Sipioreeee
Daimi Üye
- Tepki
- 99
- Bisiklet
- Sedona
Evet. Dün bi tane restoranda aşçı yamağı olarak işe girdim..İş yeri köfte ızgara üzerine satış yapıyodu.Saat sabah 9 gibi gittim işe.İşte saat 16.00 suları oldu.Akşam yemeği vakti yaklaşmıştı.Orda bi tane aşçıya sordum.Köfteler personele veriliyor mu dedim.O da hayır personele vermek yasak dedi.Tamam dedim bende.Gittim personel yemeğini yedim.Ben yerken o sırada başka birine köfte vermiş.Başka biri köfte yiyiyo.Ses çıkarmadım. 1 kişi oldu 2 kişi oldu 3 4 derken.Dayanamayıp bende bana neden vermedim diye sordum.O da sus sus patron duyacak sus sus dedi bende (lafla) üstüne gidince bu bağırmaya başladı.Bende bağırdım.5 10 dakika bağrıştık.Sonra aşçı arkaya geç lan dedi.Geçtim bende iyice bağrıştık.Sonra aşçıbaşı bana dedi sen kıyafetlerini giyin yanıma gel dedi.Giyinip yanına gittim.Sen evine git dedi.Konuyu açıklamaya çalıştım yok git git dedi.
Şimdi ben bu p*ştu gidip patrona söylesem patron onu 1 dakika tutmaz orda.Bende adamın ekmeğiyle oynamak istemedim.Düzgünce gittim kendine sordum.O da o karşılığı verdi.İşimden oldum..
Evet sizin yorumunuz nedir.Siz olsaydınız napardınız ?
Şimdi ben bu p*ştu gidip patrona söylesem patron onu 1 dakika tutmaz orda.Bende adamın ekmeğiyle oynamak istemedim.Düzgünce gittim kendine sordum.O da o karşılığı verdi.İşimden oldum..
Evet sizin yorumunuz nedir.Siz olsaydınız napardınız ?