Merhabalar yarışlarda ve atrenmnalarda kullanmak adına kişiye özel adet mecburiyeti olmayan bir firmaya bisiklet forması yaptırmak istiyordum,
Tek sayıda bu tarz bir tasarımı bisiklet forması olarak türkiyede ekariti ve jordanred firmalarının yaptığını söylediler,
Önce ekariti ile iletişime geçtim, defalarca aramama mesaj yazmama, bekletilmeme rağmen;dönüş yapacağız, yardımcı olacağız, akşam arıycam, yarın arıycam, tasarımdan size ulaşıcaklar şeklinde her seferinde atlatıldım..
ve nihayetinde formayı giyerek temsil etmek istediğim sponsor'u mu, ekariti tarafından oyalanmam sebebiyle temsil edemeyip yarışlarda başarı sonunda tek renk formayla kürsüye çıkmak zorunda kaldım..
Daha sonra ise jordanred firmasına ulaştım, 5 dk içinde hemen tarafıma tasarımdan; melike hanım ulaştı
Yaklaşık 1 saat içerisinde 5-6 ayrı tasarım örneği yaparak, isteğe göre başka değişiklikler yapabileceklerini söylediler
ve sonuç olarak bütün düzenlemeleri istediğim şekilde yaparak, kısa süre içerisinde tasarımı gerçekleştirip, o tarihten sonraki yarışlarda derece alarak kürsüye sponsorumun forması ile çıkmamı sağladılar, ve o tarihten sonra yarışlarda elde ettiğim başarı sponsorum ve benim için boşa gitmemiş oldu..
KISACA ; Teşekkürler jordan red, teşekkürler melike hanım..
Kişiye özel forma ve müşteri memnuniyeti denince benim için aklıma jordanred forma geliyor artık..