Jordanred Bisiklet Forması, Bisiklet Taytı ve Bisiklet Giyimine Dair Her Şey

kaç hız yaptım acaba

nebileyimulan

Daimi Üye
Tepki
49
geçende barbaros bulvarında kendimi kaptırmışken farkettim 24 alivio boşa dönüodu hız göstergesi yok kaç yapmışımdır acaba

Scudo
42'li ayna kolun varsa 30'un üzerinde herhangi bir sürat olabilir ancak bu çok atmasyon bir rakam kalır...
KM saati dediğin 3-5 YTL'den başlıyor ;) meraklanmaktan iyidir :D.

Evet oldukça göreceli...
Herkesin bacakları aynı devirde boşa döndürmeyebilir:D...
Bu yüzden Halil'in de dediği gibi, meraklanmak yerine 3-5 ytl lik bir gösterge işine yarayabilir...

İyi günler...:)

tahminimce 40 civarıdır en azından kendimden düşünürsem benim 42 diş ayna kol ile 40den sonra fazla güç veremiyorum pedallara yani boşa dönmeye başlıyo bence seninkide 40 civarıdır...tabi eğer yokuş aşağı ise dahada fazla(50 civarı olabilir)

:D:D:D:D:D:D

valla güldüm ama biraz gereksiz bir yorum yapmış gibi hissettim açıkcası...
tamamen nitel olarak değerlendirmiştim ben olayı...neyse umarım arkadaş hız göstergesi alırda kaç km yaptığını tam olarak öğreniriz:)

aynakol 3 de ve arka dişli 8 de iken ( kısacası 24. viteste yanı :D ) pedallar boşa dönmeye başladığında 60-65 km/s hızla aşağı iniyorum. her inişimde bu hız sabittir...

bu baslik gittikce hizlanmaya mi basladi yoksa bana mi oyle geliyor:D :D :D

@çağatay_çankaya

aynakol 3de arka dişli 8de ama.....hadi arka dişli 11li olsun ikinizinde....ama ya aynakollar seninki 42 dişli iken wardrobe'un aynakol 48 dişli ise?? :rolleyes:

Arkadaşlar bayır aşağı indiğiniz hızları saymayın bence bu varsayımlarınızı (aslında "atmasyon" ama "varsayım" daha karizma :D) söylerken.
Çünkü bayır aşağı pedalı ne kadar boşa çevirdiğinizi bilemezsiniz. E tahminim hiç birimizde de kadans ölçer yoktur.
Hem 2,25 lastik kullanan birisi ile 1,75 lastik kullanannın da hızları farklı olacaktır ;).

ben tourney 18 vites fy(full yay :D ) bisikletle 47 yapmıstım ve bosa donmuyodu yine :D sen 50flan yapmısındır heralde bence :D

valla sayacaksın ben saydım ayna kolun en üst dişlisini 42 tane diş var :D:D

:eek: :eek: :eek:

Başlık muhteşem bir bilgi paylaşımı sağlıyor...Gözlerimi alamıyorum...:D:D:D

aynakol42 arka 11 yokuş aşagı 65 yaptım çocugun birisine giriyodum :D:D:D zor kurtardım frenlemeseldim 70 felan yapardım ama pedala hiç bakmadııım

Geri