Jordanred Bisiklet Forması, Bisiklet Taytı ve Bisiklet Giyimine Dair Her Şey

İstanbul-Düzce/Düzce Karabük

S-Works

Special Works Detaylı Araç Bakım Merkezi
Tepki
415
İsim
Bayram
Bisiklet
KTM
Sevgili arkadaşlar merhabalar.Bu konu ile şimdiden bayramınızı kutluyorum. Malum bisikletim yok.Araçlı bir bayram tatilimiz olacak.

Cuma günü İstanbul'dan Düzce'ye geçmeyi,oradan da Karabük'e geçmeyi planlıyorum.

Şayet Cuma günü çıkabilirsem(Sabah çıkmayı planlıyorum);Cumartesi ve Pazar günüm Düzce de geçecek (Pazartesi sabah yola çıkacağım)

Düzce tarafında bir kaç şelale var diye biliyorum.Bununla ilgili yorum bekliyorum. Hangisine gitmeliyim.(2 araç olacağız)Bunun haricinde git diyeceğiniz yer varsa sizlerden paylaşmanızı rica ediyorum.

Karabük'e geçerken (Sabah yola çıkacağım)Yedigöller'e uğramak niyetindeyim. Yollarının bozuk olduğunu duymuştum,güncel halini bilen var mı ?

O gün gezip pazartesi akşamı Karabük'e köye varış olacak. Ertesi gün de geriye dönüp Safranbolu gezisi düşünüyorum. (Daha önce yüzeysel gezebilmiştim. (1-1,5 saat kadar)

Sizlerden Düzce (Max 2 günlük konaklama) ve Karabük civarı gitmem gereken yerler hakkında yardım istiyorum.Karabük'ten dönüş bayramın 1. günü olacak. Dönüş ikindi sonrası no-stop olacak (Kurban eti olacağı için durmadan döneceğim.)

Not : İstanbul çıkış Düzce varış 1 gün olacak (Sabah evden çık -Akşam eve var şeklinde
Yine aynı şekilde Düzce Çıkış Eflani varış 1 gün olacak. Geçiş günlerindeki rota buna göre olmalı.

Kabaca rotam bu (link)

Scudo
Selam duzcede samandere ve guzeldere selaleleri var aklima ilk gelen, yedigollere de duzce yigilca uzerinden ulasabilirsiniz yolu asflat imis.

• Beğen
Tepkiler: S-Works
@caner binal Teşekkür ederim. Hemen araştırıyorum.

Şimdi haritada dediğiniz şelalelere bakarken Abant gölüne yakın olduğunu gördüm. İstanbul-Abant Gölü-Samandere şelalesi- düzce mi yapsam acaba ?

Birde yanımızda 3 yaşında bir çocuk olacak şelale yürüyüş yolu nasıl ? Daha önce gittiniz mi ?

Güncel arkadaşlar...

abanat'ı hatta bolu gülcük'ü de gezeilirsiniz. abant'a istanbul yönünden gelirken düzceyi geçerek boluya varmadan saparak ulaşabilirsiniz. gölcük bolu merkezden 13 km. abant d100 karayalondan 22 km

İstanbul'dan çıkınca Abant Gölü ve ardından Aktaş şelalesi üzerinden düzce ye karar kıldım.Düzce'de gezi yapmayacağım (Orman köyüne gidiyorum. Oralarda dolaşırım ve birazda Düzce merkez de.)

Düzce'den Karabük'e giderken Yedigöller'e geçeceğim. Sizce Bolu Merkeze uğramalı mıyım ?

Karabük'e vardıktan sonra sanırım 2 gün Safranboluyu gezeceğim.

İncekaya kanyonu
İncekaya Su kemeri
Hıdırlık tepesi
Eski tabakhane (Derici olduğum için görmek istedim)
Demirciler çarşısı
Bulak mağarası

Bunlar kabaca uğrayacağım yerler.Nette gezi ile ilgili bir kitapcık buldum. Yaklaşık 80 sayfalık. Gezilecek bütün yerler var.Sanırım ona uyacağım.

İyi günler Karabük'ün hangi köyündensiniz acaba.:)

Safranbolu Yörük Köyü.

• Beğen
Tepkiler: S-Works
Geri