Scudo Sports

Mosso alv 201 kadrom çatladı

Tepki
3
Bisiklet
Diğer
mosso alv 201 kadrom 2 yerden catlamış fabrikayı aradım teknik servise yönlendirdi elimde garantisi olmadığı için servis bir şey yapamayız dedi ne yapmalıyım

Scudo
Ürünün faturası ya da garanti belgesi yok ise yapabileceğiniz pek bir şey yok.

Kaynak yaptırana kadar kırarak zevkini çıkartmalısın şahsen böyle düşünüyorum.İki gün sonra aynı yerden çatlayınca paslanmış otomobile dönmesin bisikletiniz. :)

Aldığınız yer ile görüşün eğer size fatura kestiler ise o faturayı en azından 5 yıl süre ile saklamak zorundalar (aslında ticari sorumluluk 10 yıl) o fatura nüshasının fotokopisi ile tekrar servise gidin.

kolay bir şey tarif etmediğimin farkındayım :) sayfalarca klasörlerce evrak taranmak zorunda kalacaklar kolay kolay yapmaz kimse bunu.

o zaman kadroyu kaynatmaktan başka çareniz kalmadı maalesef. yalnız bir kere çatladı kırıldı ise eski halini alması imkansızdır. çok iyi bir kaynakçı ustası olsa iyi iş çıkarır nerede oturuyorsunuz acaba ? belki bir yere yönlendiririm.

tamam tanıdıklara bir sordurayım oralarda iyi bir usta var mı diye. tabii sizde bakının :)

Kaynattırsanız dahi o kadro malesef eski randımanı vermez. Geçmiş olsun

Geçmiş Olsun Nasıl Catladi Acaba?

Discovery cihazımdan Tapatalk 2 ile gönderildi

Geçmiş olsun bendede aynı bisikletten var hemen kontrol ettim bisikletimi nasıl bir olay başınıza geldi de çatladı kadro ve kiloyla bir alakası olurmu 4 ay oldu alalı 90 kiloyum kaldırımlardan çokçada inerim korktum şimdi çatlakdan ses falan geliyormuydu nasıl anladınız çatladığını çok soru sordum kusura bakmayın teşekkürler bence yurt dışından kadro getirtin üzerindeki parçaları monte edin :)

75 kiloyum nasıl oldum anlamadım ben de temizlerken farkettim.yeni birşeylar bakmaya başlayayım en iyisi ben

:( ağır oldu be bu

öneribileceğiniz çok pahalı olmayan kadro varmı yoksa uğraşmasam kırıldıktan sonra yeni bisiklet mi alsam?

yakında ayrılacak :(

bisikletin alındığı yere ulaştım bi kaç haftaya göndericez firmaya umarım olumlu şeyler olur

bu yazıyı okuyunca mossonun donanıma önem verip kadroya önem vermeyen bir çin malı oldu gözümde

• Beğen
Tepkiler: uçurumlardan
Göbeğin mili kırıldı diye kaç gündür uğraşıyorum. Bu konu da üstüne tuzu biberi oldu, ben de bir daha Ümit Bisiklet'ten herhangi bir ürün almayı düşünmüyorum..
Geçmiş olsun

Geçmiş olsun ama iyi tarafından bakın, en azından daha kötü bir durumda farketmediniz olayı düşünsenize 35-40 ile yokuş aşağı inerken bir tümsekte o çatlayan yerden ayrılsaydı aman aman yine de şükredin durumunuza, daha kaliteli bir kadro bulmanız dileğiyle.

Geri