Scudo Sports

İstanbul içi kamp yeri tavsiyeniz

Samet Horasan

Aktif Üye
Tepki
77
Bisiklet
b'Twin
Arkadaşlar merhaba, öncelikle şimdiden Bayramınız Mübarek Olsun.

Bayramın ikinci günü arkadaşımla bisikletleri oltaları alıp kampa gitmeyi düşünüyoruz.
İnternette baya araştırmamıza rağmen tatmin edici bir sonuç alamadık. Istediğimiz;

Ormanlık ve denize yakın olsun.
Bisiklet sürebileceğimiz yerleri olsun.
Ücreti karşılıgında kamp yerini kiralayalım. Günlük kişi başı en fazla 15 olursa iyi olur.
Ateş yakabilelim.

Daha önceki tecrübelerine dayanarak tavsiye vermek isteyenler olursada değerli yorumlarınızı bekliyorum.

Güncel

Scudo
Geçen sene sazlibosna da gölün kenarına çadır kurmuştuk akşam dayılar bize rakı ile balık ikram etti güzeldi ama çok ıssız yer sakat biraz.

@Samet Horasan

26 yıldır istanbulda yaşıyorum ama bugüne kadar kamp alanı hiç görmedim buralarda...

Veya var da bana denk gelmedi. Bilemicem..

Arnavutköy - Karaburun. Denize girebilirsin, orman yakın, tüm sahil ve karaburun zaten bisiklet parkuru, kamp yeri kiralayamazsın fakat pansiyonlar var ayrıca tüm sahil kamp yeri için zaten ideal istediğin yere at çadırını, pansiyonların fiyatını bilmiyorum ama birkaç günlük iyi bir hatıra için keseyi biraz zorla bence. İyi tatiller.

@ÇaNakkaLeRuHu Aslında çadır kampı yapmak istiyoruz. Çevremizde fazla insan olsunda istemiyoruz, kafa dinleyelim modundayız yani:) Olmadı Belgrada veya başka bi yere kamp atacağız.

Tavsiyelere açığım.

Bu hafta sonu bayrampasadan riva dogru gidecegim kamp icin isteyen eslik edebilir

Kisirkaya tarafinda guzel yerler var. Kisirkaya'ya dogru devam ederken ormanlik arazi saginizda kalacak. Arada sirada araziye bodoslama dalip uygun yerler bakinabilirsiniz. Biz o sekilde guzel ve hemen hemen bakir bir yer bulmustuk ama tam lokasyonunu tarif edebilmeme imkan yok. Denize yakindi ve orman icerisinde bir yerdi. Dusunuyorum da ruya gibi bir yerdi ya. Benim de tekrar gidesim geldi. Para arttirabilsem de gitsem :) Besiktas Iskelesi'nden itibaren toplam 60 km falan suruyordu yanlis hatirlamiyorsam, hatta daha kisa da olabilir. Belgrad'in icinden inmistik Kisirkaya'ya. Yolu da, mekani da, denizi de muhtesemdi. Sakli cennet gibi. Fakat tabii herkesin akin ettigi Kisirkaya Plajindan bahsetmiyorum. O plajin daha ilerisinde kaliyor dedigim yer. Ormanlik alandan gecerek dik bir yamactan kumsala iniliyor. Dur fotograf da koyayim.

Kamp yerimiz (Kisirkaya'da ormanlik bir yer):
https://i.hizliresim.com/6m8mgN.jpg

Kamptan bir foto daha:
https://i.hizliresim.com/VE6P5V.jpg

Denize de burada gorulen dik yamactan iniliyor. Inis ve cikis biraz zor ama patika yol var, merak etmeyin.
https://i.hizliresim.com/mE5EBP.jpg

Goruldugu uzere ormanin ici de, ormandan gecilerek inilen kumsal da (taslik desek daha dogru ama deniz cok guzel) oldukca bakir halde. Koskoca yerde 2 gun boyunca bizden baska neredeyse hic kimse yoktu. Arada sirada 2-3 kisi geldi gitti ama onlar da muhtemelen buranin yerlileridir, civar koylerde falan oturuyorlardir. Hic "Istanbullu" gunubirlikci havalari yoktu :)

Bu bolgeyi arastirmanizi oneririm.

Iyi tatiller.

Geri