Jordanred Bisiklet Forması, Bisiklet Taytı ve Bisiklet Giyimine Dair Her Şey

İnceleme Jordanred Bisiklet Forması

@cazci ağabey yeni çıkan kışlık kumaş hem enine hem boyuna esniyor içi şardonluymuş biz forma yaptırırken bu kumaşlar yoktu yaptırabiliriz B.T.K reflektörlü olarak yeni forma .

renkli-forma1.jpg
sardonlu-bisiklet-formasi.jpg

Uzun Kollu Kışlık Bisiklet Forması | Forması Yaptırma | Jordanred

Scudo
@sadi imren ben yenisini yaptıracaksanız onu bekleyim o halde. bu mevcut olandan sipariş geçecektim.

2 ay oldu sanırım forma yaptıralı. beden large aldım ama zayıflamış olduğum için terziden daraltmak zorunda kaldım üst formayı. bir daha alsam medium alırım.
Kumaşı biraz kalın gibi geldi ama kaliteli. kollarında kıvrılmayı önleyecek jel bantlardan olsaydı ya da düz olsaydı daha iyi olabilirdi. kolda sanırım don lastiği kullanmışlar. Taytı için iyi diyebilirim. Birkaç kez yıkandı ve bir sorun yok. Logo vs. tüm tasarımları beraber çalışıyorsunuz. regular fit formalar fotoğraftakiler. Slim fit de aldım kalitesi iyi ama henüz kullanmadım onu.

20180929_083749zafdc.jpg 20180915_201303.jpg FB_IMG_1537017510498.jpg

@seras bizim durum belirsiz yeni yaptırdık, tek sipariş verebilirsin yaptırmadan önce haberleşelim

@cazci

Bu yorumdan sonra bir süredir ödeme sistemi şirketimizle görüşüyorduk.
Hafta sonu itibariyle kredi kartına vade farksız 3 taksit seçeneği sunmaya başladık.
Tüm ürünlerde ve internet sitemizde geçerlidir. Son aşamada taksit bölümünden vade farksız 3 taksit avantajından faydalanabilirsiniz.

Pazar günü elime ulaştı softshell mont. Pazar günü kargonun dağıtım yapması da garip ? :D Her neyse. Bir kere bisiklette kullandım. İçimde kayak içliği , kısa kollu forma vardı. Gerçekten çok başarılıydı. Terletti bile. Daha soğuklar için asla pişman etmez. 3 gündür de günlük hayatta kullanıyorum. Soğukta , yağmurda. Kesinlikle çok memnunum ve öneriyorum.

Lakin şu an Instagram sayfasında indirime girdiğini gördüm ve kahroldum :( 5 gün ile indirimi kaçırmak... Öğrenci psikolojisi :(IMG_20181205_152457.jpg

@Rhodiumm pahalı geliyordu açıkcası indirime girdiğini duyunca şimdi 1 adet aldım,umarım hoşuma gider.
güle güle kullan.

• Beğen
Tepkiler: Rhodiumm
Bugün sipariş verdiğim softshell mont elime ulaştı. Maalesef hayal kırıklığına uğradım. Ürün sitesinde su geçilmez yazıyordu fakat bana yolladıkları ürün omuz kısımlarından su geçiriyor.Belki de bana kusurlu ürün denk geldi bilemeyiz. Bakalım telefon ettim lakin cumartesi olduğundan açan olmadı bende whatsapp'dan mesaj attım geri dönüş yapacaklar mı merak ediyorum.
Ürün Yukon Kışlık Softshell Mont | Jordanred

Dosyalar

• 20181222_135556.jpg
    20181222_135556.jpg
    869,8 KB · Okunma: 84
  • 20181222_133405.jpg
    20181222_133405.jpg
    1,1 MB · Okunma: 81
  • 20181222_133843.jpg
    20181222_133843.jpg
    627 KB · Okunma: 79
  • 20181222_133420.jpg
    20181222_133420.jpg
    1,1 MB · Okunma: 80
  • 20181222_133321.jpg
    20181222_133321.jpg
    576,5 KB · Okunma: 75
@Hamzaaltunbas
Daha önce aldığı üründe sorun yaşamış biri olarak merak etme, hatalarını en kısa zamanda düzelten güvenilir bir firma. Senide mağdur etmeyeceklerdir. :)

@Hamzaaltunbas

Bu ürünün farklı rengini almayı düşünüyordum ama inceleme fotoğraflarını gördüğüm iyi oldu. Fotoğraflardan gördüğüm kadarıyla dikiş ve diğer detaylar kalitesiz görünüyor. 165tl edebilecek bir ürün değil bimde bundan daha kalitelisini ucuza satmışlardı ne yazıkki kaçırdım o fırsatı..

