Scudo Sports

İstanbul maratonu ulaşım

furkanbr

Forum Demirbaşı
Tepki
393
Bisiklet
b'Twin
Herkese merhaba , bu pazar gunu gerceklesecek olan istanbul maratonuna katilacagim ve atasehirde oturuyorum. Yarin 9 da basliyor canta otobusleri 8.30da hareket edecekmis ben 8 gibi orada olmayi planliyorum ama kopru gece itibari ile trafige kapatilacagi icin maraton start noktasina nasil gidebilirim bulamadim. Avrupa yakasindan start noktasina otobus hizmeti vermisler sanirim ama kimse anadolu yakasini dusunmemis , kopru kapali olacagina gore ben buraya nasil gidebilirim bilen duyan veya gidecek olan var midir?

Scudo
Mamaray ile Sirkeci'ye oradan da Gülhane'den Sultanahmet'e. Son otobüs meydandan 7:30'da kalkıyor.

En kolayı Altunizade veya Beylerbeyi'ne gidip, kalan son birkaç yüz metreyi yürümek. Maraton koşacaksanız Beylerbeyi'ne giderek daha az yürürsünüz.

@Murat B.Altunizade metroda inip yurumeyi planliyordum ben de starta gitmem icin nereden o yola girebilirim hicbi fikrim yok ama etrafta kalabalik olursa takip ederim diye dusundum sadece

Maraton web sitesinde tarifler var oraları okuyun.

Ben de Beşiktaş, Yıldız'da oturuyorum. Otobüsle vs. uğraşmadan üniversitenin yanından geçen yoldan köprüye yürüyerek gitsem sıkıntı çıkarırlar mı? Koşuya katılmayacağım bu arada, maksat köprüyü yürüyerek geçmek.

• Beğen
Tepkiler: yokgibi
Geri