@h.erarslan86 abi çok teşekkür ederim bilgiler için.
Bakalım eğer 13 ünde varırsam oradaki maden şehitliğini gördükten sonra ocakları gezmeyi düşünüyorum ama 14 ünde varırsam muhtemelen sadece şehitliği görebilirim.
Amacımda zaten bu aşkı tutkuyu saygı ile birleştirmek.Aşkla vefa göstermek.
Rotamda küçük bir değişiklik yaptım. Malkara keşan yolunun daha güvenli ve elverişli olduğu, keşan üzeri gitmemmin daha uygun olacağını tavsiye ettiler. Rotam biraz daha uzadı ama
olsun artık. Bu akşam tüm hazırlıklarımı tamamlıyorum. Gitmek için herşey hazır. Tabbi önce İstanbula gitmem gerekiyor.
Ve yol arkadaşım.
@Umut Akdoğan Abi seni çok bekledim ama senden de ses çıkmadı.
Planlar, tavsiyeler, çalışmalar herşey tamam.Sabah teker döner.
Tur esanasında instagram hesabımdan(@kafaikiteker) paylaşımlarda buluncacğım tur sonunda elimden geldiğince dilim döndüğünce siz bisiklet severlere tur boyunca edinmiş olduğum bilgi, yol, güzergah, ve tecrübelerimi aktarmaya çalışacağım.
Herkese bisikletli günler dilerim.
@kafaikiteker
Evet herkese merabalar. Şuan 3.gün bitmiş bulunmakta ve çandayım yarın bi aksilik olmaz ise Edremit'te olacağım.Turum çok keyifli geçmekte. Yüreği yanık analara 220 km mesafem kaldı. 3. Gün sonunda katettiğim mesafe 410 km. Tur sonunda umarım güzel bir derleme yapar ve siz bisiklet sevdalılarına keyifli bir tur güncesi aktarmış olurum.