Jordanred Bisiklet Forması, Bisiklet Taytı ve Bisiklet Giyimine Dair Her Şey

İzmir Performans Grubu

@tayfun sezer

Evet o şekil bir uygulama var güzel bir uygulama ailesi ile eğlenmeye gelenler oluyor.Çoluk çocuk beraber yani. O yüzden de bisiklete binmemek daha uygun olacağını ben de düşünüyorum.

Scudo
@tayfun sezer

Evet bsiklete binmek yasak.Biz araçaların girdiği yerden girip gölün ortasındaki kafeye gidip çayımızı içip çıkıyoruz...Bir şey demiyorlar...

Valla biz bi yerden girdik ama nerden bilmiyorum açıkçası. İçeride de bindik bişey denmedi heralde gözden kaçırdılar

berk nasıl gidiyor turlara katılıyormusun ramazan bitsin bende katılmayı istiyorum

Aynen devam abi P.tesi, Perşembe ve Cuma günleri katılıyorum haberleşiriz istersen :)

Ayaktan çıkarttık alçıyı 10 gündür iş ve ev arası gidiyorum.:D Performans grubu beni zorlar ama yapalım artık birşeyler, sayıyı arttıralım. Haydi hayırlısı.

• Beğen
Tepkiler: Ersin Duman
öncelikle gurup hayırlı olsun...umarım katılımcı sayınız giderek artar...

bir sorum olacak performans turlarınızın teknik değerleirini yayımlamayı düşünüyorusunuz acaba??
birde naçizane gurubun adını '' Performansİzmir '' olarak değiştirirseniz daha şık olur diye düşündüm belki böylece her ilde birer performans gurubu olur ve bu guruplar bir birleri ile ortak hareket edebilirler farklı illerde buluşulabilinir kendi aralarında tur/antreman hatta yarışlar bile yapılabilir...

bir öneri sadece...kolay gelsin...

Hasip bey tebrik,düşünce ve tavsiyelerinize teşekür ederiz.teknik değerler vb.şeyler zamanla düzene kavuşur diye düşünüyorum.öncelikle düzenli katılımların olabileceği bir grup amaç.

@Ersin Duman

Facebook için de İzmir Performans Grubu kursanız
Daha rahat tur düzenleyebilir, grup üyeleri ile iletişimi daha rahat sağlayabilirsiniz. En azından grupta kimler var belli olur;)

• Beğen
Ersin abi bundan sonraki turlar nasıl olur bılmem ama ben bu bisikleti satıp klasik yol bisikleti toparlıcam. Eğer ilk günkü gibi bol yokuşlu turlar olursa gelemeyebılrım. Fakat vıtes sıstemını saglam yaparsam yokus falan dınlemem herhalde :)

• Beğen
@Berk Mercancı

berk selam ben ozan en yakın gezi programını bana yazarsan memnun olurum haftaya müsaitim görüşmek üzere

Mete abi aksam turlarina gel istersen. Facebook'tan falan haberleselim, berk mercancı diye arat bi tek ben cikiyorum. Haftaici olan butun turlara gidiyorum haberlesir beraber gideriz

Merhaba Ersin Bey,
Mesajınıza bira geç cevap veriyorum kusuruma bakmayın:)
Bir performans grubu oluşturmayı başardıysanız ben de katılmak isterim. Yol yada dağ bisikleti benim için farketmez.
iyi seneler,
Anıl Altunbaş

selam arkadaşlar bende varım yol bisikletim ile haftada 3 gün akşamları antremana çıkıyorum 1 arkadaşım daha var 20:30 da göztepe iskelede buluşuyoruz güzergah belirleyip 50-60 km yapıyoruz hafta sonlarıda sizlerle böyle birsey yaparsak güzel olur ne dersiniz acaba

Havaya baktım c.tesi yağmur veriyor ama yinede gezi düzenlerseniz katılırım.Kendimi deneyeceğim Eğer ayak uyduramazsamda grubu yavaşlatmam.Bu haftasonu etkinlik düşünen varmı?

izmirde düzenli olarak antrenman yapacak yol bisikletçileri arıyoruz arkadaşlar şu an 5 kişi var hazırda dahil olmak isteyenler burada facebook adreslerini yazarlarsa irtibata geçmemiz daha kolay olur ama aktif kalınacaksa burada olmayı elbette tercih ederiz

Geri