Scudo Sports

İzmir

merhabalar izmirde güzel mtb rotası bilen var mı
Merhabalar,çiçekliköyde güzel sürüş alanları var hatta bozmadıysalar yarış parkuru bile var,Balçova terapi ormanı yine güzel iniş parkuru,birde karagöle çıkarken sağa sola patika güzel yollar var sadece yanlız çıkmamakta fayda var köpeklerden dolayı,dağ bisikletim varken buraları kullanıyordum tavsiye ederim.

Scudo
İzmir Yamanlar dağı bölgesinde maalesef dün akşam saat 9dan beri söndürülemeyen büyük bir yangın yüzünden cehennemi yaşıyoruz! Dışarıda sürekli kül yağıyor ve nefes almak mümkün değil,dün gece sabaha kadar itfaiyelerle yetersiz kalan çalışmalara sabah fırtınanında eklenmesi olayı kontrol edilemez boyuta taşıdı,bu sabah bir tek helikopterle havadan müdahele başladı gün boyu uçak ve takviye helikopterlerin gelmesi maalesef yeterli olmadı ve geç kalındı,şu an 26 saati geçtik ve hala kontrol altına alınamadı! yanılmıyorsam 17ev yüzlerce işyeri ve fabrika alevlere teslim oldu!Maalesef ciğerlerimiz yandı yine,sebep olanlar gün yüzü görmesin!
(link)

yangin1jpg-QHoocwsP3UiDiVHJvwwOtg.jpg

maalesef tire torbalı tarafındada eş zamanlı yangınlar başlamış,buda sabotaj olma ihtimalini kuvvetlendiriyor.

@seko35.50 abi geçmiş olsun. sizler iyi misiniz?

İzmir'e 1 hafta kalmaya geldim. Yanımda bisikletim yok. Nerelerde bisiklet kiralayabilirim ve gezilecek yer önerir misiniz?

• Beğen
Tepkiler: templeos
İzmir'e 1 hafta kalmaya geldim. Yanımda bisikletim yok. Nerelerde bisiklet kiralayabilirim ve gezilecek yer önerir misiniz?

Karşıyaka'da şöyle bir yer var : (link)
Önünden hep geçiyorum, bayağı bir bisiklet çeşidi var. Hiç kiralamadım ama düzgün bir yere benziyor, yorumlarına falan bakarsın.

• Beğen
Tepkiler: Eray BAYĞAR
@seko35.50 abi geçmiş olsun. sizler iyi misiniz?
Saolasın,Hepimize geçmiş olsun,çok şükür bizler iyiyiz ama doğa mahvolmuş durumda bu sabah gidip kendi gözlerimle gördüm yazık binlerce ağaç göremediğimiz binlerce canlı börtü böcek,Allah bir daha yaşatmasın,insan üzülüyor gelecek nesile binadan,çorak araziden başka birşey bırakamayacağız hepimiz sorumluyuz,ne vardı 2 tane gece görüş kabiliyeti olan uçak olsaydı 2 gece sadece karadan müdahele edilebildi,sabaha kadar yanması beklenildi taki yanacak birşey kalmayana dek!

Geri