Jordanred Bisiklet Forması, Bisiklet Taytı ve Bisiklet Giyimine Dair Her Şey

Kaçkar kış yarışı 23 Ocak 2011

Öncelikle Kaçkar Bisiklet'e teşekkürler İstanbul'un yerel yarışlarından biri
geleneksel hale geldi ; ki bu da camiada rekabete her açıdan renk
katmakta . İleriki yarışlarda katılımın daha fazla olmasını diliyoruz

Yarış esnasında tur sayısının azaltılması normal Gürol Ç.'ın da ifade ettiği
gibi durdurulabilir bile.

cross + (kavşak) geçişin olduğu yerde yarışı tamamlayacak son kişiye kadar
bir görevlinin olması gerekirdi

Yerel özel yarışlarda kayıt sırasında para ödeme dünyanın her yerinde vardır
arkadaşlar , organizatör firma bu parayı ödüle - yeme içme - güvenlik gibi
konulara harcamakta da özgürdür ve istenilen miktar 10 TL 'dir.
Diyeceksiniz ki ya öğrenci olanımız var işsiz olan var nasıl ödeyeceğiz ?
fakat bu sporun sadece sarf malzemelerini ( zincir- lastik -ruble ) göz
önüne aldığınızda aslında para gerektiren bir spor dalı olduğunun farkına
varacaksınız .... o zaman ya sponsor arayışı olacak yada
koşu gibi bir dal seçmek gerekecek

Bizler özellikle master yarışanlar alttan gelecek genç arkadaşlara yol gösterip bilgilendirmeli , velilerini de bu sproun yaygınlaştırılmasında teşvik etmeliyiz

hemen dünkü yarışa dönüyorum ve
*** 115 *** kapı nolu genç yarışmacının dikkatine !!!
ister yerel ister federasyon yarışı olsun hiç bir yarışmacı kimsenin feedzone
dediğimiz beslenmesini o sporcudan sorumlu kişiden isteyip red cevabı
alınca küfür etmeye hakkı yoktur.:mad:

Organizasyon hakem masasına yakın bir bölümde bu olanağı sağlamışsa
isteyen her yarışmacı beslenmesini alır devam eder
bu genç arkadaş da zamanla nasıl davranılacağını öğrenecektir

Bu tip yerel yarışların amacı mevcut lisanslı yarışçıların da katılımı ile bu
sporun yayılmasını teşvik etmek bisikletin sevdirilmesini sağlamak , elbette
organizasyonlarda ufak tefek aksaklıklar olacaktır fakat el birliği ile bunların
üstesinden gelebiliriz..

Scudo
@ümit_levent
Ümit sen yenide değilsin ama nasıl anlamadın şaşırdım. Yurt dışındaki uluslararası yarışlarında o kadar sponsorlar var ama yinede kayıt ücreti alınıyor. bu her yerde böyledir. Seni zorla yarışa sokmuyorlar,hafta sonu yedin içtin eğlendin 10lira ne kii.Yarış açıklanmadan önce kayıtların ücretli olcağı açıklanmıştı bu göze alarak herkes katıldı.

@selimcan

Gerçekten merak ettim şu 115 numarayı. Kamuoyu önünde afişe olmak kadar büyük cezası olamaz sanırım. İyi olgun arkadaşlara denk gelmiş ; o küfrün bedeli ağır olabilirdi...

Bora abi parkur cumartesi günü hazırlandı :)
Yarışın ücretli olması normal kaldikı yarış ücreti olarak dünyalar istenmiyor, 10 tl ye böyle bir organizasyona katılıyorsunuz (yeme, içme, servisler kaldırılıyor, parkur hazırlanıyor, bisikletlerinizi yıkayabiliyosunuz, soyunma kabinleri hazırlanmış bekleyecek sıcak bir yer var vs. vs. ) bu yapılan emeklerin pkarşılığında 10 tl nin hiçbir şekilde lafı edilemez diye düşünüyorum.
parkurun ilk turdan sonra uzatılması söz konusu değil parkurda cross motoru kullananlar var sabah parkura girip şeridi koparmışlar o yüzden ilk tur herkes yanlış attı bu kimsenin suçu değil ne yarışçıların nede yarışı düzenleyenlerin tamamen motorcuların işgüzarlığı parkur ikinci tur düzeltildi ve herşey yoluna girdi biraz uzun oldu kusura bakmayın herkese iyi forumlar..

