olayı söyleyince @Hilal Beder evet o Nevres benim canım. hala taktığınız şekilde duruyor. kusuruma bakma adınızı anımsayamadım daha önce. işin güzelliği bisikletliler yolun taşını rampasını yokuşunu unutmazmış. biz bisikletlilerde yaşadıklarımızı unutmuyoruz işte. o gece turu hala gülümsetir beni. iş çıkışı yaptığım en uzun ve zorlu turdu benim için. gümüşsuyundaki o rampayı unutmadım
şimdilerde evde sağlığımın düzelmesi için savaşıyorum. inşallah iyileşince pembe balonlu bisiklet turunda buluşuruz. öptüm
Selamlar Arkadaşlar,beni de alın aranıza İstanbul-Kağıthane
Ben de yıllardan beri kullanmıyorum..Dahon katlanır aldım,haftasonu'nu takiben elimde olacak işallah..Sonra vurcam kırbacı,vurcam kırbacı hakkını vercem vesselam
Sabahları Çekmeköy - Bostancı arasi işe giderken eşlik etmek isteyen arkadaş var midir?? Yol arkadaşlığı yapsak negzel olur
Tamam Sinan Haftaya başlayalım. Arasiriz
İstanbul da kadın bisikletli çok az. Yalnız başına bisiklet süren kadınlarda sayılı. Bunu arttırmak amaçlı sabah eşlik etmek isteyen, yada birbirine yakın semtlerde ise birlikte giden kadınlar olarak cogalsak harika olur.
Bisiklete kadın eli degerse ulaşım anlayışımiz değişecektir.