Jordanred Bisiklet Forması, Bisiklet Taytı ve Bisiklet Giyimine Dair Her Şey

İstanbul Kiralık yol bisikleti

kemalkeskin

Aktif Üye
Tepki
67
İsim
Kemal Keskin
Bisiklet
Diğer
İstanbul da günlük yol bisikleti kiraliyabilecek bir yer var mi acaba ?

Scudo
İki gün önce buradan kiraladım. (link)
(link)
20151008_085427.jpg

@Oktay Erkan teşekkürler günlük bisiklet fiyati 30 TL diyi yol bisikletlerinde de ayni mi acaba ?

Evet, bana verdikleri fiyat buydu. 2 gün için 50 olur dediler.

• Beğen
Tepkiler: kemalkeskin
@Oktay Erkan tamam çok tesekkur ederim birde son olarak... :D ben telefonla konuştum ellerinde bitane yol bisikleti olduğunu söyledi büyük ihtimal sizde onu kullandiniz bisiklet hangi marka model :D

@Oktay Erkan fotografik simdi gördüm tamamdkr kusura bakmayin :D

• Beğen
Tepkiler: Oktay Erkan
Atilla bisiklet var günlük 50 lira ama
(link)

(link)
(link)

aldığımız bisikletlere araba fiyatı diyoduk ama bunlarda bildiğin araba kiralamayla aynı fiyat :D

@Ahmet Ayaz delta bisiklete sordum yol bisikleti yok dedi kiralamiyolarmis

öbürüne gore baya pahali ama daha sağlam gibi @ertanmrtz

3 haftada bir uzun tura cikiyosan 30 TL iyi bence :D @chnkrmz

Konuyu tekrar açmak istemedim kısaca
Bugün bisiklet evimin mağazaya ugradim tur yapmak için yol bisikleti sordum ama artık ellerinde olmadığını soyledi bike and outdoor ise Beşiktaş şubesinde olduğunu günlük 100 civarı olduğunu söyledi Deltaya sordum zaten yok Atilla Bisiklet ise Üsküdarda yani uzak ayrıca yol bisikleti kiraladiklarini dusunmuyorum
Kadıköy Beşiktaş civarları yol bisikleti kiralayan yerler var mı acaba ? Veya bildiğiniz herhangi yerler

Ben de arıyorum arkadaşlar. Bilgisi olan var mıdır?

avrupa yakası yol bisiklet kiralama yerlerini bilgisi bekliyoruz efendim

Ooo birisi İstanbul kiralık bisiklet mi dedi:)))

Caddebostan strada bisiklet ten yol bisikleti kiralayabilirsiniz. Giant ın güzel yol bisikletleri var. Kendim test ettim.

Bir de Caddebostan Atila bisiklet e uğrayabilirsiniz orası da yol bisikleti kiralıyor diye biliyorum. Atila bisiklet ten ben sadece şehir bisikleti kiraladım. Yol bisiklet i kiralayıp denemedim henüz

@eSEOZdee

Strada Saatlik 10TL alıyorlar, günlük denemedim hocam.

Anadolu yakasında bisikletçiler den çoğundan bisiklet kiraladım, Strada iyi, tavsiye ederim. Bir de Kadıköy de acell bisiklet var, orası da iyiydi ama oraya yol bisikleti için sormak lazım.

@eSEOZdee

Kiralik oto fiyatina yakin bir fiyat isterler herhalde

@Aloha
Isteyebiliyorlar ne yazık ki :((

Bike And Outdoor, üzerinde alba nın elektrik kiti olan bir bisiklet için saatine 20TL istemişti. 4 saat sonunda 80TL ödemiştim.

Acell bike a Carraro Sportive 221 e haftalık kira olarak 210TL ödemiştim.

En iyisi kendi bisikletini almak ama benim hanım izin vermiyor

Konuyu hortlatayım ,muhtemelen fiyatlardan dolayı pek mümkün olmayacak ama yine de sorayım var mı bilinen bir yer üstteki yazılanlardan hariç?

Konuyu hortlatayım ,muhtemelen fiyatlardan dolayı pek mümkün olmayacak ama yine de sorayım var mı bilinen bir yer üstteki yazılanlardan hariç?
Yol bisikletini denemek, nasıl bir şey olduğunu öğrenmek için mi kiralamak istiyorsunuz?

Geri