• Beğen
Tepkiler: Eralp Soysal
Yarış sonuçları bir ara burda yayınlandı sonra kaldırıldı?? Kaçkar sitesinde de yok. Mtbr de yok.???
Yarış sonuçlarını yayınlarken herkesin yarış numarası da yazılsa ne iyi olur. Böylece fotograflara baktığımızda kim kimdir anlayabiliriz

@Burak ELMAS

arkadaşlar ayrıca yarış günü çamurlar içerisinde bir kask bulunmuştur tarafımdan alınıp temizlenmiştir sahibi benimle irtibata geçip markasını rengini söylerse karşı ödemeli olarak kargolıyabilirim

• Beğen
Tepkiler: cesar çakas
meraba arkadaşlar
start öncesi sarı siyah scott üstü çıkarıp tam start direğinin kenarına asmıştım.. yarış sonrası yerinde yoktu.. görenlerin duyanların dikkatine! :)

Merhaba,

Birazcik geç oldu ama bence yariş/parkur superdi!! Bir de şu asfalt da gidiş de olmazsa tam olacak!! Parkurun teknik düzeyi orta ölçek di bana göre, birazcik fazla timanma mirmanma vardi ama eyvallah, çamursuz MTB yariş zaten olmaz ve hava da 4 mevsim di (güneş, sicak, yağmur, soğuk)...yani herşey vardi.
Tekrar tşk Kaçkar.

Batur Özyar

115 numaralı arkadaşı resimlerden çıkarsanızda iyi olur!!! Arkadaşı anlış nüksettirmeyelim her ne kadar hatalı isede !!!

'' Ağaç yaşken eğilir '' arkadaşlar
bu genç yarışmacıyı şimdiden uyarmaz ,
yarış sırasında ruh haline verin olabilir diye geçiştirirsek
yarışmacı camiasında kaliteyi de aşağı çekersiniz

bunun yaş ile de ilgisi yok elit / master yaşına gelmiş bir yarışmacının da
olumsuz davranışında gereken uyarının gösterilmesi gerekir

ülke nüfusumuza oranladığınızda oldukça az olan yarışmacı sayımızda
terbiye - ahlak - dürüstlük anlayışını en üst düzeyde tutmamız hepimizin
sorumluluğudur.

Küfürü desteklemiyorum ve tasdiklemiyorum.Veya savunmasını da yapmıyorum.Fakat bu olay günümüz itibariyle her yerde yaşanmaktadır(Örneğin:fotbol sahları vs.)Dolayısıyla bu kadar abartılmasını anlamış değilim..

@FatihBALTA

abartılan birşey yok Fatih'cim, sadece bu camia bu konuda duyarlı. Futbolcu veya bisikletci olmak kolay, asıl değerli olan "sporcu" olmak ve bu camia sporcu bir kuşak yetiştirmek istiyor. Sporcu olmanın en temel taşları ile ilgili özdeyişi de bilmeyen olduğunu sanmıyorum.

“Ben sporcunun zeki, çevik ve aynı zamanda ahlaklısını severim”.
K. Atatürk

@muamyildiz

Tamam söylediklerine katılıyorum zaten katılmamak da mümkün değil yanlız genç bir arkadaştan bahsediyoruz.Ben abisi olarak gereken uyarıyı yaptım.Konu biraz uzatıldı ben ona takıldım..

• Beğen
Tepkiler: cesar çakas
Geri