Jordanred Bisiklet Forması, Bisiklet Taytı ve Bisiklet Giyimine Dair Her Şey

kaç senedir bisiklet kullanıyoruz

Scudo
80 lerden beri yaklaşık 20-25 senedir kullanıyorum, ama elbette en önemli kısım son 15 sene...

6 yaşımdan beri 2 teker üstündeyim lakin ciddi manada yeni sayılırım

LorD Of DrinkS benimde yaklasik o tarikler yani yuvarlak hesap 20 year olmus vay be senelerde yollar gibi bitiyor :)

son aldıgım emektar bisikletim deki tarih 1995 :) bu tarihten beri aynı bisikleti kullanıyorum.(2.el almıştım az kullanılmış:D )
öncesinde de bir tane dör teker zamanla tek tekerini çıkarmıştım:p
daha öncesinde de 3 tekerli bir bisikletim vardı,önden çekişli:D
tam hatırlamıyorum ama kendimi bildim bileli kullanıyorum bisiklet(5 yaş altında başlamısmdır sanırım)

ama şehirden uzaklasmam bu foruma kayıt olmam ile başladı daha yeniyim

• Beğen
Tepkiler: dagci
94-95 yıllarından beri 2 teker üzerindeyim ama 2002den beri üst seviye komponentler kullanmaya çalışıyorum yani biraz prof takılmaya çalışıyorum

selam harika bir başlık
kücükdüm hadırlamıyom desem:D
27 yıldan beri seleyi test ediyorum

• Beğen
Tepkiler: dagci
1981 yılından beri bisiklete biniyorum yani çocukluktan beri :) Ancak sportif ve bilinçili kullanım olarak 1995 den beri. Şaka maka 12 yıl olmuş.

bende 4-5 yaşlarımda başladım 6 yaşımda da iki tekere oturdum ama daha yapamadığım bazı hareketler var

4 yasımdan berı :D (3 tekerlıler de bisiklettır :D)
cıft tekere sanırım 6-7 yaslarında gecmıstım

Eyer 3 tekerleklileride kastediyorsanız 3 yaşımda başladım.2 tekere 5 yaşımda geçtim,son 1 senedir Muammer Abiminde desteğiyle profesyonel olarak bişeyler yapmaya çalışıyorum..:):p

Birbucuk yasımdan beri :)ilk olarak 3 tekerli 3 yasımdan sonra bmx.7 ye kadar bmx e devam(hareket değil :) )7 den sonra küçük mtb-9 dan sonra 16'' hi-ten çelik,9-15 arası hi-tene devam ondan sonra aliminyum aktif bisiklet yasamım:)

yaklaşık 26 yıldır ancak mtb olarak 5 yıldır(son 5 yıl hepsinden iyiydi.).

ben arkadaşımla 5-6-7 yaşlarımda 2 tekerli bisikletle takiplemecilik oynadığımı dün gibi hatırlıyorum :D
18 vitese de(o zmaanlar öle konuşuyoduk senin bisiklet kaç vites manasında:D)3.- 4. sınıfta 7 sene önce falan...

son 3-4 aydır pro ya iice merak sardım ama 6 yaşımdan beri 2 tekerdeyim ve 16 yaşındayım...

3 yaşından beri kullanıyorum fakat 1998 den itibaren sık kullanmaya başladım.

Geri