Verir de ben sana kutuyu üzerine boşalt demedim ki azıcık bir şey yapışkanın üzerine sıkıp yumuşak bezle sileceksin. işlemi hızlı yapıp wd40 ı temizlersen bir sıkıntı olmaz zarar verse de gözle görülebilecek seviyede olabileceğini sanmıyorum
@brky1905
SSelülozik tiner boyayı söker .Gazyağı bulamazsan sentetik tiner mecburiyet durumunda kullanabilirsin.O da zaten gazyağı ayarı birşeydir. Tabi ki takdir sizindir.
@Pamuk bulaşık deterjanı zararlı değil. Bisikleti her gün alkolle yıkamadığınız sürece onun da zararlı olacağını sanmam. Aseton ise bazı boyalara ve verniklere zarar verebilir.
Silgi kullanabilrsin. Ben motorumdaki yapışkan izlerini silgiyle cikarmistim ama silgi izlerini gecirmesi biraz sıkıntılı oluyor silginin uzerine bulaşan yapiskani elinle temizleyip silgiyi de aynı yone yaparsan işe yarar.
Gaz yağı ile rahatlıkla çıkar. Plastik aksamlar dışın da boyaya zarar vermez. Kimyasal kullanmak istemiyorum derseniz de saç kurutma makinesi ile yapışkanları ısıtıp yumuşatın sonrasın da alkol ya da kolonya ile ıslattığınız bez ile silip çıkartın.