Jordanred Bisiklet Forması, Bisiklet Taytı ve Bisiklet Giyimine Dair Her Şey

Kalça kasları için antrenman önerisi

@taner07
squat deyince hemen aklıma ağırlıkla yapılanı geliyor. kuvvetsiz olduğum dönemlerde yapmış ve çokça sakatlık yaşamıştım. uyarayım dedim.
squat bence ağırlık antrenmanlarının en üst düzey hareketlerinden biridir. o yüzden yeni başlayanlar ağırlıkla squat yapmamalı...

dediğiniz gibi squat sonuçta çömelmek anlamına geliyor, ağırlık şart değil elbet :D

Scudo
Arkadaşlar dizlerimin üstüne oturamıyorum.Kalçam topuklarima 5, 6 cm kala dahada aşağıya gitmiyor, acaba hangi kasları esnetmek gerekiyor?

• Beğen
Tepkiler: Atasoy
Ağrı var mı dizde

İlkbahar da 40 dk basket oynadım (potaya şut çektim) sonbahara kadar diz çökemedim.

• Beğen
Tepkiler: Özcan
Bisikletçi olmamanıza rağmen forumumuza sırf eklem ve kas sorunları hakkında girdiler girmek için üye olmanız göz yaşartıcı Pelin hanım. @Elif Pelin

1732915497265.png

Dizlerin üzerine oturmak diye bir eylem var mı? bence yok

• Beğen
Tepkiler: lrfan
Bisikletçi olmamanıza rağmen forumumuza sırf eklem ve kas sorunları hakkında girdiler girmek için üye olmanız göz yaşartıcı Pelin hanım. @Elif Pelin

323484 dosyayı görüntüle
Bir sakıncası mı var anlamadım?
Amaç Reyizi bir daha seçtirmek olabilir. Başka bir şey aklıma gelmedi,ülkedeki tüm sorunlar oraya çıkıyor nasıl olsa.
Bağlantıyı nasıl kurdunuz gerçekten merak ettim?

Bir sakıncası mı var anlamadım?

Bağlantıyı nasıl kurdunuz gerçekten merak ettim?
Ülkedeki her sorunun görmezden gelinip tek sorunun tek derdimizin Reyizin koltuğa tekrar gelmesine endekslendiğini hepimiz görüyoruz.Benim yaptığım ise bir çeşit söz sanatı kurmaktı. Yoksa özünde sizinle ilgili en ufak bir yorumum yoktu.Rahatsızlığınızın tez zamanda geçmesini dilerim.

Eğer ki hala anlamadım der iseniz diğer postum şu şekilde olacak:
Ey forumun çilekeş Türk vatandaşları, sorarım size
Sayın Elif Hanım bu ülkeden midir yoksa İsveç'ten midir, yoksa uzaylı mıdır?

Yukarıda da tecahüli arif sanatı yaptım.

Reis hazretlerinin ettikleri
Bir gün Nef'i yapacak kediyi
Kedi Nef' i bu yüzden görecek Silivri'yi
Geride bırakacak sokakta bir sürü kediyi

• Beğen
Tepkiler: Cemal Ç.
Ülkedeki her sorunun görmezden gelinip tek sorunun tek derdimizin Reyizin koltuğa tekrar gelmesine endekslendiğini hepimiz görüyoruz.Benim yaptığım ise bir çeşit söz sanatı kurmaktı. Yoksa özünde sizinle ilgili en ufak bir yorumum yoktu.Rahatsızlığınızın tez zamanda geçmesini dilerim.

Eğer ki hala anlamadım der iseniz diğer postum şu şekilde olacak:
Ey forumun çilekeş Türk vatandaşları, sorarım size
Sayın Elif Hanım bu ülkeden midir yoksa İsveç'ten midir, yoksa uzaylı mıdır?

Yukarıda da tecahüli arif sanatı yaptım.

Reis hazretlerinin ettikleri
Bir gün Nef'i yapacak kediyi
Kedi Nef' i bu yüzden görecek Silivri'yi
Geride bırakacak sokakta bir sürü kediyi
Konumj reyize bağlamanız hiçbir sanatla açıklanmaz gibi geliyor bana hala tuhaf pek anlayamadım sizi iyi günler

• Beğen
Tepkiler: Özcan ve gurkan
Geri