Scudo Sports

Kafamı yiyen soru :)

djsalih

Üye
Tepki
2
Arkadaslar benim bi bianchi tornadom var. Ben genelde street tarzı seviyorum ama bnm bisiklet cok agır kalıyor sizce napmalıyım bu bisiklete zamanında cok para vermiştim yeni bi bisiklete mi geçmeliyim? Çok kararsız kaldım. Yeni bi bisiklete gecersem tavsiyeniz ne olur ?
Bisikletim Kadro Çelik amortisörlü
Maşa : Amortisör RST
Jant Ölçüsü : 26" Scout alüminyum SL
Vites Grubu : Shimano TX30-21 vites
Fren Grubu : Ön disk Mount, arka V-Brake sizce napmalıyım ?

• Beğen
Tepkiler: tekteker
Scudo
Teşekkür ederim bu konularda daha acemiyim biraz bilgilenmem lazım. Dha yeniyim forumda.

o kadroyla street yapacaksan kadroya bütyük delikler açarak hafifletmen gerekir. :D

Evet abi bisikletim cok ağır o yüzden mutsuzum. Bana söyle orta seviyeli hazır bi street bisikleti önerebilirmisiniz ?

Hazır street bisikleti boşver, bak tuğberk arkadaşımız çok güzel bilgilendirmiş, eminim ondan yardım istesen sonuna kadar arkada olucaktır, kendi bisikletini kendin yarat, bilgisi olanlara danış, akıl al ;) çok daha memnun kalırsın emin ol ;)

Birde bişey sorıcam Mtb ile street arasında farkları söylermisiniz ?

yarım yamalak bildiklerimi söyliyim yanlış ve eksiğim varsa düzeltilir ve eklenir :)
mtb adındanda anlaşıldığı gibi mountain bike, dağ bisikletidir,arazi koşullarına uygundur, street trial ise şehirin içinde hoplayıp zıplayan, çatır çatır hareket yapan oluyo,kaba tabirle :D street olduğu zaman kadro inçi küçük olması gerekioki daha rahat hareket yapılabilsin, bisiklete daha kolay hükmedilebilsin, mtbde ise boyla alakalı olarak 16-17-18-19 v.s. kadro seçenekleri var, belle alakalı bi durum..daha cok sey varda yazmaktan yoruldum :D:D benden çok daha iyi bilenler var onlarda yardımını esirgemiycektir ;)

Sagolun şimdilik bu agır bisikletimlee kalıyorum.(bidahaki yaza iyi bi bisiklet alırım) :D

BENCE EN AKILLISI SEN O PARÇALARI ÇIKART yeni bi sedona vb. gibi marka kadro alll en iyisi öyle bianchi kadronuda birine sat

amoeba,cron,corratec,whistle,sedona, bu bisikletler verdiğin her kuruşu hakeder ve fiyatları da uygundur bu markaların dışına çıkma derim.

Geri