Jordanred Bisiklet Forması, Bisiklet Taytı ve Bisiklet Giyimine Dair Her Şey

Işten ayrıldım, çok üzgünüm dertleşebilir miyiz?

Sipioreeee

Daimi Üye
Tepki
99
Bisiklet
Sedona
Arkadaşlar merhaba..İlk önce 10 gün önce bir işe girmiştim.Parası iyiydi, takım arkadaşlarım, çalışma saatleri..Herşey istediğim gibiydi.İstediğim herşey dört dörtlüktü..Ancak bi kaç saat önce yaptığım bi salaklıktan dolayı işten çıktım.. Niye çıktın diye sorarsanız panik atak oldum..Saçma sapan bi olay yüzünden..Böyle giderse ismim piyasadan silinecek çünkü çok iş değiştiriyorum..Bu 5. çıktığım iş yeri..Hepsinden benden olmayan bi sıkıntı vardı.Ama sonunda aradığım işi bulmuştum..Çok üzgünüm

Scudo
Geri dönüşü olmayacak bir hata mı ?

hayır.Bugün aradım.İşten çıktıktan sonra..İleride daha az zarar görmen için düşüncemiz olumsuz dedi müdür..Ama çok üzgünüm :/

Bugün işe geç kaldım soyunma odasının anahtarını evde unutmuştum.Geçen de unuttum anahtarı kırdık..Bu sefer unuttuğumu görürler bağırırlar diye panik yaptım.Kızmasınlar diye işten ayrılmak istiyorum dedim.Bu kadar aptal salak bi insanım işte.İçim bunaldı bi anda..

kuzen bu kadar iş değiştiriyosun adın kara listede dedi.Biraz daha zorlarsan ismin piyasadan silinir dedi..Bende meslek değiştiricem büyük ihtimal..Real de falan kasiyerlik reyon düzeltme falan yapıcam..Çok karamsarım geleceğim için umutsuzum..

yazmıcakmısınız bişeyler arkadaşlar ?

• Beğen
Tepkiler: Yusuf !!WOW!!
Soğukkanlı olmanın yollarını bulman için bir psikologtan yardım al.
Dalgınlığının, unutkanlığının bilinç altında sebepleri vardır sana yardımcı olurlar.
Canını sıkma piyasada isim yapmazsın.Bende 30 sene aynı yerde çalışanları anlamıyorum:eek:

@Asusmune ya öylede tam istediğim bir yerdi.Arkadaşlarımı sevmiştim falan parasıda iyiydi.. Hala içime oturdu

Kardeşim iş yerindeki ilk zamanlarında dikkati olmalısın. Diğer çalışanların seni kabullenmesi senin oraya alışman, biraz zaman alır. Senden memnun kalırlarsa zaten ufak tefek hatalarına kimse ses çıkarmaz, kafan rahat olur, kendine güvenerek çalışırsın. Ama sen daha on günde 1 defa geç kalıp, 2 defa anahtarını unutmuşsun :) Ben işe geç kalmamak için sabah telefonuma 10 tane alarm kuruyorum. Gece yatmadan önce kıyafet, anahtar, telefon cüzdan ne varsa ayarlıyorum. Sen elinden geleni yap, gerisini Allah'a havale et. Baktın ki olmadı vardır bunda da bir hayır der geçersin. İnşallah hayırlı istediğin güzel bir işte tekrar çalışırsın...

• Beğen
Tepkiler: Yusuf !!WOW!!
Yaptığınız işe göre değişir piyasada kara listeye alınma olayı. Kendimden örnek vermek gerekirse cv'm de kısa süreli çalıştığım iş yerleri bilgisi varken bir iş görüşmesinde "neden bu kadar kısa süreli çalıştınız birden fazla iş yerinde" diye bir soruyla karşılaştığımda uyanmış ve gereksiz olan işleri cv'mden çıkarmıştım. İşe de yaradı doğrusu. Piyasada isim yapmış biriyseniz ve arka arkaya kritik hatalar yaparsanız evet isminiz o iş camiasında duyulabilir ve olumsuz etkileyebilir kariyerinizi ancak böyle bir durum yoksa cv bilgilerinde belirtmeyin kısa işlerinizi. Konu mesajınıza da gelirsek hangi işte çalışıyorsunuz ve yaptığınız iş ne denli kritik bilmiyorum ama soğuk kanlı ve kendine güvenir bir duruşunuzun olmasında büyük fayda var. Kendinize güveniniz yoksa bile nasıl öyle gözükeceğinizi öğrenmeniz ve panik ataklarınızı içinizde yaşamanız gerekiyor. Kritik hatalarda dürüst ve güvenli bir şekilde durumunuzu mantıklı bir bahaneyle ve açık sözlü olarak açıklayıp "tamamiyle benim hatam" demek bile çoğu zaman karşınızdakine güven verebiliyor. Bir an önce toparlanıp önünüzdeki fırsatlara bakın ve içinizdeki panik durumundan kurtulun. Başarılar.

