Jordanred Bisiklet Forması, Bisiklet Taytı ve Bisiklet Giyimine Dair Her Şey

Jant akordu-Atölye- istanbulda

Mustafa İçdağ

Forum Bağımlısı
Tepki
3.216
İstanbulda ( avrupa yakası mümkünse) yol bisikletlerinde ihtisaslaşmış tamir-bakım atölyesi bilen varmı. Yol jantlarımın (campagnolo omega 19) akorda ihtiyacı var. Son akordan bu yana yaklaşık 4000 km.geçti ve akord lazım. Bu jantlar 12 senelik ve çok iyi durumdalar, yeni yetmelerin eline teslim etmek istemiyorum !
Pedal sportifin Kızıltopraktaki yeri kapanmış, eskiden orda eski milli takım mekaniği bir bey vardı ( adını hatırlamıyorum) fakat dükkan kapanmış.
Sirkecideki dükkanları devam ediyor galiba (sahibi Bülent Birson) hala bakım konusunda iyilermi?

Mustafa İçdağ

Scudo
sanırım 2. kez açmışsınız aynı konuyu
selamiçeşme de yeşil bisiklet var
gürsel abi

(link) var
erdoğan bisiklet, kaçkar bisiklet, delta bisiklet bunlarda atölye bölümü var oralarda profesyonelce yapıyorlarmış abicim oralara bakabilirsin

Teşekkürler.
Uradığım birçok atölyede jantların tansiyonunu ölçen alet yoktu ( pek bilinmiyo galiba), neyse.
Beşiktaşda bike&outdoor'a uradım , Aram kardeş Ortaköyde Kaçkar bisikletten Yusuf beyi tavsiye etti, oraya bir uruyacağım.

Mustafa

türkiye de tensio meter la çalışanlar var mı vay be ... ben bilmiyordum. Kimler peki??

Sorun orda, bende bilmiyorum.
Çok da pahalı bir alet değil, 50-100 $ arası, keşke gelirken alsaydım.

aram aslında ıyı anlar bu ıslerden ama nıye gonderdı sızı anlamadım sıfırdan mavic cosmos bıle ormustu(yardım alaraktan:p )

yeşil bisikleti tavsıye ederım:D(hakan abının ellerı tansıo meter den daha ıyı calısıodur(tabı bu bnm fıkrım):)

Biri Allah'ın yarattığı; tansiyonmetre de kul icadı. Ben de yeşilbisiklete gideceğim. Jantları bazen daha beter edip üstüne pişkince para alıyorlar. Yamuk gezerim yine de anlamayana yaptırmam.

arkadaşlar velespitte tansio metre var jant akordu konusundada çok başarılılar alternatifler arasına ekleyebilirsiniz gönül rahatlığıyla

arkadaşlar salgı komparatörüyle akord yapan yer varmı bildiğiniz varsa bana yeri tarif edermisiniz

kardes yeşil bisiklette en guzel sekılde yaparlar jantlarını gonul rhatlıgıyla gıdebılırsın :) (hakan abı yaparsa cok memnun kalırsın)

Teşekkürler arkadaşlar, tavsiye edilen atölyeler ziyaret edildi.
Konu kapanmıştır.

Geri