk ya da karışım tişörtler gibi nem tutmuyor, kuru kalıyor. Üstünüzde de kalabilir, yanınızda normal bir tişört daha taşıyıp bir boşlukta değiştirebilirsiniz de, nemli kalmadığı için çantaya ya da bir kenara koyup akşam tekrar kullanmak sorun olmaz. Havalar serinledikçe, tişört mevsimi geçtikçe de başka çözümler var, yine ter tutmayan. İçlik-tişört-rüzgarlık gibi. Bisiklet için pahalı olanları da, bisiklet için denmediğinden oldukça hesaplı olanları da var.

Bu hafta 4/5 oldu. Lastikleri değiştirmem lazım ama o kadar pahalı ki her ay kredi kartının hesap kesim tarihini bekliyorum sonra 1 ay daha idare eder deyip vazgeçiyorum. İşe giden arkadaşlar olarak hemen hemen yakın yol şartlarında kullanıyoruz. 700x25mm uzun ömürlü, patlamayan ve yol tutuşu iyi lastik önerileriniz var mıdır?

Bu hafta 4/5 oldu. Lastikleri değiştirmem lazım ama o kadar pahalı ki her ay kredi kartının hesap kesim tarihini bekliyorum sonra 1 ay daha idare eder deyip vazgeçiyorum. İşe giden arkadaşlar olarak hemen hemen yakın yol şartlarında kullanıyoruz. 700x25mm uzun ömürlü, patlamayan ve yol tutuşu iyi lastik önerileriniz var mıdır?

Continental ultra sport 3 katlanır.

• Beğen
Tepkiler: murat serbet
eğer soruma cevap bulabilirsem bende işe bisiklet ile gideceğim :d
kafama takılan şu
SHIMANO DEORE CN-HG54 zincirim bu ben bu zinciri her aletle sökebilir miyim illa aparat olmasına gerek var mı pensede olur mu
decathlonda zincir pensesi var 400tl uygun gibi geldi bana hepsiburadada ise zincir sökme aparatları var ama yorumlar kötü kaliteli olan aparatlar ise pahalı acaba ben bu zincir pensesi ile bu zinciri söküp takabilir miyim

eğer soruma cevap bulabilirsem bende işe bisiklet ile gideceğim :d
kafama takılan şu
SHIMANO DEORE CN-HG54 zincirim bu ben bu zinciri her aletle sökebilir miyim illa aparat olmasına gerek var mı pensede olur mu
decathlonda zincir pensesi var 400tl uygun gibi geldi bana hepsiburadada ise zincir sökme aparatları var ama yorumlar kötü kaliteli olan aparatlar ise pahalı acaba ben bu zincir pensesi ile bu zinciri söküp takabilir miyim
Zincirinde linkteki gibi bakla yani Quick link varsa evet sökebilirsiniz. Takmak için penseye ihtiyacınız bile olmuyor.

(link)

Zincirinde linkteki gibi bakla yani Quick link varsa evet sökebilirsiniz. Takmak için penseye ihtiyacınız bile olmuyor.
quick link yok hocam zincirde aparat almak gerekiyormuş

Son düzenleme:
Merhaba kışın bisiklet ile işe okula gitmek istiyorum ama kışlık bisiklet kıyafeti olmadan çok zor olur mu? Nasıl giyinmem gerekir?

Merhaba kışın bisiklet ile işe okula gitmek istiyorum ama kışlık bisiklet kıyafeti olmadan çok zor olur mu? Nasıl giyinmem gerekir?

Kışlık tayt, kışlık forma, içlik, ve rüzgar korumalı bisiklet ceketi/montu almanızı tavsiye ederim. Günlük kıyafetler ile çok zor. Özellikle Ankara soğuğunda. Bir de rüzgar geçirmez eldiven ile yüzünüzü de rüzgardan koruyacak buf ve gözlük. Bisiklet için kış giyimi zor maalesef. Ama kışın sürmek bana yazdan daha fazla keyif veriyor.

Bisikletini Elektrik destekli yapmalısın. Bir motorcu kaskı al yüzünü burnu ağzı başı gözü korur. Mont çektin mi hastada olmassin. Yolun düz değilse, Normal bisiklet terletiyor.

Kışlık tayt, kışlık forma, içlik, ve rüzgar korumalı bisiklet ceketi/montu almanızı tavsiye ederim. Günlük kıyafetler ile çok zor. Özellikle Ankara soğuğunda. Bir de rüzgar geçirmez eldiven ile yüzünüzü de rüzgardan koruyacak buf ve gözlük. Bisiklet için kış giyimi zor maalesef. Ama kışın sürmek bana yazdan daha fazla keyif veriyor.
Kot pantolon içlik üstümede kazak rüzgarlık giysem korumaz mı? Bisiklet giysileri çok pahalı.

Geri