• Beğen
Tepkiler: Sipioreeee

İste dediğim gibi müdürle konuştum. Ama ileride daha büyük hata yapmamam için bunu öğrenmen gerek dedi..

Üzücü bir durum gibi görünse de belki hayırlısı budur demek olumlu olur. Sağlığınızı kaybetmediğiniz sürece mutlaka bir çözüm bulunur isteyince. Umarım mutlu olacağınız uzun süreli bir iş çıkar karşınıza. Karamsarlığa kapılmayın.

@StevenDiaz07

Sahip olduğunuz herşeyi vermeyi göze alsanız bile 1 dakika öncesini değiştirmeye gücünüz yetmez. Bu forumdaki tüm insanlar bir araya gelse bile bu mümkün değil.

Öyleyse geriye değil ileriye bakmak gerekiyor. Düştüğünüz yerden kalkıp yürümeye devam edeceksiniz. Yaptığınız hataları tekrar etmemeye çalışarak yürüyeceksiniz.

İnsan düştüğü zaman değil, kalkmaktan vazgeçtiği zaman kaybeder.

@Sadettin Z. İşte çıktığım iş yerleri çift haneye yaklaşınca karamsar olmamak elde değil..

Dün bu başlığa baktığımda ard arda bir sürü mesaj attığını görmüştüm. Kendini cevaplar gibiydin sadece, başka yazan yokken bile. Üzgünüm ama bu kadar tez canlıyken nazınızı çekecek yakın çevreniz hariç hiç kimse sizi etrafında bulundurmak istemez. Ayak bağı ve sorumluluk olursunuz çünkü sadece. Kişisel olarak ben tez canlı karakterli hiçbir zaman sevememişimdir mesela.

Zamanla oturan şeyler de var, illa profesyonel destek almak gerekmiyor bazı karakter gelişimlerinde. Ancak kendinizi en iyi tanıyan sizsiniz, eğer olgunlaşarak geçmeyecek sorunlar olduğunu düşünüyorsanız hiç zaman kaybetmeyin.

Neredeyse 10 yıldır market sektöründeyim, etliye sütlüye karışmadan bunca yıl geçirdim, çok badireler atlattım ama zaman yarama ilaç oldu. Şimdi benden kralı yok desem yeridir. Maaşlarda arttı zaten + yan menfaatler süper bir iş oldu. Market sektörüne girrmeni öneririm. Panik atakla ilgili kendini sindirme yöntemlerini reel birisinden ya da internetten bulabilirsin

@drumbanger zaten geçmişimden yeni yeni kurtuluyorum.. Şu 3 4 aydır büyük bi gelişme var ama tam anlamıyla değil.. Zamanla oturacak şey ama zaman kaybetmek nedir anlamadım ?

hacı sıkıntı etme yaw ben her 11 ayda iş değiştiriyorum :) bı yıllık ızın kullanamdım :)

Kısmetten ziyadesi yok. Aklını başına topla, önceden yaptığın hataları yapma.

Sen şu işten çıkarılıp ertesi gün iPhone 6+ alınırmı diye soran arkadaş değilmiydin ya o zamanda patrona kızmıştın galiba kardeş bu gidişle işsiz kalırsın çevrendekilerin biraz nazını çekki onlarda seninkini çeksim

@Erkin Kalender
Alınır mı diye sormadım alicam dedim.. Ama bu sefer ki çok içime oturdu

Geri