Jordanred Bisiklet Forması, Bisiklet Taytı ve Bisiklet Giyimine Dair Her Şey

İstanbul biyometrik fotoğraf makinesi nerede?

etkiliadam

Daimi Üye
Tepki
314
İsim
Oktay Yörük
Başlangıç
2015—16
Bisiklet
Sedona
Bisiklet türü
Yol bisikleti
Merhaba, daha önce pasaport şubede gördüğüm bir makine vardı. Kabine girip 10tlye birkaç adet fotoğraf çektiriyorduk ve ekrandan bakıp beğendiğimizi seçiyorduk. Seçtiğimiz pozu 3 tane 9luk olarak çıkartıp veriyordu. Hem de her biri farklı ülkenin biyometrik standartına uygun şekilde olduğu için çok işe yarıyordu. Şuan vesikalık fotoğrafa ihtiyacım var ve fotoğrafçılarda en ucuz 4 tane 15, 8 tane 20tl filan. Beylikdüzü Avcılar civarındayım. Yakınlarda ya da metrobüsle gidilebilecek bir yerde bu makineden bilen var mı?

Scudo
Mahhalendeki fotoğrafçıya gir, "abi bana x tane biometrik çek" de (x=istediğin fotoğraf sayısı) fotocu halleder.

Pardon mesajını tam okumamışım kusura bakma

Marmara forumda sinemada vardı kaldırıldı sonra

genellikle biometrik fotonun lazim oldugu emniyet md.leri veya nufus md.leri icinde oluyor.

F8331 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

@hayriünal

Evet, ben de daha önce sultanahmetteki pasaport şubede kullanmıştım fakat oraya çok uzağım. Avcılarda kaymakamlık belediye binaları filan var. Oralarda olup olmadığını net bilen biri vardır belki diye sorayım dedim. Boşu boşuna çıkıp gitmiş olmayayım. Artık olmazsa sultanahmet'e giderim

Geri