Jordanred Bisiklet Forması, Bisiklet Taytı ve Bisiklet Giyimine Dair Her Şey

İstanbul Konya 457. km'de yarım kalan sürüş! Uzun Tur | Yol Bisiklet Vlog

Özcan güler

Daimi Üye
Tepki
2.765
İsim
özcan güler
Bisiklet
Diğer

Herkese merhaba;

Aslında çok iyi gidiyordum. Yemek yeme ve su içme disiplinini çok iyi ayarlamıştım. 354. km'ye geldiğimde 8 dakikalık molamı hala koruyordum. Bunu gece sürüşüne hazırlık eklenince 27 dakikalık mola ile 400km'ye ulaştım. Gece 10° gösterdiğinde giyimimin zayıf olduğunu direkt hissettim. ( Kalın kışlık tayt-kışlık mont almalıymışım ) Bu kullandığım yolda ipek yolu olarak geçiyormuş. Yanımdan vızır vızır kamyon ve tır geçmeye başladı. Gece sürüşü için durduğum benzincide ki ağabey bu konuda beni uyarmıştı. Açıkçası bu kadar yoğun olacağını düşünmemiştim. Doğuya giden tek ana yol olduğu için böyleymiş. Buraya kadar zamanı iyi değerlendirdim derken arka lastik patladı. Bir çukura girdim. Lastikle uğraşırken kazandığım zamanı kaybettim. 2 kere de durup bombe ile uğraşınca zaman disiplini başarısız oldu. Soğuk iyiden iyiye kendini hissettirince Çay'a kadar devam edip, otobüs ile Konya'ya gelme kararı aldım. Bir çok tecrübe ile sürüşümü yarıda bıraktım. Bazen daha sonra ki sürüşleri yapabilmek için bırakmak en sağlıklı karar oluyor. Ekimde yapmak istediğim 1000km'lik sürüş için gerekli cevapları aldım. Bu sürüş bana tecrübe oldu. Ayrıca yeni fit hissiyatı iyi durumda diyebilirim.
İntikam alınacaktır😅
✩✩✩ (link)
✩✩✩ instagram: (link)
Yokuşlar sizinle olsun...
Ride More Bro!

Scudo
Sayın @Özcan güler saat üzerine yoğunlaştığınız için hedeften caydınız sanırım. Bu tür uzun gezilerde süreye çok takılmasanız daha keyifli olur.
Sonuçta yol uzun, iklim dahil bir çok değişken var. Sadece sürün. 😅

Öncelikle tebrik ederim sevgili @Özcan güler eşimle videolarını severek izliyoruz şimdi bitirdim turu bırakmak doğru bir karar olmuş gerçekten. Bu arada bazı videolarda manzaraları gösterirken kendinden geçiyorsun haliyle, oldu da Rize' ye gittiğinde bir dahakine Kalkandere-İkizdere-Ovit Tüneli-İspir-Pazaryolu-Köprüköy istikametinden Erzurum'a gelmeni tavsiye ederim :) 14 kilometrelik Ovit Tüneli eğer hiç geçmediysen o manzaraların eşliğinde güzel bir güzergah olabilir :) Biz araçla geçerken kendimizden geçiyoruz videolarında görmeyi de çok isteriz iyi sürüşler :harika:

Duydum ki bizi ziyaret gelip canina kastediyormussun, etme.
Mtb yi bırakıp, gravele meylediyorsun, etme.

Sen Konya'nin ayazinda ne arıyorsun yabancı?
Hangi hasta gönüllüyü kastediyorsun, etme.

Çalma bizim yarım aklımızı bu soğuk günlerde, bizi yollara gark ediyorsun, etme.

Ey ay, felek harab olmuş, altüst olmuş senin için...
457 km bisiklet sürmek nedir? öyle harab, öyle altüst ediyorsun, etme.

Ey, @Özcan güler sen ki yalçın karadeniz dağlarını dize getiren kişi,
Sen Konya'nın ayazı bol sahasını öyle terk ediyorsun, etme.

Hz.Mevlana torunlarından @Atasoy

Arkadaşlar ; Özcan Güler kardeşimizi normal insan sınıfında değerlendirmeyin. İnsanlıkla alakası yoktur...:koptum: Kendisi olağanüstünün üstü bir makinedir, ha bir de kızdırmayın, ölür yine yapar...😜Sevgili kardeşim başarılarının devamını dilerim, sürçü lisan ettiysek affola...😍😜:harika:

• Beğen
Tepkiler: necmeddin
Geçen antalyaya süren arkadaş mı bu :D

• Beğen
Tepkiler: Ride Alone
Arkadaşlar ; Özcan Güler kardeşimizi normal insan sınıfında değerlendirmeyin. İnsanlıkla alakası yoktur...:koptum: Kendisi olağanüstünün üstü bir makinedir, ha bir de kızdırmayın, ölür yine yapar...😜Sevgili kardeşim başarılarının devamını dilerim, sürçü lisan ettiysek affola...😍😜:harika:
Onu geçebilecek tek kişi benim. Çünkü ben de insan değilim. Süper kediyim.
il_fullxfull.1208337703_s3t4.jpg

Geri