Whatsapp mesajıma bugün cevap verdiler. Benim verdiğim yanıt üzerine de aradılar. Ortada bir kandırmaca yokmuş. Tamamen benim okuma özürlü ve yanlış anlamam üzerine sonuçlandı :) Su geçirmez derken komple sanmıştım ama durum öyle değilmiş. Sitelerinde de belirtmişler ;Su Geçirmez Tam Boy Fermuar, Su Geçirmez Fermuarlı Yan Cepler onun haricinde su geçirmez dikişler diye bir ifade kullanmamışlar böyle bir iddaları olmadığı için ürünün omuz kısmındaki dikişlerinden su geçirmesi normalmiş. Neyse benim yanlış anlama hatamdan dolayı olayı kapattık gittik.Ürünün diğer detaylarını beğendiğim için iade yapmayacağım. Forumda bir yazıda okumuştum dikiş kısmına mum eritiyorlardı su geçirmemesi için bende şimdi onu deneyeceğim :) Buraya bunları yazmamın sebebiyse jondarred'i bu forumda görüp tanımış olmamdan ötürü almamdı .Eğer sizde bu ürünü almayı düşünüyorsanız ve bilgi almak için buraya bakıyorsanız böyle bir durumunun olduğunu bilin ve alırken mumunuzu hazır edin.

Dosyalar

• Screenshot_2018-12-24-10-53-57.png
    Screenshot_2018-12-24-10-53-57.png
    107,5 KB · Okunma: 58
@Hamzaaltunbas

Sitede omuz kismindan su alir yazmiyorsa net iade sebebi. Bence uzatmanin anlami yok. Iade edin.

@uslsy
İade etmeyi düşündüm ancak kargo parasını alıcı ödüyormuş. 20-30 lira kargo ücreti verecek durumum yok şuanlık o yüzden elimde patladı diyebirim. @uslsy

@Hamzaaltunbas

Bence karşı odemeli iade olmali bu bilgi sitede yoksa.

@uslsy
Evet sitede öyle bir ifade yok ancak İade ve değişimler nedeniyle oluşan kargo ücretleri alıcı tarafından karşılanacaktır. Yazmışlar dediğiniz gibi mantıken öyle olması gerekiyor ama bunu bilerek satan birisinin öyle yapması şaşırtırdı :) @uslsy

@Hamzaaltunbas

Jordanred iyidir. Ben çok şaşırdım bu duruma. 4 tane formam var jordanred. Asil beyin belki haberi yoktur konudan. Yorumunuzu okuyunca yardımcı olacaktir.

• Beğen
Tepkiler: Hamzaaltunbas
Kulüp mağazalarında ürünlerde "İsme Özel Üretim", "İsme Özel İmalat" gibi notlar, sipariş iptali ve iade koşulları içinde yazan "Siparişe özel imalat ürünlerde ilgili yasa gereğince, cayma hakkı yoktur." ibaresi sebebiyle iptal ve iade kısmını kısıtlıyor.

Şu üründen örnek vereyim; In the Middle of Infinity, Fitness & Gym Forması | Jordanred (buradan genel olarak bakınca isme özel ibaresi görülebilir Kulüp Mağazaları | Jordanred )
Kalıbı mı özel, bedeni mi özel? Neden iade hakkı olmuyor?

Su geçirmez diye satın alalım ama biz dikiş için söylememiştik olsun sonradan, öyle şeymi olurmuş özelliklerine su geçirmez yazdıysan su geçirmezdir. Elimizde mumla gezip dikişleri su geçirmez mi yapacağız yani?

Geri