Scudo Sports

Kadans Bisiklet

proxyminee

Aktif Üye
Tepki
118
Başlangıç
2016—17
Bisiklet
Giant
Bisiklet türü
Yol bisikleti
Aramadan baktım konusunu göremedim daha önce alışveriş yapan oldumu burdan arkadaşlar?

Yeni aldığım bisikletin seti tiagra bu seti alcam yükseltmek için fiyat uygun geldi daha iyi alternatif varsa sizde söylerseniz sevinirim.. Bu arada çıkan tiagra seti ikinci el olarak nekadara satabilirim bizim bu sitenin marketinde ?

(link)

• Beğen
Tepkiler: Fatih Ertörün
Scudo
Kadans bisiklet tabikii güvenilir bir satıcı.

İzmir'de hizmet veriyor sahibi Fatih bey'le tanışmışlığımda vardır.

İstanbul'da yaşıyorum, hiç çekinmeden ihtiyacım olan ekipman, donanım vs. sitesi üzerinden satın alıyorum.

:harika:

İlkay,

Stokta yok ürün nasıl alacaksınız. Büyük ihtimalle çok önceden fiyat girilmiş bir ürün.

• Beğen
Tepkiler: proxyminee
Stokta yok ürün nasıl alacaksınız. Büyük ihtimalle çok önceden fiyat girilmiş bir ürün.
Aynen bende şimdi farkettim şimdi gördüm tüm sitelerde stokta yok diyor sebebi ne acaba ?

@Nevfell Pandemiden kaynaklı yurtdışından mal getirme sıkıntısı oldu. Artan kurlarda alım gücümüzü azalttığından yurtdışı getirtilen mallar iki şekilde sekteye uğramış oldu.

• Beğen
Tepkiler: proxyminee
Merhaba,

Parakende olarak sattığımız tüm ürünler, web sitemizde mevcut olduğundan bazı ürünler bitmiş olabiliyor ve bu ürünlerde sepete ekle otomatik olarak kapanıyor ürün yeninden stoklarımıza girdiğinde varsa eğer bir değişim yeni fiyatı ile güncelleniyor ya da fiyat aynen devam ediyor. :) (gene tabi en sağlıklısı bize telefon yoluyla ulaşarak en detaylı stok bilgisini edinmenizdir.)
Bu arada bizim dükkanımızın temelleri 2007 yılından başlayarak ve bisikletforum.comda doğarak temelleri atılmıştır. bilginize :)

Websitelerinde TUFO markasının lastiklerini sattıklarını gördüm ve TR'de bulunmayan bir marka olduğu için TUFO comtura prima modelini getirtip getirtemeyeceklerini sormak için Whatsapp üzerinden mesaj attım. Bir de bisiklet kadro stoğu sordum.

Kendileri ertesi gün comtura prima modelini getirme şanslarının olmadığını belirtip istediğim bisikletin stok bilgisini de söylediler. Buraya kadar hiç bir sorun yok.

Ben de sağlık olsun "comtura DUO modeli de iyi" diyerek bisiklet aldıktan sonra sitelerinden comtura DUO modelini alacağını belirttim. Ne hikmetse arkadaş comturo DUO modelinin fiyatının artacağını belirtti ve ertesi gün fiyatı 1390 TL'den 1670 TL oldu....

Özellikle dikkat ettim diğer yol lastiklerinin hiç birine zam gelmedi comtura DUO hariç...

Her nekadar bana size eski fiyattan veririz, diğer lastiklere de zam geldi deseler de diğer lastiklerine zam gelmediğinden eminim. Üzücü.

Yorumu size bırakıyorum.

Geçen sene Aralık sonunda bana da 53 diye 50 kadro bisiklet yolladılar. İnternet alışverişinde bazı şeyleri göze almak lazım eyvallah da ben Çinden bir kere bile yanlış ürün yolladıklarını görmedim. Sıkıntı bizde , bizim ülkede.

Geçen sene Aralık sonunda bana da 53 diye 50 kadro bisiklet yolladılar. İnternet alışverişinde bazı şeyleri göze almak lazım eyvallah da ben Çinden bir kere bile yanlış ürün yolladıklarını görmedim. Sıkıntı bizde , bizim ülkede.
Öyle. Muratspor mağazasından peugeot r13 stoğu sordum fiyatı peugeot bisiklet tr sitesinde yazan ile aynı 31.800 TL. Arkadaş ellerinde istediğim kadronun 1 tane kaldığını söyledi ama internetten alamıyormuşum havale ile almam lazımmış, indirim yapamazmış taksitsiz havaleye ve acele etmem lazımmış çünkü fiyatı 40bin olarak güncelleyeceklermiş :D

Yani benim şanssızlığım herhalde. Hep tam da zamlanacak marka modelleri buluyorum...

• Beğen
Tepkiler: yusuf_49
Peugeot'ya bulaşmayın bence. Artık Türkiye'de yoklar. Yarın öbür gün bir şey olduğunda irtibat kurabileceğiniz bir firma olsun. O modeli ben geçen sene Aralık'ta aktifpedal sitesinde 27 bin tl gibi bir fiyata görmüştüm.

• Beğen
Tepkiler: SerdarCYCoo2Bursa
Evet artık peugeot bisikletler bianchi altında satılıyor. Bianchi r13 oldu yeni seriilerinden. Bisiklette garantinin pek bir önemi yok hocam ya. Nasıl olsa ne problem çıkarsa çıksın kullanıcı hatası diyorlar ve hertürlü parayı ödüyorsun :D

Havale ile 29bin teklif ettim kabul etmeyecek büyük ihtimalle ama bakalım.

• Beğen
Tepkiler: Sinyor
Memleket öyle bir hal aldı ki, seçim öncesi aldın aldın diye diye ebemizi gergefe gerdiler. Kredi çekip dolar euro alan mı dersiniz motorsiklet alııııın pahalanacak diye Çinli arkadaşların 3 e mal edip bize 33 e kitlenen motorlar için sırada birbirimizi yememize mi akıl erdirilir. Malına talip çıkan esnafın da neticesini korumak bahanesine sığınarak bizi gözüne kestirmesi de olağan bir durum oldu maalesef. Durum kötü.....!

Geri