Jordanred Bisiklet Forması, Bisiklet Taytı ve Bisiklet Giyimine Dair Her Şey

Kadrodaki Sticker Sorunsalı

Anonim

Silinmiş hesap
Tepki
0
Bugün bisikletimdeki stickerları çıkardım, sebebi ise bisikleti fazlasıyla basit ve açıkçası çocukça göstermesiydi, stickerları normal çıkardım, zaten yapıştırma gibi birşeydi. Ama daha sonra altta kalan yapışkanlı kısmı nasıl temizleyebilirim bir fikriniz var mı?
Ya da bisikleti boyayabilir miyim diye düşünüyorum, eğer boyayabilirsem siyah mat renge boyamak istiyorum tüm kadrosunu fakat işin kötü yanı, bisikletle ilgili hiçbirşeyi bilmiyorum, kadroyu sökmeyi bırak, vitesi dahi sökemem. Sizce ne yapmalıyım yardımcı olursanız sevinirim. :)

Scudo
biraz benzini beze veya süngere dök onunla sil çıkar bende de vardı aynı sorun yaptım oldu :D

@Gökhan G.Aseton - Pamuk ikilisini denedim fakat pamuk yapışıyor yapışkanlı yerlere. Onun dışında, İbrahim sanada çok teşekkür ederim, fakat benzin nerden bulucam hiçbir fikrim yok. :)

benzinliğe git yarım litre doldurt büyük benzinlikler bazen sıkıntı çıkarıyo yerel benzinlik varsa ordan al

hiç olmadı birinden rica et deposundan biraz çek :D

Büyük benzinlik bile olsa ne gibi bir sorun çıkarır parasını versem alamammı?

Bildiğimiz yumuşak karakalem silgisini deneyim, ben az miktar yapışkanları onunlla çıkarıyorum.

o kadar az satmıyolar diye biliyorum en az 5 litre ya da kayseridekiler sıkıntılı shell opet filan lagaluga yapıyo :D

yanlız dikkat et yanmasın benzin çok aşırı yanıcı beze bir miktar aldıktan sonra kapağını kapatmayı unutma

@Reha Oğuz Altuğ Az sonra aşağıya inip deniycem, onun dışında 1km yakında BP var oraya gidip istiycem bakalım, umarım yarım litre almama izin verirler.

Temizlemek istediğin yere deodorant sık çok azıcık bekle ve kuru bir bez ile bastıra bastıra sil. Pırıl pırıl olacaktır.

Selülozik tiner ama kullanmayı iliyorsa. Acemiysen kadroya aşırı zarar verir soldurur..

Silgi ile neredeyse sonuç 0.

Deodorant olayı ise sonuç verdi fakat, tüm stickerları temizleyene kadar karete kit'den beter olurum.

@Özgür K. WD40 ile yapıcam fakat, WD40 sıktığım yeri yağ içinde bırakmaz mı?

Tiner veya zippo benzini

@BORA34 Maalesef elimde şuan o malzemeler yok ya, ben elimde olan malzemelerle acil bir çözüm bulmak istiyorum.

wd40. bu ürün bir mucize, 1200 yıllık bakır paranın pasını temizledim bunla ben. viral reklam gibi oldu biraz ama. ayrıca yağ bırakmaz, kimyasal sökücü uçup gittiğinde gözle görünmeyen, elle dokunulduğunda ise çok zor farkedilen yağsı bir koruyucu tabaka kalıyor. bu tabaka pası önlemek için var

WD40 kesin çözüm olur mu? Dediğim gibi kadroyu yağlı bırakmaz mı?

yağlı bırakmaz bro, dont worry be happy

@turanilhan Çok teşekkürler dostum ozaman son kez apartmandan aşağıya iniyorum, valla bugün en az 20 kere in-çık yapmışımdır. Gece antremana güç kalmadı. :)

Geri