Scudo Sports

İstanbul'da bildiğiniz bmx park var mı ?

ceyyyy

Üye
Tepki
0
Merhaba arkadaşlar hayırlı akşamlar.İstanbulda oturan ve bilgi sahibi arkadaşlara bir sorum olucaktı.İstanbul/Fatihte oturuyorum.Buraya en yakın bmx için park var mı ? Fındıkzade'nin orada biryer biliyorum fakat baliciler kaynıyor,bütün konsatren dağılıyor :S Bmx için pek uygun oolmasada idare etmeye çalışıyordum.Genellikle kaykay yeri orası :)
İlgili arkadaşlara teşekkür eder iyi pedallamalar dilerim...

Scudo
Ben bu yaz bir tanıdıgımın yanına istanbula gittim Beşiktaşa yakın bir yerde bir park var sanırım kayka bmx ve paten fln surenler gormustum

@Atakan değerli yorumun için teşekkürler,Senin dediğin yeri biliyorum maalesef ücretsiz biryer değil :D Giriş 10 tl sanırım ^^

sonra efendim neden olimpiyatlarda başarı gösteremiyoruz, özgürce spor yapamıyoruz daha ne olsun

Hahaha :D Kesinlikle katılıyorum.Hocam bisiklete nazar değdi galiba,ön dişlinin olduğu pul kırıldı :( Nerede yaptırıcam bilemedim.Bütün bisikletçiler profesyonele kaçıyor diyor bende ne yapıcağımı şaşırdım.Sirkeciye gidicez galiba ^^ Yada seninle konuştuğumuz gibi haftaya dişliyi küçültücem :))

Acıkcası ben ordan bmx işine heves kaptım aslında heves degil ama cccooookk seviyorum surmeyi :) ceyyyy benimde bisikletimde birkaç problem var yalnız degilsin :)

@AtakanK. Bende bmx konusunda yeniyim 1 hafta oldu bisikleti alalı gayet memnunum.3-4 kişilik bmx grubumuz var.Onlar sayesinde bunny öğrendim.Bunny mi yükselttikten sonra 180'e başlıyıcam :D

öğrenciysek fakiriz demektir :) inş para toplayıp alırsın bende bmx i alınca inş gelirim sizin gruba =)

Zaten ben subrosa için para biriktirmeye basladım bile ceyyyy sen yine sanslısın buralarda bir bmx suren ben varım birde benim hayaletim var :p

@Fatih Grup denmeye bin şahit ister :D 4 kişiyiz onlardan birşey öğrenmeye çalışıyorum :D .Atakan senin işin dahada zor :D Ama bulursun biraz açıl büyük park varsa oraya git ortam yaparsın

@Semih59 gayet güzel yer,arkadaşlarla birlikte en yakın zamanda pedallamayı düşünürüm :) Birde bir sorunum var.Bisiklete her bindiğimde bir arıza çıkarıyor :( 1 aydır kullanıyorum bmx'i her çıktığımda ya pedal kırılır,ya teker patlar,ya fren kırılır hep bi sorunla karşılaştım bıktım artık :(( Ne yapmam gerek tekeri ve pedalı değiştirmeyi düşünüyorum.Uygun bildiğiniz yer var mı ?

@ceyyyy

Bakırköy metin bisiklet sahil yolu gelik rest.Karşısındaki sokak içinde sana yakın yer var ise git derim.

Arkadaşlar İstanbul da bmx satan bi yer biliyor musunuz ? Benim bildiğim sadece deltabisiklet ve HKKBMX var onlarda da benim bütçeme uygun bmxler yok. Sizin bildiğiniz bi yer varsa adresini veya telefon numarasını verirseniz sevinirim ;) Bütçem 550-600 TL...

Geri