Scudo Sports

İzmir Tırazlı Radar Gezisi - DJI Neo Drone Çekimi

Tolga Uşaklı

Forum Demirbaşı
Tepki
1.105
Başlangıç
1992—93
Bisiklet
Orbea
Bisiklet türü
Yol bisikleti
Selam,

En son ne zaman foruma girdiğimi bile unutmuşum, geçmiş başlıklarıma bakınca hepsi yeni bir teknolojik alet aldığım zamanlara paralel.
Bir süre onları kullanıp hevesimi alana kadar içerikler göndermişim. :)

Geçen hafta DJI Neo almıştım, farklı drone modelleri vardı kullandığım ama hepsi hantaldı ve pratik değildi, bu sefer sanırım aradığımı buldum.
Hiçbir cihaza bağlamadan kendisinin takip ettiği ve sizin sadece sürüşünüze devam ettiğiniz bir hafta sonu geçirdim, zamanla diğer takip özellikleri ve açılarıyla yeni içerikler gönderirim. Videoyu 4K izleyebilirsiniz, fırından taze çıktı!

Scudo
evet bende neolandım gerçekten çok pratik geçen hafta DOÇEKte ilk kayıtları aldım. Sert rüzgar ve yoğun ormanlık alanda kullanmak zor 2 defa kayboldu :) ama bulmak kolay sd kart desteği olmaması kötü ama bir çok bisikletçi alaçak gibi duruyor

• Beğen
Tepkiler: five
Merhaba,

Ben de böyle follow me özellik ama basit kullanımlı, çok pahalı olmayan bir model arıyordum. Sanırım Neo bunun için uygun. Bisiklet sürerken, yukarıdan, yandan beni izlesin yeter.

• Beğen
Tepkiler: areklim
İyi günlerde kullanın :) Videodaki gibi Ancak toplu sürüşlerde bu cihazı kullanırken çok dikkatli olmanızda fayda var. Bu cihazda herhangi bir engel algılayıcı sensör olmadığı için diğer arkadaşlara çarpma ihtimali var. Pervaneler kapalı ancak yine de sürüş güvenliği açısından bu noktaya dikkat etmenizi tavsiye ederim.

Bunun dışında fiyatına göre çok güzel cihaz ama sırf bu sensörlerin olmaması nedeniyle ben Mini 4 Pro ile devam ediyorum :)

Mini 4 pro almayı bende planlıyorum.Şuan mavic air 2 kullanıyorum.Yada djı avata pro harika kararsızım :D

• Beğen
Tepkiler: five
  • Beğen
Tepkiler: TeamO2.cc
Büyüleyici geldi bana bu teknoloji. Çekim ve sürüş için teşekkürler.

İyi günlerde kullanın :) Videodaki gibi Ancak toplu sürüşlerde bu cihazı kullanırken çok dikkatli olmanızda fayda var. Bu cihazda herhangi bir engel algılayıcı sensör olmadığı için diğer arkadaşlara çarpma ihtimali var. Pervaneler kapalı ancak yine de sürüş güvenliği açısından bu noktaya dikkat etmenizi tavsiye ederim.

Bunun dışında fiyatına göre çok güzel cihaz ama sırf bu sensörlerin olmaması nedeniyle ben Mini 4 Pro ile devam ediyorum :)

Bizim ekip alışık drone olayına, fazla yaklaşınca hafifçe kenara itiyoruz yolumuza devam ediyoruz. 😎

• Beğen
Tepkiler: cemturgood ve five
iyi sürüşler ve uçuşlar,
Benim de dron alasım var ama Alsancak-Kent ormanı ve Alsancak-Bostanlı arası turladığım için sıkıntı çıkar diye düşünüyorum.
Gopro gimble ve 3 metre selfie çubuğu ile fake dron diye tabir edilen fotoğraf ve video çekimleri yapıyorum.
Dji neoyu bu rotalarda kullandınız mı?
Screenshot_20241009-175125_Gallery.jpg

Neo compact bir cihaz ama yavas 28kmnin uzerinde takibi birakiyor sanirim bisiklet ozelinde. Gene cok guzel bir alet fiyatida ulasilabilir. Kosucular icin bicilmis kaftan. Bisiklet icin icerik uretmek isteyenler icin sektorun krali min 4 pro net olarak. Daha profesyonel olanlar icin ise avata2.

Neo compact bir cihaz ama yavas 28kmnin uzerinde takibi birakiyor sanirim bisiklet ozelinde. Gene cok guzel bir alet fiyatida ulasilabilir. Kosucular icin bicilmis kaftan. Bisiklet icin icerik uretmek isteyenler icin sektorun krali min 4 pro net olarak. Daha profesyonel olanlar icin ise avata2.

28 km üzeri takibi bırakması kötüymüş. Tam da niyeti bozmak üzereydim. Düşme ve çarpmaya dayanıklı gibi görünen yapısı ile cezbetmişti beni.

iyi sürüşler ve uçuşlar,
Benim de dron alasım var ama Alsancak-Kent ormanı ve Alsancak-Bostanlı arası turladığım için sıkıntı çıkar diye düşünüyorum.
Gopro gimble ve 3 metre selfie çubuğu ile fake dron diye tabir edilen fotoğraf ve video çekimleri yapıyorum.
Dji neoyu bu rotalarda kullandınız mı?
322161 dosyayı görüntüle
Bugün Kos adasında şehir içinde uçtum, dert yok. O kadar ufak ki geçip gidiyor. Videoyu dönüşte yüklerim kanala.
Neo’nun olayı yüksek hızda çekim yapmak değil. Hobi kullanıcısı için diğer drone modelleri ile uğraşmadan 8-10 saniye içinde 45-60 saniye görüntü alıp hayata devam etmek.

Tek başına sürdüğünüzü düşünün, kim kullanacak Mini 4 Pro modelini?
Bisikleti kim sürecek? Kumanda ve pillerle beraber o yükü nerde taşıyacaksınız?

Arkadaşlarınız bile olsa o cihazı kullanmak için bir zaman ayırmak gerekiyor.

O yüzden Neo belli bir kitleye hitap ediyor, amacı farklı olan cihazlarla karşılaştırmak yanlış. 🤓

• Beğen
Tepkiler: kimi2 ve five
Geri