Jordanred Bisiklet Forması, Bisiklet Taytı ve Bisiklet Giyimine Dair Her Şey

Kadın bisikletçiler

Scudo
@Burcuu hayırlı olsun güzelim. kazasız belasız kullanasın inşallah

• Beğen
Tepkiler: Burcuu
@Hilal Beder

olayı söyleyince @Hilal Beder evet o Nevres benim canım. hala taktığınız şekilde duruyor. kusuruma bakma adınızı anımsayamadım daha önce. işin güzelliği bisikletliler yolun taşını rampasını yokuşunu unutmazmış. biz bisikletlilerde yaşadıklarımızı unutmuyoruz işte. o gece turu hala gülümsetir beni. iş çıkışı yaptığım en uzun ve zorlu turdu benim için. gümüşsuyundaki o rampayı unutmadım :)
şimdilerde evde sağlığımın düzelmesi için savaşıyorum. inşallah iyileşince pembe balonlu bisiklet turunda buluşuruz. öptüm

• Beğen
Tepkiler: Angell
eskilerden biri olarak hemen karşılıyım ben :)
hoşgeldin @Angell

Selamlar Arkadaşlar,beni de alın aranıza :) İstanbul-Kağıthane

Ben de yıllardan beri kullanmıyorum..Dahon katlanır aldım,haftasonu'nu takiben elimde olacak işallah..Sonra vurcam kırbacı,vurcam kırbacı :D hakkını vercem vesselam :D

@fGüldalg
Hoşgeldin :)

@Dakini

Aramıza hoşgeldin :)

• Beğen
Tepkiler: Dakini
Yeni gelen herkes hoşgelmiş :)

@NEVRES KME

Çok teşekkür ederim, birlikte süreceğiz inşallah :harika:

• Beğen
Tepkiler: NEVRES KME
@Burcuu inşallah canım inşallah... ben de heyecanla o günler bekliyorum.. ;)

• Beğen
Tepkiler: Burcuu
Akşam, Sirkeci'de falan buluşup, baltalimanına doğru bi tur yapalım, güzelde çayımızı içip dönem diyen olsa, katılabilen olur mu?

Ahh ahh öyle bir yerde oturuyorum ki her yere uzak. Akşam değil de bir hafta sonu olursa gelebilirim.

Melisa / İZMİR

Daha bisikletim yok ama yakında olacak. :)

Sabahları Çekmeköy - Bostancı arasi işe giderken eşlik etmek isteyen arkadaş var midir?? Yol arkadaşlığı yapsak negzel olur :)

Tamam Sinan :) Haftaya başlayalım. Arasiriz

İstanbul da kadın bisikletli çok az. Yalnız başına bisiklet süren kadınlarda sayılı. Bunu arttırmak amaçlı sabah eşlik etmek isteyen, yada birbirine yakın semtlerde ise birlikte giden kadınlar olarak cogalsak harika olur.
Bisiklete kadın eli degerse ulaşım anlayışımiz değişecektir.

• Beğen
Tepkiler: Süheyla Sarıgöl
Geri