Jordanred Bisiklet Forması, Bisiklet Taytı ve Bisiklet Giyimine Dair Her Şey

İstanbul toplu ulaşım araçlarında bisikletlerin taşınma saati nedir

Atik Sezer

Daimi Üye
Kayıt
27 Aralık 2008
Mesaj
314
Tepki
17
Şehir
İstanbul
İstanbul belediyesinin sitesine baktım ama göremedim bu konu ile ilgili bilgi, yardımcı olursanız sevinirim.( metro, vapur gibi ) toplu ulaşım araçlarında bisikletlerimizi hangi saatler arasında taşıyabiliyoruz.Bu bilgi çok acil bugün lazım bana
 
Scudo
Vapura her saat ucretsiz aliyorlar, fakat metro icin ek ucret odemeniz gerekiyor ve bildigim kadariyla kesin bir aralik yok: Yogunlugun az oldugu zamanlar diyebiliriz.
 
  • Beğen
Tepkiler: Atik Sezer
07.30-09.30 ve 16.00-20.30 olarak belirlenen yoğun saatlerde metroya bisiklet sokmak yasak, diğer saatlerde serbest ve ücretli (+1 yolcu ücreti).
Bütün metro istasyonlarındaki zaman çizelgelerinin altında bu bilgi mevcut.
 
@ercan o&o

Evet akşam saatlerinde almıyorlar. Fakat siz yine bi konuşun bazen görevli geçirtebiliyor. Ben bir kere saat 7-8 gibi sokmaya çalıştım, söylendiler bu sefer alalım fakat metronun en ucuna git dediler. Ben de öyle yaptım ve bomboştu.Yani ama yolda insanlar ne kadar garip bakıyorlarsa metroda kat kat fazla garip bakıyolar :)
 
  • Beğen
Tepkiler: Atik Sezer
Teşekkür ederim arkadaşlar bilgiler için..ist. ilk defa bisikletimi getirdim ve yol iz bilmeyince metroya sokmak istedim.gece 11 gibi olunca sıkıntı yaşamadım zaten bu sayede evime getirebildim
 
fakat otobüslere almıyorlar, bir kere iyi bir şöföre denk geldiğim için taşıma imkanım omuştu.
 
Ben geçenlerde havaalanı - aksaray metrosunda görevliye sordum sabah 830dan sonra binebilirsin dedi. akşam da 830dan sonra dedi ama sanırım akşam 16-2030 arası. bu arada metro diye yazdığınız taksimdeki orijinal metro mu yoksa benim dediğim hafif metro mu?
 
Geri