Jordanred Bisiklet Forması, Bisiklet Taytı ve Bisiklet Giyimine Dair Her Şey

Kadro üzerindeki yapıştırma izlerini çıkartmak

@brky1905

Verir de ben sana kutuyu üzerine boşalt demedim ki azıcık bir şey yapışkanın üzerine sıkıp yumuşak bezle sileceksin. işlemi hızlı yapıp wd40 ı temizlersen bir sıkıntı olmaz zarar verse de gözle görülebilecek seviyede olabileceğini sanmıyorum

Scudo
@Pamuk sonuçta kimyasal değil mi bu ha az dökmüşüm ha çok siz kendi kadronuzu hiç wd 40 ile sildiniz mi ?

Gazyağı yada sentetik tinerle siliniz.Uygulamayı bir parça beze az birşey dökerek yaparsanız sorun olmaz.Ben yaptım.Sonuç iyi.

@Hasan 16 Hocam benim bildiğim tiner boyanın düşmanıdır yani boyayı kaldırmak için kullanılır şu an tiner kullanma konusunda emin değilim :(

Elma sirkesiyle deneyin, ben arabamdaki kireç lekerini elma sirkesiyle çıkarıyorum yıllardır, yani boyaya bi zararı yok.

• Beğen
Tepkiler: brky1905
Kadroya zarar verme riski de, temizleme gücü de artan sıralama ile:
Bulaşık deterjanı, izopropil alkol, aseton

@brky1905
SSelülozik tiner boyayı söker .Gazyağı bulamazsan sentetik tiner mecburiyet durumunda kullanabilirsin.O da zaten gazyağı ayarı birşeydir. Tabi ki takdir sizindir.

• Beğen
@Murat B.

Bulaşık detarjanının en başta olması zararlı olmadığı anlamına mı geliyor? yoksa diğerlerinden daha mı az zararlı

Pasta cila ve mikrofiber bez iş görür.

@Pamuk bulaşık deterjanı zararlı değil. Bisikleti her gün alkolle yıkamadığınız sürece onun da zararlı olacağını sanmam. Aseton ise bazı boyalara ve verniklere zarar verebilir.

• Beğen
tinerle silinir... zarar da vermez.
siler silmez su ile ıslatılmış başka bir bezle silin, hiçbir sorun olmaz.

Silgi kullanabilrsin. Ben motorumdaki yapışkan izlerini silgiyle cikarmistim ama silgi izlerini gecirmesi biraz sıkıntılı oluyor silginin uzerine bulaşan yapiskani elinle temizleyip silgiyi de aynı yone yaparsan işe yarar.

• Beğen
Gaz yağı ile rahatlıkla çıkar. Plastik aksamlar dışın da boyaya zarar vermez. Kimyasal kullanmak istemiyorum derseniz de saç kurutma makinesi ile yapışkanları ısıtıp yumuşatın sonrasın da alkol ya da kolonya ile ıslattığınız bez ile silip çıkartın.

• Beğen
@brky1905

Videonun sonunu iyi izleyin. Pinarello kadroya WD-40 sıkıyorlar. Kadro çöp olmuştur kesin :snzdglsn:

• Beğen
Tepkiler: kobalamin
@Serkan Mıstınoğlu konunun birinde öyle olduğunu yazmıştı biri bilsem zaten konu açmazdım

@Pamuk wd-40 kullanmaya karar verdim :ckskc:

Silgi ile denediniz mi? yapışkanları çıkarma yeteneğine sahip :D

Zeytinyağı veya ayçiçek yağı kesin çözüm

Geri