Scudo Sports

jant önerisi

Osman EROL

Üye
Tepki
1
Arkadaşlar street tarzında kullanıyorum yeni takım jant çemberi almayı düşünüyorum en sağlam jant çemberi hangisidir yardımcı olabilirmisiniz. thedr93@windowslive.com 0554 509 3502

Scudo
@Osman EROL

Türkiyede bulabileceğin en sağlam jantlar dt swiss fr 6.1lerdir, çifti 500-550 lira arası olması lazım.

@Orhan Yıldırım

Aslında NS bikes'ın Urla sanayinde fabrikası var isteyen arkadaşlar ziyaret edebilir merkezde olması lazım. O aluminyum çemberlerde yan sanayi olarak çıkıyo ve NS çemberler kadar sağlamdır, doğrudur.

• Beğen
Tepkiler: erşah hançer
beyler osman en yakın arkadasımdır dostumdur yani , dalga geçiyordum ondan gülücük koymadım urlada yobaz yer :D yani ns bikes neki shimano kral

@Osman EROL

bulabilirsen orta seviyede bi janttır. bh yerine d var tanesi 75 lira felan. sen en iyisini sorduğun için dt swiss fr 6.1 dedim.

Bir ara eforbisiklette satılan kırmızı jantlar vardı... tanesi 35€ falan o fiyata DT Swiss kadar sağlamdırlar... Ara bir sor...

Bir pahalı brde ucuz modeli olacak ... Benim dediğim ucuz olan.

• Beğen
Tepkiler: ali ayhan cıvıl
Arkadaş "Supra D" önermiş. Kusura bakmayın cahilliğime verin burdaki arkadaşlardan duyduğuma göre "Supra D" Downhill jantıymış. Yani bana öyle dediler bende öyle biliyorum. Street için mi o çemberler ? yani doğrusu nedir merak ettim :D

@Konuralp Erdil

supra d orta seviye extreme sürüş jantıdır. extreme sürüşe dh-fr-street-dj vb. tarzlar girer. sadece dh jantı demek doğru değildir. bir çok dh bisikletinde kullanıldığı gibi street bisikletlerinde de tercih edilen bir janttır.

Uygun fiyatlı sağlam olarak: Alex Supra D, Supra BH, Remerx jumbo
Hafif ve sağlam olarak: DT FR 6.1 D, Mavic Deetrax, Mavic Deemax

@Doruk Atay

not: mavic deetrax ve deemax jant setidir, kullanılan jantlarda mavic ex serisi muadili jantlardır. ayrıca bir çok yabancı forumlarda deetrax setinin göbekleri oldukça adi imiş :)

Merhaba abilerim konuyu şöyle bir hortlatayım dedim
Bisiklet hayatım epeyce yeni olduğu için bazı sorularım olucaktı size.
Şuanda bisikletimde kullandığım stok jantlarım 'Bisikletçinin dediğine göre ömrünü tamamlıyor ' dedi Yani artık garip bir şekilde akort tutmuyor
3 gün içinde 3 kere akort yapıldı ama malesef eve geldiğimde jantımın akortu yine bozuktu :( Buna çare olarak ya jant çemberi almaktı yada jantı değiştirmek.
Şimdi gelelim konuya :)
Bisikletim yol bisikleti carraro cr012 markası stok jantı 32 tel uzerindeki Yaklaşık 2000km dir ayar yapılmadan gayet güzel gidiyordu ki artık tutmuyor ayar
Bisikletimin arka dişlisi 7 li 'Kasette değil ' Şimdi ben bir jant göbeği alacak olsam nelere dikkat etmeliyim
Yada Yeni bir jant alacak olsam hangi jant benim bisikletime uygun olur ?

Merhaba jant çemberi alırken neye dikkat etmeliyim. 29inç mtb çemberi almalıyım 32 delik

Geri